Borča

Predstava Gozd ali kako se individualni premiki prenašajo na velike družbene spremembe

RTV Slovenija 02.11.2023
V Centru kulture Španski borci uprizarjajo predstavo sodobnega cirkusa Gozd v režiji Danijele Zajc, plod njenega dvoletnega dela in raziskovanja življenja v času trenutnih sprememb potrošniške družbe in njenega razmerja do narave. Gozd je hkrati… »

Erdoğan napovedal novo bitko križarjev in polmeseca in zoperstavitev proti Zahodu

Nova 24TV 30.10.2023
Foto: epa Turški predsednik Recep Tayyip Erdoğan je dan pred stoto obletnico turške sekularne republike nagovoril več sto tisoč privržencev na enem največjih propalestinskih shodov od začetka vojne med Izraelom in Hamasom. Izrael je označil za… »

Predstavili bodo Maistrove borce

Gorenjski glas 30.10.2023
Škofja Loka – Muzejsko društvo Škofja Loka in Domoljubno društvo general Rudolf Maister Žiri pripravljata Blaznikov večer z naslovom Maistrovi borci občine Škofja Loka. Potekal bo ta petek, 3. novembra, ob 19. uri pa se bo začel v Sokolskem… »

Italijan se je kar pred sedmo silo fizično lotil mladega Dolenjca

Zurnal24 27.10.2023
Že pred začetkom borilnega spektakla Valhalla Fight Night 7 je bilo v Kopru vroče. To je razlog ... Za borci, ki bodo nastopili na borilnem spektaklu Valhalla Fight Night 7 to soboto v koprski dvorani Bonifika, je še zadnja medijska obveznost: uradna… »

Te bolezni so žal prezrte in skrite, družine pa pogosto v hudi stiski

Zurnal24 26.10.2023
V Cankarjevem domu dobrodelni koncert za otroke z redkimi boleznimi. V organizaciji Društva Viljem Julijan bo drevi v Cankarjevem domu že 5. dobrodelni koncert za otroke z redkimi boleznimi. Za male borce, ki se soočajo s hudimi in neozdravljivimi… »

KPK nad Vizjaka, obveščena tudi policija

SiolNET 20.10.2023
Nekdanji minister za okolje in prostor Andrej Vizjak je spet tarča KPK, tokrat zaradi suma kršitve integritete. Del zbrane dokumentacije pa so borci proti korupciji odstopili policiji. Po dveh letih od prijave je Komisija za preprečevanje korupcije… »

V Rusiji morilec sedmošolcem predaval o državljanski vzgoji in razmerah na fronti

Necenzurirano 20.10.2023
Borec Skupine Wagner je do smrti pretepel lastnega dedka, po prihodu iz zapora pa še znanca. Šola v ruski regiji Nižni Novgorod je v začetku oktobra na pogovor z učenci sedmega razreda povabila nekdanjega borca Skupine Wagner Aleksandra Raspravina… »

Ljubljanski študentje razmišljajo o protestih zaradi posiljene kolegice

Nova 24TV 18.10.2023
Ljubljana, Azilni dom, migranti (Foto: STA) “Na družabnem omrežju sem tudi videl, da se moji kolegi pogovarjajo o protestih. Ne razumem tudi, zakaj se ne pove, da so v nekaterih primerih krivci migranti. Kot da naše organe bolj skrbi njihov ugled kot… »

Biden bo obiskal Izrael

Nova 24TV 17.10.2023
Izrael, Sderot. Tank izraelske vojske v bližini Gaze. (Foto: STA) Hamas še vedno zadržuje okoli 199 izraelskih vojnih jetnikov, ki jih želi zamenjati za šest tisoč palestinskih zapornikov. Ena izmed jetnic se je oglasila prek videoposnetka in… »

#intervju Jerneja Kamnikar, ustanoviteljica in direktorica Vivo Cateringa: Svet gastronomije drvi v dekadenco

Dnevnik 17.10.2023
Jerneja Kamnikar od leta 1993, ko je bilo ustanovljeno, vodi podjetje Vivo, ki ga svet gastronomije in pogostitev uvršča v eno izmed treh najbolj prepoznavnih catering podjetij jugovzhodne Evrope, poleg tega pa tudi predava na višjih in visokih šolah… »

Novice dneva »

Izraelska vojska: Ubit vodja Hezbolaha

Zurnal24 pred 11 uramiše 5 povezanih

Padla rekordna količina padavin, to še prihaja

Zurnal24 pred 16 uramiše 4 povezane

Prometna nesreča s smrtnim izzidom med Rižano in Kubedom

Necenzurirano pred 6 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem