AFP

20 držav Ukrajini obljubilo 500.000 artilerijskih izstrelkov

Mladina pred 31 dnevi
Češka pobuda. Približno 20 držav je v okviru češke pobude za nabavo 800.000 artilerijskih izstrelkov za Ukrajino iz držav zunaj EU obljubilo dovolj sredstev za nakup 500.000 artilerijskih izstrelkov, je v torek izjavil češki premier Petr Fiala… »

Zaradi oblačnega neba so ogenj prižgali z rezervnim plamenom

Delo pred 31 dnevi
Slovesni prižig olimpijskega ognja so spremljali najvišji predstavniki oziroma predstavnice Grčije in Francije. Med ruševinami antične Olimpije v Grčiji so danes s posebno slovesnostjo prižgali olimpijski ogenj pred 101 dan dolgo potjo do… »

ZAGOREL OLIMPIJSKI OGENJ: Zaradi oblačnosti so ga prižgali z rezervnim plamenom (FOTO)

Regional pred 31 dnevi
Med ruševinami antične Olimpije v Grčiji so danes s posebno slovesnostjo prižgali olimpijski ogenj pred 101 dan dolgo potjo do prizorišča iger v Parizu. Zaradi oblačnega neba ognja niso prižgali s sončnimi žarki, kot narekuje starodavna… »

Izrael / »Iran je treba ustaviti zdaj, preden bo prepozno«

Mladina 16.04.2024
Izraelski zunanji minister Izrael Kac je v luči nedavnega iranskega napada sprožil diplomatsko ofenzivo proti Teheranu ter 32 držav pozval, naj uvedejo sankcije proti iranski revolucionarni gardi in iranskemu raketnemu programu. Izraelski zunanji… »

ŠE EN NAPAD V AVSTRALIJI: V cerkvi med bogoslužjem ranil več oseb, med njimi sta tudi škof in duhovnik (VIDEO)

Regional 15.04.2024
V napadu z nožem blizu avstralskega Sydneyja so bili po podatkih policije danes ranjeni štirje ljudje. Incident se je zgodil v cerkvi med bogoslužjem, ki so ga predvajali tudi v živo po spletu. Nihče od ranjenih, med njimi sta tudi škof in duhovnik… »

#video Nov napad z nožem v Sydneyju

Dnevnik 15.04.2024
V napadu z nožem blizu avstralskega Sydneyja so bili po podatkih policije danes ranjeni štirje ljudje. Incident se je zgodil v cerkvi med bogoslužjem, ki so ga predvajali tudi v živo po spletu. Nihče od ranjenih, med njimi sta tudi škof in duhovnik… »

Macron spregovoril o rezervnih načrtih za odprtje olimpijskih iger v Parizu

Delo 15.04.2024
V intervjuju za TV-postaji BFMTV in RMC je francoski predsednik Emmanuel Macron povedal, da imajo za odprtje OI v Parizu tudi načrta B in C. Francoski predsednik Emmanuel Macron je danes v intervjuju za televizijski postaji BFMTV in RMC dejal, da bi… »

Francozi pripravljeni na vse: "Obstajata tudi načrta B in C"

Zurnal24 15.04.2024
Francoski predsednik je kljub naraščajoči grožnji terorističnih napadov prepričan v nemoten potek olimpijskih iger v Parizu. Francoski predsednik Emmanuel Macron je danes v intervjuju za televizijski postaji BFMTV in RMC dejal, da bi lahko… »

Policija poskuša ugotoviti, zakaj je 40-letnik kot tarče napada izbral ženske

Delo 15.04.2024
V enem od nakupovalnih središč v Avstraliji je bilo v soboto v napadu z nožem ubitih šest ljudi, več kot deset ljudi je ranjenih. Po sobotnem napadu v enem od nakupovalnih središč v avstralski metropoli Sydney, v katerem je bilo ubitih šest in… »

Iran in Izrael slavita zmago, naslednji korak nepredvidljiv

Zurnal24 14.04.2024
V Iranu pravijo, da ne bodo več napadali in svarijo pred povračilnimi ukrepi Izraela ter njegovih zaveznikov. Tudi v Izraelu slavijo zmago, glede maščevanja pa molčijo. Iranska vojska je danes sporočila, da je z napadom z droni in raketami na Izrael… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem