Čačak

Helios snuje presenečenje proti Spartaku iz Subotice

Dnevnik pred 28 dnevi
Košarkarji domžalskega Heliosa danes ob 18. uri na prvi tekmi četrtfinala 2. lige ABA gostijo Spartak iz Subotice. Potem ko so v lanski sezoni za las ostali brez napredovanja, saj so v finalu 2. lige ABA v sami končnici tekme klonili proti Krki, nato… »

Mega proti Olimpiji s prednostjo domačega parketa

Dnevnik pred 29 dnevi
Košarkarji Krke so na zadnji tekmi rednega dela lige ABA klonili proti Borcu v Čačku. Cedevito Olimpijo v četrtfinalu čaka Mega. Glavno novico so košarkarji Krke dobili že dan pred tekmo zadnjega kroga lige ABA, za katerega se je zdelo, da bo… »

Krka zadnja, a ni izpadla

Delo pred 30 dnevi
Novomešani v zadnjem kolu rednega dela lige ABA izgubili v Čačku. Košarkarji Krke so v 26. kolu lige ABA izgubili z Borcem s 83:101 (25:29, 49:56, 71:72). Novomešani kljub porazu v zadnjem kolu rednega dela in zadnjemu mestu na lestvici ostajajo… »

Krka rešena pred izpadom, Olimpija razbila Cibono

Dnevnik pred 31 dnevi
V 26., zadnjem krogu lige ABA je Cedevita Olimpija ugnala Cibono na gostovanju v Zagrebu. Krka jutri ob 19. uri gostuje pri Borcu iz Čačka. Sporne zadeve so razrešene, v ligi ABA bo v prihodnji sezoni 16 moštev, v letošnji ne bo izpadel nihče. To so… »

Olimpija dosegla novo dno, a še vedno upa na četrto mesto

Dnevnik 05.04.2024
Košarkarje Cedevite Olimpije danes ob 18. uri v Zagrebu čaka zadnja tekma rednega dela lige ABA proti Ciboni. Krka jutri ob 19. uri gostuje v Čačku pri Borcu. Zadnji krog lige ABA bo za oba slovenska predstavnika še kako pomemben. Cedevita Olimpija v… »

S predstavo sezone nadigrali zmaje, a vprašanje, ali bo zmaga sploh kaj pripomogla

RTV Slovenija 31.03.2024
Po skoraj dveh letih so košarkarji Krke znova gostili Cedevito Olimpijo, ki so jo premagali z 92:78 in tako ostali v boju za izognitev zadnjega mesta v Ligi ABA. Do konca rednega dela jadranskega tekmovanja je še en krog. Novomeščane čaka še… »

Cedevita Olimpija v Parizu neslavno klonila za 53 točk

RTV Slovenija 07.02.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v Parizu sklenili letošnje nastope v Evropskem pokalu. V zadnjem, 18. krogu so pri vodilni ekipi skupine A Parisu doživeli pravcati polom, saj so izgubili za 53 točk, s 119:66. Parižani so na 18 tekmah doživeli samo… »

Matković se je zmagovito poslovil od soigralcev pri Olimpiji

Delo 03.02.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije se po treh zaporednih porazih na gostovanjih v ligi Aba iz Čačka vračajo s polnim izkupičkom. Košarkarji Cedevite Olimpije se po treh zaporednih porazih na gostovanjih v ligi Aba iz Čačka vračajo s polnim izkupičkom… »

Cedevita Olimpija se je dolgo mučila v Čačku, v končnici pa le strla Borac

RTV Slovenija 03.02.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so na uvodni tekmi 19. kroga Lige ABA odnesli poln izkupiček iz Čačka. Borac je bil zelo neugoden tekmec, a je moral v zadnjih minutah priznati premoč zmajem (65:74). Najučinkovitejši je bil Karlo Matković z 19… »

Matković še zadnjič v dresu Olimpije

Dnevnik 03.02.2024
Košarkarje Cedevite Olimpije danes ob 19. uri v 19. krogu lige ABA čaka gostovanje pri Borcu v Čačku. Še zadnjič pred odhodom v ZDA bo za Ljubljančane igral Karlo Matković. Krka bo na delu v torek, ko bo gostila Studentski centar. Velika želja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem