Škoda

V predoru Trojane prišlo do naleta treh vozil

Domžalec 15.03.2024
Poklicni gasilci Centra za zaščito in reševanje Domžale so bili danes, 15. marca 2024, okoli pol pete ure popoldne o obveščeni o prometni nesreči, ki se je pripetila v trojanskem predoru. Vodja intervencije CZR Domžale Anže Srenjšček nam je… »

Foto: Oba trdita, da sta stala pri rdeči, nekdo laže

Necenzurirano 14.03.2024
Na območju delovne zapore pri Bledu je prišlo do trčenja. Na srečo je nastala le materialna škoda, a krivca je vseeno treba najti. Prometno nesrečo, ki se je 8. marca ob približno 15.30 uri zgodila na območju delovne zapore na Mlinem v občini… »

Zaklepate vrata? Bolj verjetno je, da vas bodo okradli takole

Zurnal24 12.03.2024
Predvidoma letos bo škoda zaradi spletnih goljufij presegla škodo zaradi vlomov. Nekateri so bili prevarani že drugič. Število spletnih goljufij strmo raste, lani je bilo 1700 prijav, skupna prijavljena škoda pa 27,5 milijona evrov, leto prej je… »

Požar na Krasu: prebivalci še niso dobili odškodnine

Dnevnik 12.03.2024
ministrstvo. V požaru je nastalo za skoraj 27 milijonov evrov škode. Pristojno ministrstvo je takrat napovedalo povračilo uničene lastnine. Škoda je bila popisana, popisi pa so bili po navodilih takoj po požaru posredovani na Upravo RS za zaščito… »

Gorenjska avtocesta spet odprta

Delo 12.03.2024
Na vpadnicah v Ljubljano zaradi prometne konice nastajajo zastoji. Gorenjska avtocesta je bila med Radovljico in priključkom Lesce proti Jesenicam zaprta zaradi prometne nesreče. Po podatkih Policijske uprave Kranj sta bili v prometni nesreči… »

Škodin skrivnostni model tik pred razkritjem

Zurnal24 12.03.2024
Škoda namerava 15. marca na svoji letni konferenci razkriti povsem nov model. Najprej se je ugibalo, da bi to lahko bil električni elroq, nova ugibanja pa gredo v smeri električnega modela s ceno 25 tisoč evrov. Skrivnost za zdaj še ni razkrita… »

Egocentrični stremuh na viteškem turnirju

RTV Slovenija 11.03.2024
Gregorjevo svetlobo po potokih in rekah pospremi na pot, ker se dan daljša in postaja vse svetlejši. Čudovit običaj, ki v teh krajih že od nekdaj slavi gotov prihod pomladi. So pa prehodi med letnimi časi kratka, a čisto samosvoja obdobja, za… »

GZS: Strošek ure, ki jo tovornjak prebije v zastoju, je približno 120 evrov

RTV Slovenija 10.03.2024
Projekt reševanja težav z zastoji mora postati eden izmed najpomembnejših državnih razvojnih in infrastrukturnih projektov, menijo na Gospodarski zbornici Slovenije. Zamude in stroški, ki nastajajo zaradi zastojev, so namreč zelo veliki, opozarjajo… »

Nevarnost pozebe bo do šestdesetkrat večja

Delo 07.03.2024
Največji težavi za pridelavo v Sloveniji sta drugačna vzorca padavin in temperatur. Dober zgled je občina Ajdovščina. V nadaljevanju preberite: Lanske ujme so v kmetijstvu povzročile za skoraj 90 milijonov evrov škode, kar je trikrat več od… »

"Najbolj neumni eko-teroristi na svetu"

Zurnal24 06.03.2024
Torkov požig ključnega daljnovoda, zaradi katerega bo Teslina tovarna pri Berlinu obmirovala kar za teden dni, je bila očitno kaplja čez rob glede tolerance do "okoljevarstvenikov." Požig transformatorske postaje v bližini tovarne Tesla v… »

Novice dneva »

#video Narvaez na uvodni etapi Gira v sprintu ugnal Pogačarja

Dnevnik pred tremi uramiše 8 povezanih

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred 14 uramiše 7 povezanih

Mladi kajakaš po nesreči na reki Savi umrl

Delo pred 7 uramiše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Delo pred 6 uramiše 5 povezanih

V Zagrebu je sin z ostrim predmetom do smrti porezal svojo mamo

Necenzurirano pred 4 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem