Huawei

Razmišljate, kako bi jih razveselili?​

Delo 21.12.2023
​Božični večer je vse bližje, vi pa se še vedno sprašujete, kaj kupiti nekomu, ki vam je blizu. ​. Predlagamo, da mu poklonite nekaj, kar mu je pisano na kožo in bo njegovemu modnemu slogu dodalo kanček elegance. Če še vedno ne veste, kaj… »

Huawei k poslu snubi tudi Mercedes in Audi

SiolNET 12.12.2023
Huawei bo svojo poslovno enoto za razvoj pametnih avtomobilskih tehnologij javno prodal, k partnerstvu pa so povabili tudi nemška proizvajalca Mercedes in Audi. Kitajski Huawei se pripravlja na vstop na avtomobilski trg. Ustanoviti nameravajo tudi novo… »

NA FERRARSKI ULICI NAPADLI DOMAČINA: Dva sta se nanj spravila fizično, tretji pa je opazoval

Regional 11.12.2023
Na policijski postaji Koper je v soboto 25-letni domačin prijavil kaznivo dejanje, ki se je zgodilo v sredo, 6. decembra, okrog 4. ure na pločniku na Ferrarski ulici v Kopru. Takrat sta do njega pristopila dva neznana moška, ki sta ga fizično napadla… »

Nočejo povedati, koliko so Kitajci plačali Jožetu P. Damijanu

SiolNET 07.12.2023
V Centru poslovne odličnosti ekonomske fakultete nam niso odgovorili na vprašanje, koliko jim je kitajski Huawei, ki po mnenju Bruslja zaradi povezav s kitajsko komunistično partijo predstavlja grožnjo državam EU, plačal za študijo Jožeta P… »

Huawei: Od slovenske vlade zaradi sklepa glede 5G nismo zahtevali povračila

RTV Slovenija 06.12.2023
Kitajski tehnološki velikan Huawei od slovenske vlade (še) ni zahteval neposrednega povračila zaradi stroškov, povezanih z odločitvijo o spremembi sklepa o varnosti omrežja 5G v Sloveniji. "Če bodo sprejeti diskriminatorni omejevalni ukrepi, kot so… »

Huawei: Tega od slovenske vlade nismo zahtevali

Zurnal24 06.12.2023
Kitajski Huawei od slovenske vlade (še) ni zahteval neposrednega povračila zaradi stroškov, povezanih z odločitvijo o spremembi sklepa o varnosti omrežja 5G v Sloveniji. "Če bodo sprejeti diskriminatorni omejevalni ukrepi, kot so trenutno… »

Razkrivamo dokumente: kaj od Goloba hočejo Kitajci in koga vse plačujejo v Sloveniji

SiolNET 05.12.2023
Kitajski telekomunikacijski velikan Huawei, ki je po mnenju številnih zahodnih držav tesno povezan s kitajsko komunistično oblastjo, od Slovenije zaradi poleti sprejete odločitve vlade o spremembi sklepa o varnosti omrežja 5G v Sloveniji terja… »

Huawei od Slovenije terja 170 milijonov evrov

Zurnal24 05.12.2023
Kitajski telekomunikacijski velikan Huawei od Slovenije zaradi poleti sprejete odločitve vlade o spremembi sklepa o varnosti omrežja 5G v Sloveniji terja povračilo stroškov v višini 170 milijonov evrov, poroča spletni portal 24ur.com. Podjetje se v… »

Huawei zaradi spremembe sklepa o varnosti omrežja 5G v Sloveniji želi 170 milijonov evrov odškodnine

RTV Slovenija 05.12.2023
Kitajski telekomunikacijski velikan Huawei zaradi poleti sprejete odločitve vlade o spremembi sklepa o varnosti omrežja 5G v Sloveniji od Slovenije terja povračilo stroškov, to je 170 milijonov evrov. Vlada je konec junija spremenila leta 2020… »

Huawei znova predajal znanje študentom slovenskih fakultet

Finance.si 29.11.2023
Huaweiev program za razvoj tehnoloških talentov Seeds for the Future 2023 Slovenija je zaključila četrta generacija študentov Uspešno se je zaključil že četrti zaporedni program za razvoj mladih tehnoloških talentov Seeds for the Future, ki ga… »

Novice dneva »

#video #foto Dallas Luke Dončića do velike zmage!

Dnevnik pred tremi uramiše 7 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Dnevnik pred dvema uramaše 5 povezanih

Blinken opozarja, da bi napad na Rafo povzročil nesprejemljivo škodo

RTV Slovenija pred 23 minutamiše 2 povezani

Odštevanja je konec, začenja se 107. Giro!

RTV Slovenija pred dvema uramaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem