Čačak

Foto: Po nesreči tovornjaka s 150 svinjami so se nekatere razkropile po vasi

Necenzurirano 22.09.2023
Danes so ves dopoldan po ulicah Podravske Moslavine iskali in lovili prašiče, ki so se razkropili po vasi, potem ko se je prevrnil tovornjak, ki jih je bil na poti v klavnico v Čakovac. Kakih 150 svinj iz kmetije v Pačetinu je po pregledu… »

Pod domžalske koše Miloš Glišić

Domžalec 06.08.2023
Domžalski košarkarji so od danes dalje močnejši za centra Miloša Glišića. 207 cm visoki, 25 letni košarkar je pred dvema sezonama že zelo na hitro spoznal Domžale. Že takrat je bil želja našega kluba, a se je zaradi še ne saniranih težav s… »

Teodosić bo vendarle zaigral za Crveno zvezdo

RTV Slovenija 12.07.2023
Crvena zvezda, aktualni podprvak Lige ABA, je le našla skupni jezik z Milošem Teodosićem. Sloviti srbski organizator igre bo prihodnjo sezono nosil rdeče-beli dres. Po 16 letih se Teodosić, ki je letos dopolnil 36 let, vrača v domovino. Tedaj je… »

V Srbiji nova obvestila o podtaknjenih bombah, tokrat v 75 šolah po državi

RTV Slovenija 29.05.2023
V Srbiji je najmanj 75 šol prejelo obvestila o podtaknjenih bombah. To je že tretji primer množičnih groženj s podtaknjenimi bombami v zadnjih dveh tednih. Do 9. ure so po poročanju srbske javne radiotelevizije RTS obvestila o podtaknjenih bombah… »

NOVE MNOŽIČNE GROŽNJE V SRBIJI: 75 šol prejelo obvestilo o podtaknjenih bombah

Regional 29.05.2023
V Srbiji je danes najmanj 75 šol prejelo obvestila o podtaknjenih bombah. To je že tretji primer množičnih groženj s podtaknjenimi bombami v zadnjih dveh tednih, poročajo srbski mediji. Do 9. ure so po poročanju srbske radiotelevizije RTS obvestila… »

Tretja tekma Borcu

Domžalec 03.05.2023
Košarkarji Helios Suns so v odločilni tretji tekmi kvalifikacij za preboj v prvo ligo ABA v gosteh doživeli poraz proti izjemno močnemu Borcu iz Čačka. Po prvem polčasu so Domžalčani za srbskim predstavnikom zaostajali le štiri točke, nato pa… »

Polom Heliosa na odločilni tekmi v Čačku

RTV Slovenija 02.05.2023
Slovenija prihodnje leto ne bo imela treh predstavnikov v Ligi ABA. Helios je na odločilni tekmi za uvrstitev med jadransko elito doživel polom proti Borcu iz Čačka (97:67). Slovenska zasedba je na prvi tekmi v Čačku izgubila z 78:96, na drugi v… »

Potop Domžalčanov v Srbiji, Helios ostaja brez elitne lige Aba

SiolNET 02.05.2023
Košarkarji Helios Suns so v odločilni tretji tekmi kvalifikacij za preboj v prvo ligo ABA v gosteh doživeli visok poraz proti Borcu iz Čačka. Po prvem polčasu so Domžalčani za srbskim predstavnikom zaostajali le štiri točke, nato pa se je… »

Slovenija ostaja brez treh predstavnikov v elitni ligi Aba

Zurnal24 02.05.2023
Domžalčani po hudem porazu v Čačku brez elitne lige Aba. Košarkarji Helios Suns so v Čačku izgubili odločilno tretjo tekmo za uvrstitev v ligo Aba. Srbski Borac je zanesljivo zmagal s 97:67 (22:19, 36:32, 72:41) in si s skupnim izidom 2:1 v zmagah… »

Mogoče sprva še sami niso verjeli, da lahko igrajo z Borcem

RTV Slovenija 29.04.2023
Helios ostaja v igri za uvrstitev v Ligo ABA. Domžalčani so na drugem dvoboju kvalifikacij proti Borcu popravili marsikatero napako s prvega obračuna in izsilil odločilno tekmo. Ta bo v Čačku v torek ob 18.00. Aktualni slovenski državni in pokalni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem