Borča

"Svoje življenjsko poslanstvo je Sašo Hribar uresničil v popolnosti"

Necenzurirano 12.09.2023
Aleksander (Sašo) Hribar je v petek umrl v 64. letu starosti. Poslušalci in gledalci si bodo neizprosnega satirika in borca za javni RTV najbolj zapomnili po radijski oddaji Radio Ga-Ga in televizijski oddaji Hri-bar. Ob petkovi smrti radijskega… »

"Sašo Hribar je bil in ostaja legenda RTV Slovenija"

RTV Slovenija 11.09.2023
Legendarni radijski voditelj, programski pionir in vrhunski satirik. Tako je na žalni seji Sveta RTV Slovenija Saša Hribarja opisal predsednik sveta Goran Forbici. Za RTV Slovenija in z RTV-jem je Sašo Hribar živel 38 let. "Neutrudno je raziskoval in… »

Na SoMo Borac prihaja dobitnik zlatega leva v Cannesu

SiolNET 08.09.2023
Na SoMo Borac prihaja dobitnik zlatega leva v Cannesu, govorilo pa se bo tudi o TikToku kot poslovni priložnosti. SoMo Borac, ki ga letos že enajsto leto zapored organizira Httpool, se je uveljavil kot dogodek, ki združuje digitalno skupnost in… »

V zračnem napadu v Sudanu ubitih 20 civilistov

RTV Slovenija 03.09.2023
V sudanski prestolnici Kartum je bilo v zračnem napadu ubitih najmanj 20 ljudi, med njimi tudi dva otroka, trdijo aktivisti. V mestu se od aprila odvijajo boji med vojsko in paravojaškimi skupinami. Aktivisti so dodali, da bi lahko bilo žrtev še več… »

Prihajajo Rogličeve strmine za zalogo pred uro resnice

Delo 01.09.2023
Številni padci in presenetljiv zmagovalec v 7. etapi. Konec uvodnega tedna prinaša hriboviti preizkušnji, ki bi morali ustrezati slovenskemu asu. V nadaljevanju preberite: Številni padci in presenetljiva šprinterska zmaga bradatega Francoza… »

Lukašenko: Zahteve Poljske in baltskih držav po umiku Wagnerja iz Belorusije so neumne

RTV Slovenija 31.08.2023
Beloruski predsednik Aleksander Lukašenko je dejal, da so zahteve Poljske in baltskih držav po umiku ruske skupine plačancev Wagner iz Belorusije "neutemeljene in neumne", pa tudi neupravičene, dokler so tuji vojaki nameščeni v teh sosednjih… »

Ukrajinci prebili glavno obrambno linijo ruskih sil

Nova 24TV 26.08.2023
Foto: Twitter Defense of Ukraine Ukrajinske sile so prepričane, da so prebile najtežji del linije ruske obrambe na jugu države in bodo zdaj lahko hitreje napredovale, je povedal eden od poveljnikov. Ukrajina je junija začela protiofenzivo, vendar je… »

Putin od wagnerjevcev zahteva obljubo zvestobe ruski državi

RTV Slovenija 26.08.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je izdal uredbo, po kateri morajo borci ruske najemniške vojske Wagner obljubiti zvestobo ruski državi. Ruske oblasti sicer še zmeraj niso uradno potrdile smrti vodje Wagnerja Jevgenija Prigožina. Putin je odlok s… »

Seda je pobegnila Čečenom, a so jo zagrabili Rusi, bojijo se najhujšega

Necenzurirano 25.08.2023
Borce za človekove pravice iz organizacije SK SOS, ki deluje na območju severnega Kavkaza in predvsem pomaga ljudem, ki bežijo iz Čečenije, skrbi usoda 26-letne Sede Sulejmanove. Kot so navedli v organizaciji, so Sedo Sulejmanovo nedavno »ugrabili«… »

Prvi odziv Putina po smrti Prigožina: "Naredil je resne napake" #video

SiolNET 24.08.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin se je odzval na letalsko nesrečo, v kateri je po navedbah uradne Moskve umrl ustanovitelj plačanske skupine Wagner Jevgenij Prigožin. V televizijski izjavi je Prigožinovi družini "izrazil sožalje", Prigožina pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem