Huawei

Huawei watch ultimate: Za v gledališče 100 metrov pod morjem

Dnevnik 29.04.2023
Preizkusili smo Huaweijevo pametno uro watch ultimate. Gre za najlepšo pametno uro tega kitajskega podjetja, z nekaterimi res neobičajnimi zmogljivostmi. In hkrati njihovo najdražjo. Huaweijeva pametna ura watch ultimate že v imenu razkriva ambicije… »

Huawei Watch Ultimate: brez ovir zlasti za potapljače in (ekstremne) pohodnike

SiolNET 18.04.2023
Najnovejša Huaweieva pametna ura je zasnovana predvsem za tiste, za katere so ekstremne obremenitve pohodništva in zlasti potapljanja del življenja, spremlja pa jo tudi kar zahtevna cena. Na področju pametnih ur Huawei nima enakih težav kot pri… »

Popravek: Tajni sklep Janševe vlade za rdečo luč Kitajcem

Necenzurirano 16.04.2023
Od družbe Huawei Technologies smo v zvezi s prispevki, objavljenimi v zadnjih dneh, prejeli zahtevo za objavo popravka. Objavljamo ga v celoti, kot smo ga prejeli. Na spletnem portalu Necenzurirano.si so bili objavljeni prispevki povezani z družbo… »

Zavrlovi Kitajci prvi v vrsti za 100-milijonski Telekomov posel

Necenzurirano 05.04.2023
Spopad za dobavo 5G tehnologije: zakaj v Sloveniji najbolje kaže Huaweiju, ki ga več držav EU ne želi zaradi varnostnih tveganj in tesnih povezav s kitajsko državo? Maratonsko sprejemanje luknjastega zakona Zakaj gre Kitajcem vse po načrtih Za… »

Vzpostavili raziskovalno okolje 5G

Delo 01.04.2023
Velika pridobitev za Fakulteto za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. V Laboratoriju za telekomunikacije Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani so vzpostavili raziskovalno in testno okolje 5G, ki omogoča večje hitrosti prenosa podatkov… »

Huawei lani z 69-odstotnim padcem čistega dobička

RTV Slovenija 31.03.2023
Kitajski telekomunikacijski velikan Huawei je lani vknjižil 35,6 milijarde juanov (4,9 milijarde evrov) čistega dobička. To je 68,7 odstotka manj kot leto prej, ko je čisti dobiček znašal 113,7 milijarde juanov (15,2 milijarde evrov). Slabi poslovni… »

Huawei lani z 69-odstotnim padcem čistega dobička

Dnevnik 31.03.2023
Kitajski telekomunikacijski velikan Huawei je lani vknjižil 35,6 milijarde juanov (4,9 milijarde evrov) čistega dobička. To je 68,7 odstotka manj kot leto prej, ko je čisti dobiček znašal 113,7 milijarde juanov (15,2 milijarde evrov). Slabi poslovni… »

Navdušena sem nad uporabnostjo izdelkov Huawei in preprosto jim zaupam

SiolNET 02.03.2023
Skupaj z Ilko se v tej sezoni vseh njenih odličnih uspehov verjetno veseli vsa Slovenija. Dvakratna svetovna prvakinja v smuku po vrnitvi med smučarsko elito resnično uživa na smučeh, zaupa vase in svojo opremo ter ruši vse pred seboj in tako… »

Honor Magic5 Lite čez nekaj dni na voljo tudi v Sloveniji

SiolNET 27.02.2023
V začetku marca v Slovenijo prihaja pametni telefon, ki bo kaj hitro postal prva izbira potrošnikov, ki iščejo zanesljivo in visoko zmogljivo napravo. Ponaša se z baterijo, ki po raziskavi DXOMARK velja za najzmogljivejšo na svetu. Zaradi inovacij v… »

Galaxy watch 5 in watch 5 pro: Pametni uri z veliko pameti, a malo sape

Dnevnik 25.02.2023
Preizkusili smo Samsungovi pametni uri galaxy watch 5 in galaxy watch 5 pro. Gre za najbolj »pametni« androidni uri na trgu, Samsungova glavna težava pa je še naprej skromna avtonomija baterije. Uporabniki androidnih telefonov imajo vse več izbire… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem