Bor

Srbija: Komunalna delavca deklico povozila z avtom in vrgla na deponijo

Dnevnik pred 31 dnevi
Po poročanju srbskih medijev je predsednik na seji vlade ogorčen dejal: »S kakšnimi pošastmi živimo!« »Imam slabo novico o otroku, o naši Danki iz Bora. Policija je aretirala dva človeka, ki sta ubila malo Danko, in kolikor razumem, sta oba… »

Podrobnosti: Srečala sta še Dankinega očeta

Zurnal24 pred 31 dnevi
Dveletna deklica Danka Ilić iz Bora v Srbiji je bila ubita, je med izrednim nagovorom danes potrdil predsednik Aleksandar Vučić. Minister za notranje zadeve Bratislav Gašić je sporočil podrobnosti grozljivega primera. Oba moška, ki sta osumljena… »

Trije favoriti na tleh, konec za Rogliča, Vingegaard se ni pobral

Zurnal24 pred 31 dnevi
Dobrih 30 km pred ciljno črto četrte etape na dirki po Baskiji se je zgodila huda nesreča, v kateri jo je skupilo več kolesarjev. Primož Roglič in Remco Evenepoel sta zaradi poškodb končala dirko, še bolj zaskrbljujoče pa je stanje Jonasa… »

Takšno je stanje Rogličevega kolega po hudi nesreči

Zurnal24 pred 31 dnevi
Znane so prve konkretne informacije o stanju kolesarja Bore-hasngrohe, ki je bil v sredo udeležen v prometno nesrečo. Nemec Lennard Kämna, kolesar moštva Bora-hansgrohe, je po prometni nesreči na sredinem treningu na Kanarskih otokih v stabilnem… »

GROZLJIV MNOŽIČNI PADEC, MED POŠKODOVANIMI TUDI ROGLIČ: Udeleženih je bilo najmanj 12 kolesarjev (VIDEO)

Regional pred 31 dnevi
V 4. etapi kolesarske dirke po Baskiji od Etxarri Aranatza do Legutia (159 km) je 33 km do konca prišlo do grozljivega množičnega padca na spustu. Huje jo je med drugimi skupil Danec Jonas Vingegaard, poškodovala sta se tudi Slovenec Primož Roglič… »

Moška, osumljena uboja dveletne Danke Ilić, priznala krivdo, truplo še iščejo

RTV Slovenija pred 31 dnevi
V Srbiji so aretirali moška, ki sta priznala, da sta z vozilom pred desetimi dnevi zbila dveletno deklico Danko Ilić. Srbska policija išče truplo deklice, ki naj bi ga storilca odvrgla na divjem odlagališču. "Policija je aretirala moška, ki sta… »

Srbski minister: Iskanje trupla deklice se nadaljuje

Delo pred 31 dnevi
Dveletno deklico je zbil avto, njeno truplo so nato odvrgli na deponijo. Kriminalisti iz Bora so prijeli delavca Javnega komunalnega podjetja Vodovod Bor, 50-letnega S. J. iz vasi Luka in 50-letnega D. D. iz vasi Zlot, ki sta osumljena odgovornosti za… »

Iz Bore sporočili odlično novico glede Primoža Rogliča

Zurnal24 pred 31 dnevi
Iz Bore-hansgrohe so potrdili, da bo Primož Roglič nadaljeval dirko po Baskiji. Slovenski kolesarski as Primož Roglič bo lahko nadaljeval dirko po Baskiji, je v četrtek dopoldne sporočila njegova ekipa Bora-hansgrohe. Vodilni v skupni razvrstitvi bo… »

Poviti Primož Roglič na štartu 4. etape

Delo pred 31 dnevi
Slovenski kolesarski zvezdnik kljub včerajšnjemu hudemu padcu nadaljuje dirko po Baskiji. Navijačem Primoža Rogliča (Bora Hansgrohe) je včeraj zastal dih kot že ničkolikokrat v zadnjih letih. Njihov ljubljenec se je 38 km pred ciljem 3. etape… »

SVET ŽALUJE: Znano je, da je 2-letna deklica Danka Ilić umrla

Gorenjski utrip pred 31 dnevi
Srbsko ministrstvo za notranje zadeve je potrdilo, da so zaradi suma, da sta ubila dveletno deklico Danko Ilić iz Banjskega polja blizu srbskega mesta Bor, pridržali dva 50-letnika iz Bora. Po navedbah ministrstva sta osumljenca priznala krivdo… »

Novice dneva »

Stisnili so jih v kot, zdaj jih še od tam podijo

Zurnal24 pred dvema uramaše 4 povezane

V požaru v Idriji umrl moški

RTV Slovenija pred eno uroše 4 povezane

Prometni pritisk na Ljubljano bo čedalje hujši

Delo pred 4 uramiše 1 povezana

Dallas potrdil slabe novice, tako se bodo reševali

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Danes še nekaj sonca, nato z zahoda deževje, možne tudi nevihte

Necenzurirano pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem