Italija

Nasvet bivšega asa Pogiju: Ne troši energije

Zurnal24 pred 6 urami
Tadej Pogačar je velik favorit pred tokratno dirko po Italiji. Tadej Pogačar bo poizkusil postati prvi kolesar po Marcu Pantaniju, ki je v enem letu osvojil tako Giro kot Tour. Nesrečnemu 'Piratu', ki je umrl pred dvajsetimi leti, je to uspelo leta… »

Trasa že od uvodne etape pisana na kožo Tadeja Pogačarja

RTV Slovenija pred 7 urami
Šest ciljnih vzponov, dve dolgi vožnji na čas in makadamska etapa so vrhunci letošnje Dirke po Italiji, na kateri bo morala karavana opraviti z 44.650 višinskimi metri. Hribolazenja bo 8500 metrov manj kot v prejšnji izvedbi Gira. Ljubitelji gorskih… »

Posel je sklenjen, rdeči biki v imenu Rogličeve ekipe od Toura dalje

RTV Slovenija pred 8 urami
Ob predstavitvi načrtov nemške ekipe na Dirki po Italiji je dosedanji večinski lastnik Ralph Denk potrdil, da je Red Bull prevzel 51-odstotni delež in se bo ekipa od začetka Dirke po Franciji imenovala Red Bull Bora Hansgrohe. "Posel je sklenjen. Po… »

DRZNI NAJSTNICI NA SKUTERJU: 49-letnici zapeljali čez nogo in pobegnili

Regional pred 9 urami
Policiste je v sredo ob 18.20 poklicala 49-letna državljanka Italije in prijavila, da so ji s skuterjem zapeljali čez nogo, ko je hodila po pločniku. Nato je padla in se lažje poškodovala, voznica skuterja s sopotnico pa je odpeljala. Policisti so z… »

Pogačarjev agent spregovoril tudi o Tadejevi prihodnosti

Zurnal24 pred 15 urami
Pogačarjev agent se je spomnil začetkov sodelovanja s Slovencem, v prihodnosti pa ne vidi velikih sprememb. Tadej Pogačar je velik favorit pred dirko po Italiji, ki se začenja v soboto. Njegovo predstavo na italijanski pentlji bo seveda podrobno… »

Vsi proti Pogačarju, Tadej za zgodovino

Delo pred 15 urami
Pred štartom Gira, na katerem se obeta druga zaporedna slovenska zmaga, smo pripravili posebno prilogo Dela in Slovenskih novic. Pomembna je samo rožnata majica v Rimu, je Primož Roglič dejal pred letom dni, ko se je podajal na start 106. Gira… »

Tadej Pogačar ne beži od vloge favorita

Dnevnik pred 15 urami
Jutri ob 13.50 se bo v kraju Venaria Reale v bližini Torina začela 107. izvedba tritedenske kolesarske dirke po Italiji. Lanskoletni zmagovalec Primož Roglič ne bo branil zmage, a slovenski navijači so prepričani, da bo rožnata majica ostala na… »

Kmalu spet z Rogličem? Tratnik ima sladke skrbi

Delo pred 16 urami
Priljubljeni 34-letni Idrijčan bo imel na Giru proste roke v lovu na etapne zmage. V nadaljevanju preberite: Jan Tratnik je eden od najbolj zaželenih »delavcev« v profesionalni karavani. Zdi se, da je ta 34-letni Idrijčan vedno dobre volje, predvsem… »

Pogačar za MMC: Sem prvi favorit. Na žalost ali pa na srečo.

RTV Slovenija pred 16 urami
"Nositi majico od prvega do zadnjega dneva je nekaj nepredstavljivega. Sam si tega ne predstavljam in tudi nimam takega načrta, četudi bi bil zelo suveren. Treba je razmišljati z glavo, tako nase kot na ekipo," je prepričan Tadej Pogačar. Voditelja… »

Partizani, posiljevalci, morilci

Mladina pred 22 urami
V Italiji so vse pogostejše skrunitve partizanskih spomenikov in cenzura protifašističnih vsebin. V Italiji, ki jo vodi skrajno desna stranka Bratje Italije, je bilo pred dnevom osvoboditve izpod fašizma 25. aprila vroče. Oskrunjenih je bilo več… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem