Bor

V peti etapi Baskije nov hud padec, skupil jo je še en zvezdnik

Zurnal24 pred 30 dnevi
Gregoire do prve zmage med elito. Francoz Romain Gregoire je zmagovalec pete etape dirke po Baskiji. Kolesar ekipe Groupama-FDJ je imel na cilju 176 kilometrov dolge etape od Vitoria-Gasteiza do Morebieta-Etxana v sprintu večje ubežne skupine več moči… »

V Baskiji spet padec, skupil jo je še en zvezdnik

Delo pred 30 dnevi
Francoz Romain Gregoire je zmagovalec pete etape dirke po Baskiji, kjer ni več glavnih favoritov, tudi Primoža Rogliča, Jonasa Vingegaarda in Remca Evenepoela. Francoz Romain Gregoire je zmagovalec pete etape dirke po Baskiji. Kolesar ekipe… »

Vodja policijske uprave: Danka se je v avtu zbudila, eden od osumljencev jo je zadavil

Necenzurirano pred 30 dnevi
Desetdnevno mednarodno iskanje deklice Danke Ilić se je končalo z novico o njeni smrti. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je na včerajšnji izredni seji vlade sporočil, da je bila ubita. Zdaj pa intenzivno iščejo njeno truplo. Podrobnosti… »

HUDE POŠKODBE KOLESARJEV PO MNOŽIČNEM PADCU: Avstralec Vine s tremi zlomi na hrbtenici, Roglič z odrgninami (FOTO, VIDEO)

Regional pred 30 dnevi
Slovenski vrhunski profesionalni kolesar Primož Roglič iz nemške ekipe Bora-hansgrohe se je očitno le lažje poškodoval v grozljivem množičnem padcu na dirki po Baskiji. Kot so v četrtek pozno zvečer sporočili iz njegove ekipe, Slovenec ni… »

Takšno je stanje Primoža Rogliča po grozljivem padcu

Zurnal24 pred 30 dnevi
Iz ekipe Bora-hansgrohe so sporočili, kakšno je stanje Primoža Rogliča, ki je bil v četrti etapi dirke po Baskiji vpleten v skupinski padec. "Preiskave v bolnišnici so pokazale, da Primož pri padcu ni utrpel nobenega zloma," so sporočili iz ekipe… »

#video Grozovit padec izločil vse tri favorite dirke po Baskiji, Vingegaard utrpel kontuzijo pljuč in pnevmotoraks

Dnevnik 04.04.2024
Četrto etapo kolesarske dirke po Baskiji je zaznamoval hud množičen padec. Zaradi poškodb so s tekmovanjem že zaključili prvi trije zvezdniki: Primož Roglič (Bora-Hansgrohe), Remco Evenepoel (Soudal-Quick step) in Jonas Vingegaard (Visma-Lease a… »

Vingegaard ostaja v bolnišnici, Evenepoel na operacijo, Roglič odstopil, a odnesel brez zloma

RTV Slovenija 04.04.2024
Primož Roglič (Bora Hansgrohe), Jonas Vingegaard (Visma Lease a Bike) in Remco Evenepoel (Soudal Quick-Step) so na 4. etapi Dirke po Baskiji odstopili po grdem množičnem padcu glavnine. Roglič je odnesel brez zlomov. Dobrih 30 kilometrov pred ciljem… »

Mislila sta, da imata popoln načrt, na eno podrobnost nista bila pozorna

Zurnal24 04.04.2024
Očitno na to podrobnost osumljenca uboja dveletne deklice nista pomislila. S. J. in D. D. iz okolice Bora, ki sta osumljena uboja dveletne Danke Ilić, sta bila očitno prepričana, da imata popoln načrt za prikritje svojega zločina. Nista pa… »

IZ URE V URO BOLJ SRHLJIVO: Za volanom sta bila pijana; je eden Danko res zadavil z golimi rokami?!

Regional 04.04.2024
Srbski predsednik Alekandar Vučić je danes sporočil, da je dveletna deklica Danka Ilić mrtva, poroča srbska tiskovna agencija Tanjug. Policija je po besedah Vučića pridržala dva osumljenca za njen umor, ki naj bi dejanje tudi priznala. "Imamo… »

V iskanje trupla male Danke vključili znanega reševalnega psa Zigija, ki se je šolal tudi v Sloveniji

Necenzurirano pred 31 dnevi
Zigi je 9 let star belgijski ovčar, izurjen in usposobljen za iskanje in reševanje ljudi izpod ruševin. Sodeloval je v več reševalnih akcijah in več mednarodnih vajah, tudi v Sloveniji. Na pomoč srbskim preiskovalcem pri iskanju trupla malde Danke… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem