Čelsi

Novo o poslabšanju vremena: znana je meja sneženja

Zurnal24 pred 27 dnevi
Vreme. Bliže smo torku, več je informacij o napovedanem poslabšanju vremena. Zima še opleta z repom, prihaja namreč tudi sneg, znana je meja sneženja. Danes bo zmerno do pretežno oblačno in povečini suho, le ponekod na zahodu je možna kakšna… »

Vreme: Delno jasno

Dnevnik pred 27 dnevi
Zvečer bo delno jasno, ponekod bo pihal jugozahodnik. Ponoči se bo pooblačilo, proti jutru bo na vzhodu in severu začel pihati severovzhodni veter. Jutranje temperature bodo od 8 do 13 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za… »

V sredo manjša ohladitev z možnimi plohami, konec tedna spet do 30 stopinj Celzija

Necenzurirano pred 28 dnevi
Kot napovedujejo vremenoslovci, se bo po sredini krajši ohladitvi, od četrtka naprej nadaljevalo toplo vreme. Popoldne bo deloma sončno, oblačnost bo od zahoda počasi naraščala. Pihal bo jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 27… »

V več krajih izmerili najvišje nočne aprilske temperature – izrazitejša ohladitev prihodnji teden

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Po najzgodnejši "tridesetici" v zgodovini meritev – v nedeljo so vremenoslovci v Osilnici izmerili 30 stopinj Celzija –, je za nami topla noč, ki je v več krajih po državi prinesla najvišje minimalno izmerjene aprilske temperature. Na Letališču… »

Pozor, v torek izrazita vremenska sprememba, možen tudi sneg

Zurnal24 pred 28 dnevi
Do nedelje še relativno toplo, v ponedeljek bo zapihal okrepljen jugozahodnik, v torek pa prihaja izrazita vremenska sprememba, možen tudi sneg. Danes bo deloma sončno s precej gosto koprenasto oblačnostjo. Popoldne bo oblačnost od zahoda… »

Radomljanke z zdesetkano ekipo do točke v Kodeljevem

Domžalec pred 28 dnevi
Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je z zaostalo tekmo proti Krimu zaključila redni del državnega prvenstva, rumene so z oslabljeno zasedbo prišle do 27. točke v sezoni. Trener Aljaž Gornik je moral znova opraviti nekaj sprememb v enajsterici… »

REKORDNO VISOKE TEMPERATURE MORJA VODIJO V EKSTREMNE VREMENSKE POJAVE: "Tako toplo ni bilo vsaj 100.000 let"

Regional pred 28 dnevi
Tudi letošnji marec je bil na globalni ravni rekordno vroč, je danes potrdila služba EU za spremljanje podnebnih sprememb Copernicus (C3S). Kljub popuščanju El Nina se je tako nadaljeval zaskrbljujoč trend desetih zaporednih mesecev z rekordnimi… »

Marec je bil najtoplejši doslej. Bodo podnebne spremembe še hitrejše?

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Novi podatki kažejo, da je bil marec najtoplejši doslej, odkar potekajo meritve. Niz zaporednih mesečnih temperaturnih rekordov se je tako podaljšal na deset. Znanstveniki opozarjajo na nevarnost še hitrejših podnebnih sprememb. Letošnji marec je… »

Letošnji marec deseti zaporedni mesec z rekordnimi temperaturami

Dnevnik pred 28 dnevi
»Ali je podnebni sistem pokvarjen? Za zdaj še ne razumemo, zakaj imamo to dodatno toploto v obdobju 2023-24. Večino lahko pojasnimo, ne pa vsega,« je o najnovejših opažanjih povedala namestnica direktorja službe EU za spremljanje podnebnih sprememb… »

Letošnji marec rekordno vroč

Mladina pred 28 dnevi
Zaskrbljujoč trend desetih zaporednih mesecev z rekordnimi temperaturami od začetka meritev. Tudi letošnji marec je bil na globalni ravni rekordno vroč, je danes potrdila služba EU za spremljanje podnebnih sprememb Copernicus (C3S). Kljub… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem