Čačak

Helios po veliki zmagi še upa

SiolNET 28.04.2023
Košarkarji Helios Suns so na drugi tekmi v kvalifikacijah za nastop v ligi ABA za prihodnjo sezono pred domačimi navijači s 107:101 ugnali Borac in izid v seriji izenačili na 1:1. Odločilno tretjo tekmo s predzadnjo uvrščeno ekipo rednega dela lige… »

Helios s 17 trojkami izsilil odločilno tekmo v Čačku

RTV Slovenija 28.04.2023
Košarkarji Heliosa so na drugi tekmi kvalifikacij za Ligo ABA na domačem parketu premagali Borac s 107:101 in izid v zmagah izenačili na 1:1. Odločitev, kdo bo med jadransko elito igral v prihodnji sezoni, bo tako padla v torek v Čačku. Borac je… »

Helios doma boljši od Borca, odločitev bo padla v Čačku

Delo 28.04.2023
Domžalski košarkarji so se oddolžili srbskemu moštvu za poraz na prvi tekmi. Košarkarji Helios Suns so v svoji dvorani pred 1500 gledalci zmagali proti Borcu iz Čačka in izsilili torkovo odločilno tretjo tekmo za mesto v 1. ligi ABA v prihodnji… »

Heliosu uspelo izboriti odločilno tekmo za uvrstitev v ligo Aba

Zurnal24 28.04.2023
Domžalčani tokrat boljši od Borca, o ligi Aba se bo odločalo v torek. Košarkarji Helios Suns so v svoji dvorani pred 1500 gledalci zmagali proti Borcu iz Čačka in izsilili torkovo odločilno tretjo tekmo za popolnitev lige Aba v prihodnji sezoni… »

Obradović: Moramo govoriti le o košarki. Ko govorimo o košarki, nič ni lepšega.

RTV Slovenija 28.04.2023
V košarkarskem svetu še vedno odmeva pretep igralcev na tekmi Evrolige med Realom iz Madrida in Partizanom. Svoj vidik je o incidentu podal tudi trener Partizana in nekdanji strateg Reala Željko Obradović. Obradović je kraljevi klub vodil med letoma… »

Visok poraz Heliosa, a ni še konec

SiolNET 25.04.2023
Košarkarji Helios Suns so na prvi tekmi kvalifikacij za nastop v elitni regionalni ligi ABA v prihodnji sezoni z 78:96 klonili na gostovanju pri Borcu iz Čačka. Domžalčani, ki so v drugoligaški konkurenci v finalu klonili proti Krki, se za mesto v… »

Helios v Čačku neuspešno začel boj za Ligo ABA

RTV Slovenija 25.04.2023
Košarkarji Heliosa so izgubili prvo tekmo kvalifikacij za napredovanje v Ligo ABA, v Čačku je bil boljši Borac s 96:78. Helios se je v kvalifikacijah za Ligo ABA znašel, potem ko je po prepričljivo osvojenem prvem mestu po rednem delu na zaključnem… »

Borac ugasnil domžalska sonca

Zurnal24 25.04.2023
Prva tekma dodatnih kvalifikacij se ni izšla po željah slovenskega kluba. Helios Suns so v Čačku izgubili prvo kvalifikacijsko košarkarsko tekmo za nastop v ligi ABA v sezoni 2023/24. Od finalnih osmoljencev nedavnega zaključnega turnirja lige ABA 2… »

"Peresno lahki" Helios za presenečenje v Čačku stavi na svojo hitrost

RTV Slovenija 24.04.2023
Kljub porazu v finalu Lige ABA 2 košarkarji Heliosa niso ostali brez možnosti za napredovanje med jadransko elito. V dodatnih kvalifikacijah se bodo pomerili z Borcem iz Čačka, ki pa predstavlja zelo visoko oviro. Borac je že lani igral dodatne… »

#intervju Matevž Zupančič, direktor košarkarskega kluba Helios: Z nižjim proračunom smo naredili dva koraka naprej

Dnevnik 24.04.2023
Skok ali večja odločnost Austina Luka v zadnjem napadu finalne tekme 2. lige ABA proti Krki pa bi se košarkarji Heliosa znašli med jadransko elito. Razočaranje v Domžalah je bilo veliko, a je direktor kluba Matevž Zupančič s prikazanim vseeno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem