Čačak

Ko se je ponudila priložnost za uresničitev sanj, Matković ni veliko razmišljal

RTV Slovenija 02.02.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v letošnji sezoni precej večkrat razočarali kot navdušili svoje varovance. Kljub slabim rezultatom pa ima dobro individualno sezono Karlo Matković, ki se seli v Ligo NBA. "Še Čačak in potem grem na pot," je po… »

Blažič in Matković blestela, slovo vseeno žalostno

SiolNET 31.01.2024
Na 17. tekmi evropskega pokala je Cedevita Olimpija doživela še 16. poraz. Slovo od domačih navijačev za to evropsko sezono ni bilo tako, kot so si ga želeli. London Lions so bili boljši z 92:85. Napak je bilo preveč, čeprav sta Jaka Blažič (28… »

Krka z odlično končnico do prve zmage na domačem parketu

RTV Slovenija 24.12.2023
Košarkarji Krke so se v 13. krogu veselili prve letošnje domače zmage v Ligi ABA. V dvorani Leona Štuklja so premagali Borac iz Čačka z 89:80. Za Novomeščane je to tretja zmaga v regionalnem tekmovanju in dobra popotnica pred naslednjo domačo… »

Olimpija proti Ciboni za zmago trepetala do zadnjih sekund

Dnevnik 22.12.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 13. krogu lige ABA ugnali Cibono s 93:91. Krka bo na delu v nedeljo ob 15. uri, ko bo gostila Borca iz Čačka. Košarkarji Cedevite Olimpije evropske rane še naprej uspešno zdravijo v ligi ABA. Čeprav blamaže v… »

Cedevita Olimpija zdržala pritisk Borca za četrto zmago v Ligi ABA

RTV Slovenija 04.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so dosegli četrto zmago v Ligi ABA. V šestem krogu so se z domačimi navijači razveselili zmage nad Borcem iz Čačka (82:78). Košarkarji Cedevite Olimpije so prvič v sezoni dosegli zaporedni zmagi v enem tekmovanju. To… »

Olimpija vendarle razveselila navijače z domačo zmago

Delo 04.11.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so imeli veliko dela z Borcem iz Čačka, a na koncu slavili z 82:78. Najboljši posameznik je bil Karlo Matković z 18 točkami. Cedevita Olimpija je odigrala še četrto tekmo v nizu pred domačimi gledalci, te so tokrat… »

Kot da se Cedevita Olimpija niti ne trudi pri iskanju izhoda iz vic

Delo 04.11.2023
Zmaga nad Borcem ne bo pregnala oblakov nad stožiškimi košarkarji, klubsko doživljanje vmesne stopnje med peklom in nebesi je že kar paradoksalno. V nadaljevanju preberite: Košarkarji Krke so svojo dolžnost v 6. kolu lige ABA že opravili, a v… »

Cedevita Olimpija do četrte zmage, Krka praznih rok

SiolNET 02.11.2023
Košarkarji Krke so v uvodnem dejanju šestega kroga lige ABA izgubili pri SC Derbyju (84:70). Jan Špan je dal 15 točk. Drugi slovenski klub v regionalni ligi Cedevita Olimpija je z 82:78 doma premagala Borac. Za četrto zmago sta s po 18 točkami… »

DRAMA V SRBIJI: Na železniški postaji se je razstrelil moški

Regional 02.11.2023
Danes v jutranjih urah se je na železniški postaji v Srbiji moški razstrelil z bombo. Umrl je na kraju. "Kot smo slišali, je moški sedel na klopi, nato pa je aktiviral eksplozivno napravo in se razstrelil. Nismo bili tam, ne vemo, ali je bilo prav… »

Moški se je z bombo razstrelil sredi železniške postaje

Zurnal24 02.11.2023
Iz Srbije poročajo o dogodku, ki je pretresel tamkajšnjo javnost. Preiskava še poteka. V četrtkovih jutranjih urah je na glavni železniški postaji v Čačku prišlo do eksplozije. Moški naj bi se na peronu razstrelil z eksplozivno napravo in pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem