AFP

V ruski regiji Orenburg počil jez, več tisoč ljudi evakuirali

Dnevnik pred 28 dnevi
Rusko regijo Orenburg je v petek zajelo močno deževje, zaradi katerega je v tamkajšnjem mestu Orsk počil jez, so sporočile lokalne oblasti in nemudoma sprožile evakuacije iz najbolj ogroženih predelov regije. Doslej so evakuirali že več kot 4000… »

New York stresel potres z magnitudo 4,8

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Območje New Yorka je stresel potres, ki je imel po oceni ameriškega geološkega inštituta (USGS) magnitudo 4,8. Žarišče potresa je bilo v bližini kraja Lebanon v sosednji zvezni državi New Jersey. Poročil o poškodovanih ali škodi za zdaj ni… »

#video Analize grozljivega padca kolesarjev: hitrost in zavore

Dnevnik pred 29 dnevi
Po množičnem padcu, ki je zaznamoval četrtkovo četrto etapo dirke po Baskiji, se v kolesarski srenji vrstijo ugibanja, zakaj je prišlo do nesreče. Strokovnjaki opozarjajo predvsem na preveliko hitrost in kolutne zavore. Predsednik francoskega… »

Mineva 30 let od smrti enega največjih

Zurnal24 pred 29 dnevi
Predzadnji koncert je imel v ljubljanski hali Tivoli. Mineva 30 let od smrti frontmana skupine Nirvana Kurta Cobaina, ki je kot še nekaj glasbenih legend, kot so Janis Joplin, Jim Morrison in Amy Winehouse, svet zapustil pri 27 letih. V zgodovino se… »

MINEVA 30 LET OD SMRTI KURTA COBAINA: Se še spomnite njegovega predzadnjega koncerta, ki je bil prav v Sloveniji?

Regional pred 29 dnevi
Mineva 30 let od smrti frontmana skupine Nirvana Kurta Cobaina, ki je kot še nekaj glasbenih legend, kot so Janis Joplin, Jim Morrison in Amy Winehouse, svet zapustil pri 27 letih. V zgodovino se Cobain ni zapisal le z glasbo, ampak tudi s slogom… »

KAKO BOLNIŠNICA OPRAVIČUJE NAPAKO? Zaradi zamenjave pacientk izvedli splav pri zdravi nosečnici

Regional pred 29 dnevi
Univerzitetna bolnišnica v Pragi se je včeraj opravičila pacientki, ki so jo minuli teden zamenjali z drugo in ji posledično pomotoma umetno prekinili nosečnost. Tragično človeško napako je Jan Kvacek, vodja bolnišnice Bulovka v češki… »

Macron prepričan v rusko vmešavanje v olimpijske igre z dezinformacijami

Dnevnik pred 30 dnevi
Francoski predsednik Emmauel Macron je prepričan, da so z informacijskega vidika tarča Rusije tudi olimpijske igre, ki jih bo poleti gostil Pariz. Tako kot pred njim ministrica za mlade, šport in olimpijske igre Amelie Oudea-Castera je tudi on potrdil… »

Izraelska vojska napad na humanitarne delavce označila za hudo napako

Dnevnik pred 31 dnevi
Izraelska vojska je zračni napad na območju Gaze, v katerem je bilo v ponedeljek ubitih sedem uslužbencev humanitarne organizacije Work Central Kitchen, v torek označila za hudo napako. Izraelski predsednik Jicak Hercog pa se je v torek opravičil za… »

Izrael / »Ta incident je huda napaka«

Mladina pred 31 dnevi
Organizaciji World Central Kitchen se je za napad, v katerem je umrlo sedem humanitarnih delavcev, opravičil tudi izraelski predsednik Jicak Hercog. Izraelska vojska je zračni napad na območju Gaze, v katerem je bilo v ponedeljek ubitih sedem… »

NETANJAHU PRIZNAL ODGOVORNOST ZA SMRT HUMANITARCEV: "Storili bomo vse, da se to ne bo več ponovilo" (FOTO, VIDEO)

Regional pred 31 dnevi
Izraelska vojska je zračni napad na območju Gaze, v katerem je bilo v ponedeljek ubitih sedem uslužbencev humanitarne organizacije Work Central Kitchen, v torek označila za hudo napako. Izraelski predsednik Jicak Hercog pa se je v torek opravičil za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem