Bor

Pri Bori so si premislili, Rogliča ne bo na teh klasikah

Zurnal24 pred 23 dnevi
Pri kolesarski ekipi Bora-hansgrohe so spremenili načrte, kar se tiče Primoža Rogliča, ki je utrpel grd padec na dirki po Baskiji. Potem ko je šef kolesarske ekipe Bora-hansgrohe, Ralph Denk, sprva napovedal, da bo slovenski as Primož Roglič kljub… »

Primož Roglič bo izpustil ardenske klasike

Delo pred 23 dnevi
Slovenski kolesarski as dobro okreva po padcih na dirki po Baskiji, vendar noče ogroziti priprav za Tour de France. Primož Roglič ne bo nastopil na ardenskih klasikah Valonski puščici in Liege–Bastogne–Liege, ki ju je imel v načrtih, je najrej… »

Iskanje trupla. Obnašanje osumljencev ni razumljivo, tega se boji policija

Zurnal24 pred 23 dnevi
Policija se še ni dokopala do odgovora na vprašanje, kje je truplo deklice Danke. Nejasna ostaja tudi vloga očeta enega od osumljencev. D. D. iz naselja Zlot pri Boru je osumljen za smrt Danke Ilić. Njegov oče in pokojni brat pa naj bi mu pomagala… »

Roglič bo kljub padcu nastopil na enodnevnih klasikah

Dnevnik pred 24 dnevi
Primož Roglič se je po hudem padcu na dirki po Baskiji že vrnil v trenažni proces. Slovenski kolesarski zvezdnik tako že načrtuje nastop na enodnevnih klasikah v Belgiji, čeprav njegova pripravljenost, kot pravi šef ekipe Bora-hansgrohe Ralph… »

Umor male Danke: tudi brez trupla dovolj dokazov za dosmrtni zapor

Dnevnik pred 24 dnevi
Več kot dva tedna po izginotju in nasilni smrti dveletne Danke Ilić v Srbiji njenega trupla še niso našli. Oblasti vztrajajo, da ga bodo iskali, dokler ga ne najdejo. Mnogi so zaskrbljeni, da se bosta brez trupla njena morilca izognila dosmrtni kazni… »

VUČIĆ PO UMORU DEKLICE DANKE: Nazaj želi uvesti smrtno kazen

Regional pred 26 dnevi
Srbski predsednik Aleksandar Vučić se je med sobotnim gostovanjem na srbski televiziji Informer zavzel za ponovno uvedbo smrtne kazni. K temu je pozval po umoru dveletne deklice Danke iz Bora, katere trupla še vedno niso našli. Za ponovno uvedbo… »

Zakaj bi osumljenca priznala umor deklice, ne pa razkrila lokacije trupla?

Dnevnik pred 26 dnevi
Dva tedna po izginotju in nasilne smrti dveletne Danke v okolici srbskega Bora še vedno iščejo njeno truplo. Narašča zaskrbljenost, da ga morda nikoli ne bodo našli, čeravno oblasti zatrjujejo, da bodo deklico iskali, dokler je ne najdejo… »

V Srbiji ponovna uvedba smrtne kazni?

Mladina pred 27 dnevi
Srbski predsednik Aleksandar Vučić se je zavzel za ponovno uvedbo smrtne kazni. Srbski predsednik Aleksandar Vučić se je med sobotnim gostovanjem na srbski televiziji Informer zavzel za ponovno uvedbo smrtne kazni. K temu je pozval po umoru dveletne… »

V Srbiji razmišljajo o ponovni uvedbi smrtne kazni

Delo pred 27 dnevi
Za uvedbo smrtne kazni se je zavzel predsednik Aleksander Vučić. Srbski predsednik Aleksandar Vučić se je med sobotnim gostovanjem na srbski televiziji Informer zavzel za ponovno uvedbo smrtne kazni. K temu je pozval po umoru dveletne deklice Danke iz… »

RAZKRIT VZROK SMRTI BRATA DANKINEGA MORILCA: Umrl je med pridržanjem

Regional pred 28 dnevi
Na policijski upravi v Boru na vzhodu Srbije je davi umrl brat enega od osumljencev za umor dveletne deklice Danke Ilić, za katerega je policija v soboto odredila 48-urno pridržanje zaradi suma pomoči pri skrivanju dekličinega trupla, je sporočilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem