Huawei

Huawei Watch 4 Pro: nove razsežnosti premijske pametne ure

SiolNET 21.07.2023
Po dveh letih, odkar je na trg prišla pametna ura Huawei Watch 3 Pro, smo dobili njeno naslednico. Kaj novega je prinesla? Ko smo v začetku predlanskega julija preizkusili uro Huawei Watch 3 Pro, smo zapisali, da je to v tem trenutku nedvomno… »

"Prihodnost mobilne fotografije ni samo v umetni inteligenci"

SiolNET 19.07.2023
Kakovosten izdelek je tisti, ki v celoti obravnava vsak gradnik tako strojne kot programske opreme in uporabnikom zagotavlja zelo preprosto upravljanje, je prepričan Li Changzhu, podpredsednik produktnega oddelka mobilnih telefonov družbe Huawei… »

"Največji geostrateški tekmec EU je Kitajska, ne ZDA"

SiolNET 15.07.2023
V Evropski uniji in ZDA se le počasi prebujamo glede pomena kibernetske varnosti, medtem ko se Kitajska strateško pripravlja na to, da bo ona tista, ki bo v digitalnem svetu postavljala pravila, opozarja ameriška strokovnjakinja Liza Tobin. Te… »

Pametna telefona serije Honor 90 v Parizu začela svojo evropsko pot

SiolNET 06.07.2023
V nekaterih državah naše regije se je Honor približal desetodstotnem tržnem deležu mobilnih telefonov, ne pa tudi v Sloveniji. Ali jim bo nova serija pametnih telefonov pomagala pri doseganju teh ambicij tudi pri nas? Za evropsko predstavitev dveh… »

Huawei Watch 4 postavlja nove standarde pametnih ur

SiolNET 29.06.2023
Podjetje Huawei Consumer Business Group (BG) je predstavilo Huawei Watch 4 in Huawei Watch 4 Pro, s katerima presega meje sposobnosti pametnih ur. Popolnoma nova serija izrednih nosljivih naprav se ponaša z vrhunsko estetsko zasnovo v kombinaciji z… »

Huawei Watch 4 postavlja nove standarde pametnih ur

Delo 26.06.2023
Podjetje Huawei Consumer Business Group je predstavilo Huawei Watch 4 in Huawei Watch 4 Pro, s katerima presega meje, česa so sposobne sodobne pametne ure. Popolnoma nova serija izrednih nosljivih naprav se ponaša z vrhunsko estetsko zasnovo v… »

Nesprejemljiva tveganja v omrežjih 5G: vlada spremenila sklep

SiolNET 23.06.2023
Vlada je v četrtek spremenila leta 2020 sprejeti sklep o ukrepih za zmanjšanje tveganj v omrežjih 5G. Kot so pojasnili v uradu vlade za informacijsko varnost, so pri tem izhajali iz nedavnega priporočila Evropske komisije, ki kitajski družbi Huawei… »

Ko že misliš, da ti je zmanjkalo presežnikov, dobiš v roke to ...

Zurnal24 18.06.2023
Že na prvi pogled daje Huawei P60 Pro vtis paradnega telefona, ko ga vzameš v roke in pogledaš od blizu, so premium lastnosti še bolj očitne. Ko se lotiš fotografiranja, ostaneš brez besed. Na voljo je v črni in rokoko biserni barvi. Sploh ta… »

Huawei watch 4 pro: S tem tempom bo počasi zmanjkalo slabosti

Dnevnik 17.06.2023
Preizkusili smo Huaweijevo pametno uro watch 4 pro. Ura predstavlja večji korak naprej v primerjavi s preteklimi različicami Huaweijevih premijskih pametnih ur. Ob standardnih funkcijah prinaša tudi zanimiv nov dizajn in izboljšan ter grafično… »

V Bruslju pozivajo države: Iz omrežij 5G čim prej izločite Kitajce

SiolNET 16.06.2023
Evropski komisar za notranji trg Thierry Breton države članice EU poziva k čimprejšnjemu sprejemu odločitve, da s seznama dobaviteljev komponent za omrežja 5G izločijo kitajski podjetji Huawei in ZTE. Tveganje je preveliko, je prepričan Breton… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem