Huawei

Berlin načrtuje prepoved kitajskih komponent v svojem telekomunikacijskem omrežju

RTV Slovenija 25.09.2023
V prihajajočem tednu naj bi nemška vlada odpravila še zadnje dileme pred odločitvijo, da do leta 2026 v jedrnem telekomunikacijskem omrežju v državi prepove uporabo komponent kitajskih proizvajalcev. Tako bo sledila ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji… »

S Huaweijem se ne sme ponoviti Severni tok

Delo 21.09.2023
Vlada od mobilnih operaterjev zahteva znižanje odvisnosti od Kitajske s 60 na 25 odstotkov. V nadaljevanju preberite: Nemška vlada namerava omejiti poslovanje kitajskih telekomunikacijskih podjetij v državi. Od domačih mobilnih operaterjev bo… »

Impresivna je predvsem baterija: Z enim polnjenjem zdrži kar 14 dni

Zurnal24 20.09.2023
Huawei ostaja zvest duhu vzdevka "Grand Tourer" in ne odstopa od preverjenega recepta za visoko zanesljive pametne ure z velikanskim naborom različnih funkcij. Nemara ne bomo veliko zgrešili, če bomo zapisali, da je že od prve ure GT dalje izgled ena… »

Huawei predstavil novosti: najbolj je navdušila serija ur Watch GT 4

Delo 20.09.2023
Huawei je predstavil nove nosljive naprave in strategijo »Fashion Forward«, ki združuje tehnologijo s svetom mode na popolnoma novi ravni. S to prireditvijo Huawei razkriva svoje ambicije za preoblikovanje industrije nosljivih naprav s popolnim spojem… »

Huawei Watch GT 4: modni preskok na zapestju

SiolNET 14.09.2023
Nova Huaweieva pametna ura poudarja predvsem svoj okrepljeni modni značaj, a snovalci niso pozabili dodati niti kakšnega priboljška njeni zmogljivosti in funkcionalni opremljenosti. Do zdaj smo bili vajeni, da je Huawei pri svojih pametnih urah… »

Huawei raziskuje: 14 vprašanj za boljše razumevanje trenutnih in bodočih lastnikov nosljivih pametnih naprav

SiolNET 12.09.2023
Nosljive digitalne naprave postajajo vse bolj priljubljene med uporabniki, saj ponujajo številne funkcije za spremljanje zdravja in omogočajo vsestransko povezljivost. Poleg tega so lahko privlačna kombinacija elegantnega oblikovanja in tehnologije… »

Padec delnice Appla, potem ko naj bi Peking vladnim uslužbencem prepovedal uporabo iPhonov

RTV Slovenija 08.09.2023
Kitajske oblasti naj bi vladnim uslužbencem prepovedale uporabo pametnih telefonov iPhone, razmišljale naj bi tudi o širitvi prepovedi na državne agencije in podjetja, zaradi česar so Applove delnice v zadnjih dneh močno padle. O kitajski prepovedi… »

Ko Huawei reče mate 60 pro, sankcije nimajo smisla

Delo 07.09.2023
Glavno vprašanje je, ali je bil procesor v novem telefonu izdelan pred ali po uvedbi ameriških sankcij. V nadaljevanju preberite: Medtem ko privrženci tehnološkega kulta, zaznamovanega z načetim jabolkom, prihodnji teden pričakujejo novi iphone 15… »

Huawei in Ericsson bosta še naprej navzkrižno licencirala svoje patente

SiolNET 25.08.2023
Švedski Ericsson in kitajski Huawei sta obnovila svojo dolgoročno globalno pogodbo o navzkrižnem licenciranju patentov s področja telekomunikacijske infrastrukture. Sodelovanje dveh telekomunikacijskih velikanov zajema bistvene patente za številne… »

Huawei nova 11 pro: Pravijo mu nova, a deluje kot stara nova

Dnevnik 22.07.2023
Preizkusili smo Huaweijev mobilnik višjega srednjega razreda nova 11 pro. Naprava izstopa po hrbtišču iz umetnega usnja, sicer pa je težko najti razlike v primerjavi z lansko novo 10 pro. Mobilnik nova 11 pro pritegne pogled. Zlasti različica s… »

Novice dneva »

Poljaka v jami pri Sežani našla truplo

RTV Slovenija pred 4 uramiše 5 povezanih

Mladi kajakaš po nesreči na Savi umrl

Zurnal24 pred 25 minutamiše 1 povezana

"Gremo v pozitivnem duhu, da dosežemo dogovor"

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem