Arhiv novic 04.07.2024

Chateau Marmont – ikonično shajališče tistih na poti k slavi – in (pro)padlih zvezd

RTV Slovenija 04.07.2024
Chateau Marmont. Ikonična znamenitost Los Angelesa, "mesta angelov", shajališče "tistih na poti k slavi in tistih v zatonu", kot se je leta 1979 zapisalo novinarju Jerryju Parkerju. V ta hotel na Sunset Boulevardu zahajajo zvezdniki, da bi bili… »

LETOS NA OBMOČJU PU KOPER ŽE 84 SPLETNIH PREVAR: Koliko denarja so pobrali oškodovancem?

Regional 04.07.2024
Policisti so samo v nekaj mesecih letošnjega leta na območju Policijske uprave (PU) Koper obravnavali že 84 spletnih prevar – za primerjavo, v celotnem lanskem letu so jih obravnavali 119. Žrtve so bile skupaj oškodovane za približno 1,2 milijona… »

KJE BODO DOPUSTOVALI ŽUPANI OBALNIH OBČIN? Andrej Korenika bo poleti večkrat obiskal tudi domače plaže

Regional 04.07.2024
V tem tednu smo objavili serijo člankov, kje bodo dopustovali župani obalnih občin, ki jih zaključujemo s piranskim županom Andrejem Koreniko. Kot pravi, bo tokratni poletni dopust preživel na hrvaški obali. Kot že rečeno, nam je piranski župan… »

"ZAKAJ BI KURO, KI PRINAŠA ZLATA JAJCA, PRODAJALI?" Lucio Gobbo o vzrokih za nestrinjanje z Bogatičem

Regional 04.07.2024
Poročali smo že o načrtovani prodaji oziroma javni dražbi poslovnega prostora in pripadajočih nepremičnin na Morovi ulici 4 v Izoli, v katerem deluje znana gostilna Sonja. O predlogu župana Milana Bogatiča bo danes na seji odločal izolski… »

BO BEBLERJEV PARK RAZDVOJIL ANKARANČANE? Nastal je ob akciji '88 dreves za Tita'

Regional 04.07.2024
Ankaranski občinski svetniki Gibanja Svoboda in Vsi smo Ankaran so na občinski svet vložili pobudo za poimenovanje spominskega parka v središču Ankarana v spominski park dr. Aleša Beblerja – Primoža. Njegov doprsni kip so tu postavili leta 1985… »

Prometne nesreče s pobegom: Bežijo zaradi alkohola, drog, strahu pred kaznijo ...

Dnevnik 04.07.2024
Omamljenost, torej alkoholiziranost in vožnja pod vplivom prepovedanih drog, ter vožnja brez vozniškega dovoljenja sta po podatkih policije najpogostejša razloga za pobeg s kraja prometne nesreče. Nekateri pobegnejo zavestno, drugi zaradi šoka. A… »

Velike novosti pri osebni izkaznici in potnem listu

Zurnal24 04.07.2024
Ministrstvo za notranje zadeve je pripravilo predlog sprememb zakonov o osebni izkaznici in o potnih listinah. Po novem razen izjemoma ne bo več mogoče predložiti fotografije v fizični obliki, ampak le številko fotografije iz sistema e-fotograf… »

Ana Praznik iskreno: “Počutim se popolnoma nemočno!”

Zurnal24 04.07.2024
Že drugič se ji to dogaja …. Ana Praznik, voditeljica priljubljene oddaje Delovna akcija, v kateri z ekipo mojstrov preuredi dom tistim, ki so se znašli v težavah, je že drugič tarča spletne prevare. Tudi tokrat so hekerji njeno ime zlorabili za… »

Znano, kdo je lepotica, ki je v Wimbledonu Đokoviću ukradla šov

Zurnal24 04.07.2024
Je žena njegovega prijatelja. Srb Novak Đoković je uspešno začel Odprto prvenstvo Anglije. Ob njem je njegova ekipa, iz lože pa zanj glasno navijajo tudi prijatelji. Snemalcem je tokrat v oči padla lepotica, ki je sedela med Novakovimi… »

Noro! Slovenci v teh elementih najboljši na celem prvenstvu!

Zurnal24 04.07.2024
Slovenija je na letošnjem Euru v določenih nogometnih prvinah naravnost blestela. Za nami je prvi krog izločilnih bojev letošnjega evropskega prvenstva v nogometu, ki je izluščil osmerico držav, ki se bo borila za naslov evropskega prvaka. Na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem