Bor

Pri Bori: Ne morem opisati jeze, obljubili so mi položaj sokapetana

Zurnal24 pred 5 dnevi
V ekipi Primoža Rogliča je izbor ekipe za Giro povzročil težave. Ta konec tedna se začenja dirka po Italiji, na tokratnem Giru sicer za velikega favorita velja Tadej Pogačar. Ta bo tako na mestu zmagovalca poskušal zamenjati rojaka Primoža… »

Ni mogel vstati, potres pa ga je vrgel iz postelje

Necenzurirano pred 6 dnevi
Nekatere prebivalce Srbije je nekaj pred šesto uro zjutraj prebudil potres magnitude 4,2. Epicenter potresa je bil v bližini mesta Tekija, ki leži ob Donavi na vzhodu države, tik ob meji z Romunijo. Tresenje so čutili prebivalci Kladova, Zaječarja… »

Rodriguez zmagovalec Dirke po Romandiji

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Zadnja etapa na Dirki po Romandiji je pripadla Francozu Dorianu Godonu, a veliko premikov v skupnem seštevku ni prinesla. Skupno zmago je dosegel Španec Carlos Rodriguez, najboljši Slovenec v seštevku je bil Jan Tratnik na 32. mestu. 23-letni… »

Tradicionalna spominska prireditev pri spomeniku NOB nad Češnjicami

Domžalec pred 7 dnevi
Tudi letos je Združenje borcev za vrednote NOB Moravče 26. aprila ob 16. uri, pripravilo tradicionalno spominsko prireditev pri spomeniku NOB v gozdu nad Češnjicami. Zbrali so se v spomin pobitim štirim aktivistom partizanom, na tem mestu 21. aprila… »

Pogijev kolega 'počil', zmaga olimpijskemu prvaku, a ...

Zurnal24 pred 8 dnevi
Carapazu gorska etapa, skupno vodilni Rodriguez. Ekvadorec Richard Carapaz (EF Education-EasyPost) je zmagovalec četrte etape kolesarske dirke po Romandiji od Saillona do Leysina (151,7 km). Olimpijski prvak iz Tokia je bil najmočnejši na zaključnem… »

Dobra novica za Rogliča, v ekipi še naprej dva zmagovalca Gira

Zurnal24 pred 10 dnevi
Zmagovalec Gira 2022 podaljšal z Rogličevo Boro. Avstralski kolesar Jai Hindley je podaljšal pogodbo z ekipo Bora-hansgrohe, za katero bo vsaj do konca sezone 2025 tekmoval tudi slovenski as Primož Roglič, je v izjavi za javnost sporočila nemška… »

Ko vdira revolucija na oder

Mladina pred 10 dnevi
Razmislek o lastni odgovornosti za stanje ter zločine doma in drugod. V Mini teatru bo danes, 25. aprila, ob 20. uri premiera predstave Sanjači ali ljubezenska zgodba v revoluciji v režiji Bora Ravbarja, ki je nastala po motivih filma Sanjači Bernarda… »

O ljubezni in revoluciji

Dnevnik pred 11 dnevi
V Mini teatru bodo nocoj pripravili premiero avtorskega projekta Sanjači ali ljubezenska zgodba v revoluciji. Montažo različnih motivov in besedil je zrežiral Bor Ravbar. V Mini teatru svoj letošnji nabor postdramskih predstav odpirajo z avtorskim… »

Velike napake v postopku: Se bo Dankin morilec izmuznil kazni?

Zurnal24 pred 12 dnevi
Smrt brata enega od osumljencev za smrt deklice bi lahko celotno preiskavo potisnila v slepo ulico, ocenjuje znani srbski odvetnik Borivoje Borović. Borivoje Borović, eden najbolj znanih srbskih odvetnikov je za Nova.rs izrazil bojazen, da bo zaradi… »

Pri Bori nezadovoljni: To je boleč udarec

Zurnal24 pred 12 dnevi
Nizozemcu so naknadno odvzeli etapno zmago. Tretja etapa dirke po Turčiji je postregla s precejšnjim zapletom. V ciljnem sprintu glavnine je namreč kot prvi ciljno črto prečkal kolesar moštva Bora-hansgrohe Danny van Poppel. Ta je po etapi tudi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem