Huawei

Kateri pametni telefon ima najboljšo kamero? To je šest favoritov naših bralcev.

SiolNET 22.02.2023
V finalni izbor tekmovanja Naj Digi ste v kategoriji Pametni telefon z najboljšo kamero na glasovanju poslali šest kandidatov: Apple iPhone 14 Pro, Apple iPhone 14 Pro Max, Huawei Mate 50 Pro, Huawei P50 Pro, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy… »

Šest pošastnih telefonov, ki so najbolj prepričali Slovence

SiolNET 13.02.2023
Kateri pametni telefon je po mnenju bralcev Siol.net najzmogljivejši? V finalni izbor tekmovanja Naj Digi se je uvrstilo šest kandidatov, ki so prepričali s surovo močjo, gladkostjo delovanja, vrhunskimi fotografskimi zmožnostmi in premijskim… »

Pozabite na rože in večerjo, to pričakujejo za valentinovo

Zurnal24 10.02.2023
V raziskavi, ki jo je opravilo podjetje Huawei, se je izkazalo, da si predvsem mladi ne želijo več tradicionalnih zmenkov, ampak raje iščejo skupne izkušnje in ustvarjajo spomine. Za valentinovo se veliko parov pripravlja na romantični večer v… »

Naj Digi: šest pametnih telefonov, ki bi jih najraje kupili naši bralci

SiolNET 08.02.2023
V finalni krog letošnjega izbora Naj Digi v kategoriji Najboljši nakup ste s svojimi glasovi uvrstili šest favoritov (v abecednem vrstnem redu): Apple iPhone 13, Apple iPhone 14, Honor 70 5G, Huawei P50 Pocket, Samsung Galaxy A53 5G in Samsung Galaxy… »

Huawei FreeBuds 5i: zmogljivejše, tanjše, lažje, ne pa tudi dražje

SiolNET 04.02.2023
Najnovejše Huaweieve slušalke njihovega cenovno najugodnejšega razreda prinašajo lepo število izboljšav glede na svojo predhodnico, a cena še vedno ostaja pod stotimi evri. Huaweieve brezvrvične slušalke, ki imajo na koncu svojega imena i, so… »

Huawei freebuds 5i: Veliko muzike za zmerno vsoto denarja

Dnevnik 04.02.2023
Preizkusili smo Huaweijeve brezžične slušalke za v uho freebuds 5i. Kljub nizki ceni za to kategorijo naprav ponujajo izkušnjo zelo visoke kvalitete. Brezžične slušalke za v uho freebuds 5i sodijo v najcenejši razred Huaweijevih brezžičnih… »

Brezžične slušalke huawei freebuds 5i: boljše v vsakem pogledu (FOTO)

Slovenske novice 02.02.2023
Prinašajo boljši zvok, večjo glasnost, boljše aktivno odstranjevanje hrupa iz okolice, boljšo baterijo in nadzor. Luč sveta so ugledale nove Huaweijeve brezžične slušalke freebuds 5i. Kakor že vemo, oznaka i pri Huaweijevih slušalkah pomeni, da… »

Najboljše brezžične stereo slušalke za manj kot sto evrov

SiolNET 30.01.2023
Podjetje Huawei je predstavilo prave stereo brezžične slušalke (ang. TWS – True Wireless Stereo) Huawei FreeBuds 5i, ki se ponašajo z izjemnim razmerjem med kakovostjo zvoka, trendovskim videzom, vsestranskimi funkcijami na eni in ceno na drugi… »

Pametni telefoni, ki v letošnjem izboru Naj Digi tekmujejo za lovoriko najboljšega nakupa

SiolNET 21.01.2023
V prvi glasovalni krog letošnjega izbora Naj Digi vstopa v podkategorijo Najboljši nakup kar enajst pametnih telefonov, ki kupcu ponujajo dobro razmerje med kakovostjo in ceno. To so Apple iPhone 13, Apple iPhone 14, Honor 70 5G, Honor X8, Huawei nova… »

Vitka in lahka nova 10

Slovenske novice 02.01.2023
Huawei nova 10 je zelo dober telefon srednjega razreda; odlikujejo ga dobra prednja in zadnja kamera, baterija in dizajn. Tam nekje na začetku koledarske jeseni sem imel priložnost preizkusiti Huaweijev novi pametni telefon zgornjega srednjega razreda… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem