Italija

Nibali pred Girom z opozorilom za Pogačarja

Zurnal24 pred 7 dnevi
"Že en slab dan lahko spremeni prav vse," pravi nekdanji kolesarski zvezfnik. Vincenzo NIbali je bil v zadnjih desetletjih najuspešnejši kolesar dirke po Italiji, ob dveh skupnih zmagah se je namreč še štirikrat uvrstil na zmagovalni oder. 'Morski… »

Ne le med počitnicami, ves maj je pričakovati gnečo na avtocestah

Delo pred 7 dnevi
Dars je pojasnil včerajšnje zastoje in napovedal, da je to šele začetek. Zastoji, ki so včeraj nastali na primorski avtocesti, so po navedbah Darsa posledica praznika, ki je v Italiji padel na četrtek, potniki pa so ga povezali s prihajajočim… »

Dars pojasnjuje, kaj je bil v četrtek razlog za norišnico na avtocesti

Zurnal24 pred 7 dnevi
Zastoji, ki so v četrtek nastali na primorski avtocesti, so po navedbah Darsa posledica praznika, ki je v Italiji padel na četrtek, potniki pa so praznik povezali s prihajajočim vikendom. Dodatno so zastoje povečali tudi prepoved tovornega prometa na… »

ČETRTKOVI ZASTOJI NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Dars pojasnil razloge, zakaj je prihajalo do dolgih kolon

Regional pred 7 dnevi
Zastoji, ki so v četrtek nastali na primorski avtocesti, so po navedbah Darsa posledica praznika, ki je v Italiji padel na četrtek, potniki pa so praznik povezali s prihajajočim vikendom. Dodatno so zastoje povečali tudi prepoved tovornega prometa na… »

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

Necenzurirano pred 7 dnevi
Zlato je žlahtna kovina, s katero trgujejo že tisočletja. Letošnja pomlad je prinesla rekordne cene. Marsikdo se je tako odločil zlato rezervo zamenjati za denar. Številne države imajo zlato v svojih rezervah, upravljajo ga centralne banke. Po… »

Glavni cilj v Bolzanu je vrnitev v elitno divizijo

Dnevnik pred 7 dnevi
Od nedelje do prihodnje sobote bodo v Bolzanu moči merile reprezentance v hokeju na ledu na svetovnem prvenstvu divizije I-A. Med njimi bo tudi Slovenija, ki jo v nedeljo ob 12.30 naprej čaka tekma z Južno Korejo, njihovi nasprotniki v boju za elitno… »

Zelo spodbudna generalka naših risov

Delo pred 7 dnevi
Slovenija je na zadnji pripravljalni tekmi v Franciji premagala močno domačo reprezentanco s 3:0. V nedeljo premiera prvenstva v Italiji. Če gre dan soditi po jutru, se slovenski hokejski reprezentanci obetajo lepi dnevi na prihajajočem svetovnem… »

Ženska izkušnja, večja od Barbie

Delo pred 8 dnevi
Črno-beli C'è ancora domani se dogaja v Italiji leta 1946. Glavna junakinja Delia je žrtev družinskega nasilja. Medtem ko sta lani na svetovni ravni največ pozornosti (in dobička) pritegnila filma Barbie v režiji Grete Gerwig in Oppenheimer… »

Novinarji italijanskega RAI-a zaradi politizacije napovedali stavko

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Novinarji italijanske javne radiotelevizije RAI so napovedali enodnevno stavko, ki jo nameravajo izvesti na začetku prihodnjega meseca. Kot razlog so navedli zaskrbljenost zaradi poskusov politizacije pod desno vlado premierke Giorgie Meloni. Stavka je… »

V Benetkah vstopnina za dnevne obiskovalce, domačini na ulicah

Delo pred 8 dnevi
Pet evrov bo treba letos plačati ob 29 dneh. Za danes si je vstopnico rezerviralo okoli 5500 ljudi. V Benetkah dnevnim obiskovalcem od danes zaračunavajo pet evrov vstopnine za obisk mesta. To je prvi tovrstni primer na svetu, zanj pa so se mestne… »

Novice dneva »

V Kolpi našli človeško okostje

Dnevnik pred 8 uramiše 3 povezane

Pirc Musar podprla kandidaturo Pahorja

Zurnal24 pred 7 uramiše 1 povezana

Slovenija - Japonska 3:1 (2:0, 0:1, 1:0)

Dnevnik pred eno uroše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem