Čačak

Lešić zgrešil trojko za zmago nad Cedevito Olimpijo

RTV Slovenija 05.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so kljub slabi predstavi v Čačku podaljšali uspešen niz v Ligi ABA. V 14. krogu, s čimer se je začela druga polovica rednega dela, so Borac ugnali s 76:74 in vpisali osmo zaporedno zmago. Slovenski prvaki so odigrali… »

Ljubljančani po novi zmagi ob bok Crveni zvezdi in Partizanu

Delo 05.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v ligi Aba neporaženi že natančno dva meseca. Košarkarji Cedevite Olimpije so v ligi Aba neporaženi že natančno dva meseca. V 14. kolu so v gosteh po hudem boju premagali Borac s 76:74. To je bila njihova osma… »

Olimpija po izjemno napeti končnici le ugnala Borac

SiolNET 05.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v Čačku igrali obračun 14. kroga rednega dela lige ABA z Borcem. Ljubljanska ekipa je imela precej dela, da je na koncu premagala predzadnjo ekipo lige ABA. Tekma se je končala z izidom 76:74. Liga ABA, 13. krog… »

Gregor Glas v Olimpijo, a do konca sezone pri Mornarju

Dnevnik 05.01.2023
Košarkarje Cedevite Olimpije danes ob 19. uri v Čačku čaka tekma 14. kroga lige ABA. Nasprotnik bo Borac. Novoletno popotovanje po Srbiji, ki traja od 1. januarja, bodo košarkarji Cedevite Olimpije sklenili danes. V 14. krogu lige ABA bodo namreč… »

Cedevita Olimpija iz Partizana pripeljala Gregorja Glasa in ga posodila v Mornar

RTV Slovenija 04.01.2023
Slovenski košarkar Gregor Glas je novi košarkar Cedevite Olimpije. 21-letni branilec v zmajevo gnezdo prihaja iz beograjskega Partizana. Do konca sezone bo sicer posojen v Bar k Mornarju. S slovenskimi prvaki je podpisal dvoletno pogodbo, se bo pa klubu… »

Olimpija rutinirano tudi preko Mege

Dnevnik 02.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v ligi ABA vknjižili novo zmago, že sedmo zapored. Tokrat so gostovali pri Megi in brez težav slavili uspeh s 96:82. Naslednji obračun Ljubljančane čaka že v četrtek, ko bodo v 14. krogu gostovali v Čačku pri… »

Oslabljeni Domžalčani klonili proti Hopsom

Domžalec 03.02.2020
Helios Sunsi, ki so tokrat zaigrali brez Blaža Mahkovica in Davorja Konjevića, so morali na domačem parketu, v 17. krogu državnega prvenstva, priznati premoč Hopsom s 53:72. Polzelani tako ostajajo v igri za Ligo za prvaka, ki jo bodo lovili v… »

Helios Sunsi vložili kandidaturo za zaključni turnir Lige ABA 2

Domžalec 13.11.2019
Domžalski košarkarji nadaljujejo z odličnimi rezultati v regionalnem tekmovanju; z zmago nad eno najmočnejših ekip v ligi, makedonskim MZT-jem, je postalo jasno, da ob podobni igri v nadaljevanju sezone Helios Sunsi lahko upravičeno ciljajo tudi na… »

Maja in Jaka prva na tekmi SHS pokala v lednem plezanju

Domžalec 07.11.2019
Že tretje leto zapored je Srbija gostila 1. tekmo slovensko-hrvaško-srbskega pokala v lednem plezanju. Tekmovanje se je odvijalo v Ovčar Banji, manjšem mestu v bližini Čačka, kjer so lokalni gostitelji v skalni pregradi nad mestecem na novo… »

Domžalsko obarvan uvod v novo sezono slovensko-hrvaško-srbskega pokala v lednem plezanju

Domžalec 07.11.2017
V soboto, 4. novembra 2017, je v Ovčar Banji v Srbiji potekalo prvo kolo Odprtega Slovensko-hrvaško-srbskega pokala v lednem plezanju v tekmovalni sezoni 2017/2018. Šlo je za prvo tovrstno prireditev v Srbiji, katero je organizirala Komisija za… »

Novice dneva »

Helikopter iranskega predsednika naj bi se ponesrečil

Zurnal24 pred 7 minutamiše 4 povezane

Razpadanje izraelskega vojnega kabineta

Delo pred eno uroše 3 povezane

V prometni nesreči umrl motorist

Delo pred 54 minutamiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem