Formula 1

Lando Norris v Miamiju presenetil Maxa Verstappna

Delo pred 2 dnevoma
Britanec je za svojo prvo zmago v karieri v F1 za 7,612 sekunde ugnal svetovnega prvaka. Tretji je bil Charles Leclerc. Britanec Lando Norris (McLaren) je zmagovalec šeste dirke letošnje sezone svetovnega prvenstva formule 1 za veliko nagrado Miamija… »

Verstappen premagan, imamo še 114. različnega zmagovalca dirk F1

Zurnal24 pred 3 dnevi
Norris v Miamiju do premierne zmage v F1. Britanec Lando Norris (McLaren) je zmagovalec šeste dirke letošnje sezone svetovnega prvenstva formule 1 za veliko nagrado Miamija. Za svojo prvo zmago v karieri v F1 je za 7,612 sekunde ugnal svetovnega prvaka… »

Verstappen najhitrejši tudi v kvalifikacijah Miamija

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Svetovni prvak in vodilni v seštevku letošnje sezone svetovnega prvenstva formule 1 Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec sprinterske dirke v Miamiju. najboljši je bil tudi v kvalifikacijah. Na popoldanski sprinterski dirki je Nizozemec, ki… »

Na začetku varnostni avto, nato običajen razplet

Zurnal24 pred 3 dnevi
Verstappen brez težav do sprinterske zmage v Miamiju. Svetovni prvak in vodilni v seštevku letošnje sezone svetovnega prvenstva formule 1 Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec sprinterske dirke v Miamiju. Drugi je bil Monačan Charles… »

Verstappen spet najboljši: Toda ni bilo vse idealno

Delo pred 3 dnevi
Svetovni prvak in vodilni v seštevku letošnje sezone svetovnega prvenstva formule 1 Max Verstappen je zmagovalec sprinterske dirke v Miamiju. Svetovni prvak in vodilni v seštevku letošnje sezone svetovnega prvenstva formule 1 Nizozemec Max Verstappen… »

Verstappen brez težav do sprinterske zmage v Miamiju

Dnevnik pred 3 dnevi
Svetovni prvak in vodilni v seštevku letošnje sezone svetovnega prvenstva formule 1 Nizozemec Max Verstappen (Red Bull) je zmagovalec sprinterske dirke v Miamiju. Drugi je bil Monačan Charles Leclerc (Ferrari), tretji pa Mehičan Sergio Perez (Red… »

Brazilski ponos ob boku nogometnega Peleja

Delo pred 5 dnevi
30 let od tragičnega konca tedna F1 v Imoli, ko sta preminila brazilska legenda in Roland Ratzenberger. V nadaljevanju preberite: Že kolesarstvo je, kot smo videli, nevaren šport, kaj šele formula 1. V sredo, 1. maja, je minilo 30 let, odkar je na… »

Red Bull potrdil odhod konstruktorja Neweya

Dnevnik pred 7 dnevi
Konstruktor Adrian Newey bo po 19 letih zapustil moštvo Red Bulla, je potrdila ekipa formule 1. Newey je sicer veljal za enega najboljših oblikovalcev dirkalnikov. Ob obhodu je dejal, da mu je bilo v veliko čast biti del ekipe, ki je v času njegove… »

30 let od tragične smrti Ayrtona Senne

Dnevnik pred 7 dnevi
Danes mineva natanko 30 let, odkar je svet formule 1 pretresla smrt enega najboljših dirkačev Brazilca Ayrtona Senne. Tragedija se je zgodila na dirki za veliko nagrado San Marina v Imoli, že dan prej pa je F1 zaradi nesreče v kvalifikacijah izgubila… »

Bil je izjemno žalosten, a kljub temu odšel na dirkalno stezo

Zurnal24 pred 7 dnevi
Danes mineva natanko 30 let, odkar je svet formule 1 pretresla smrt enega najboljših dirkačev Brazilca Ayrtona Senne. Tragedija se je zgodila na dirki za veliko nagrado San Marina v Imoli, že dan prej pa je F1 zaradi nesreče v kvalifikacijah izgubila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem