Italija

Pogačar za MMC: Sem prvi favorit. Na žalost ali pa na srečo.

RTV Slovenija pred 18 urami
"Nositi majico od prvega do zadnjega dneva je nekaj nepredstavljivega. Sam si tega ne predstavljam in tudi nimam takega načrta, četudi bi bil zelo suveren. Treba je razmišljati z glavo, tako nase kot na ekipo," je prepričan Tadej Pogačar. Voditelja… »

Partizani, posiljevalci, morilci

Mladina pred 24 urami
V Italiji so vse pogostejše skrunitve partizanskih spomenikov in cenzura protifašističnih vsebin. V Italiji, ki jo vodi skrajno desna stranka Bratje Italije, je bilo pred dnevom osvoboditve izpod fašizma 25. aprila vroče. Oskrunjenih je bilo več… »

Angleži ostali brez petega mesta v ligi prvakov

Zurnal24 pred 1 dnevom
Nemška Bundesliga si je po zaslugi zmage Dortmundčanov na prvi polfinalni tekmi s PSG-jem zagotovila peto mesto v prihodnji sezone razširjene lige prvakov. Angleški klubski nogomet v prihodnji sezoni 2024/25 ne bo imel petih predstavnikov v elitni… »

Ne bi se branil rožnate majice od prvega do zadnjega dne

Delo pred 1 dnevom
Tadej Pogačar kot izrazit favorit začenja 107. dirko po Italiji, poskušal bo naslediti Primoža Rogliča. V nadaljevanju preberite: Pomembna je le rožnata majica v Rimu. Rogla jo je lani oblekel le dan prej, na Višarjah, ki so jih okupirali slovenski… »

Pogačar: Vsi bodo dirkali proti nam

Zurnal24 pred 1 dnevom
Pogačar: Voditi od začetka do konca Gira ni moj cilj. Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar bo v soboto debitiral na dirki po Italiji. Mnogi menijo, da lahko že v prvi ali drugi etapi prevzame vodstvo in ga drži do konca, kar je nazadnje uspelo… »

Pogačar ne čuti pritiska, ker je izrazit favorit Gira

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Najboljši kolesar na svetu Tadej Pogačar komaj čaka, da se začne Dirka po Italiji, na kateri bo nastopil prvič. Je izrazit favorit, kar mu ne predstavlja bremena. Ob sebi ima namreč ekipo, v katero še kako verjame. 25-letni kolesar ekipe UAE… »

Govorni pomočnik: Italijanskih Niccolòja, Nicolòja in Romanòja ne bi bilo brez ò-ja

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Pred kolesarsko dirko po Italiji ter ob evropskem prvenstvu za telovadke v Riminiju in svetovnem hokejskem prvenstvu v Bolzanu se ustavimo pri italijanskem jeziku. Perché? Zakaj? Naglas na zadnjem zlogu je v italijanščini redek, zato je označen z… »

Gašper Krošelj zaklenil vrata

Dnevnik pred 3 dnevi
Slovenska hokejska reprezentanca je pred zadnjima dvema krogoma na SP divizije 1 prevzela vodstvo na lestvici. Slovenska moška reprezentanca v hokeju na ledu se je po uvodnem porazu z Južno Korejo sijajno pobrala ter na svetovnem prvenstvu divizije 1 v… »

Velik met Slovenije, Italija padla doma, risom na roko tudi ostali izidi

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Slovenska hokejska reprezentanca je po ogorčenem boju v Bolzanu premagala Italijo z 2:0 (1:0, 0:0, 1:0). Slovenska hokejska reprezentanca je na tretji tekmi svetovnega prvenstva divizije I (skupina A) v Bolzanu dosegla drugo zmago. Tokrat je premagala… »

Krošelj zaklenil vrata za veliko zmago risov v Bolzanu

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Slovenska hokejska reprezentanca je na svetovnem prvenstvu divizije I (skupina A) v Bolzanu premagala Italijo z 2:0. Najboljši igralec tekme je bil vratar Gašper Krošelj, ki je obranil vseh 30 strelov gostiteljev. Risi so se zavihteli na vrh lestvice… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem