Karim Benzema

Čeferin: Savdijci delajo veliko napako

Delo 18.06.2023
Prvi mož evropskega nogometa Aleksander Čeferin meni, da bi morala Savdska Arabija namesto v igralce v zatonu kariere milijone vlagati v nogometne akademije. Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin je v pogovoru za nizozemsko… »

Kronanje bliže Riadu kot Londonu

Delo 10.06.2023
Finale nogometne lige prvakov v Istanbulu je vrhunec sezone. V nadaljevanju preberite: Nogometna evolucija je prav ob koncu sezone 2022/23, katere vrhunec bo današnji finale lige prvakov v turški metropoli, še bolj razkrila svojo globalnost. Evropo bo… »

Saudijski milijoni prepričali še nekoga, mladi Anglež v Madrid

SiolNET 07.06.2023
V zadnjih dneh se ob izteku letošnje nogometne klubske sezone vse več dogaja tudi na nogometni tržnici, saj so nogometaši in klubi že dodobra pričeli z iskanjem okrepitev za novo sezono. Največ je seveda govora o prihodnosti Lionela Messija, ki se… »

Tako se je predsednik Reala osmešil z izjavo o Luki Dončiću

Zurnal24 07.06.2023
Šef Reala je nekoliko pomešal dva športna superzvezdnika. Francoski nogometaš Karim Benzema se je v torek poslovil od Real Madrida, kluba pri katerem je preživel kar 14 let ter osvojil rekordnih 25 lovorik. 35-letnik se je od svojih soigralcev in… »

Dopoldne Benzema žalosten, popoldne že v rumeno-črnem dresu #video

SiolNET 06.06.2023
Karim Benzema bo kariero nadaljeval v Savdski Arabiji. 35-letni napadalec je podpisal dvoletno pogodbo s klubom Al Ittihad iz Džede. Na sezono bo zaslužil 200 milijonov. Real Madrid mu je v torek pripravil poslovilno slovesnost, na kateri je dejal, da… »

Benzema podpisal s savdskim klubom Al Itihad

RTV Slovenija 06.06.2023
Francoski nogometni zvezdnik Karim Benzema bo kariero nadaljeval v Savdski Arabiji, kjer je 35-letni napadalec podpisal pogodbo s savdskim klubom Al Itihad iz Džede. V zadnjih dneh se je v španskem tisku omenjalo, da Benzemaja v Savdski Arabiji čaka… »

Benzema presenetil Ancelottija, podpisal bo za savdski klub

SiolNET 05.06.2023
Še v soboto je trener Real Madrida Carlo Ancelotti govoril, da Karim Benzema ne bo odšel iz kluba. V nedeljo opoldne pa so iz kluba španske la lige sporočili, da leto pred iztekom pogodbe zapušča Santiago Bernabeu. Po zadnji tekmi sezone, ko je… »

Po slovesu Benzemaja se pri Realu zanimajo za Harryja Kana

RTV Slovenija 05.06.2023
Pri madridskem Realu iščejo novega napadalca, na seznamu želja pa so Victor Osimhen, Lautaro Martinez, Kai Havertz, Dušan Vlahović in predvsem Harry Kane, ki pri Tottenhamu očitno ne bo mogel uresničiti velike želje, zmage v Ligi prvakov… »

Benzema se je poslovil z zadetkom, klub v večinski lasti Ronalda zapušča elito

SiolNET 04.06.2023
V zadnjem krogu španskega prvenstva je prvak Barcelona izgubil na gostovanju pri Celti v Vigu (1:2) in tako šampionsko sezono sklenil s prednostjo 10 točk pred Realom. Beli baletniki so doma remizirali z Athleticom iz Bilbaa (1:1), ki je ostal brez… »

Benzema zapušča Real Madrid

RTV Slovenija 04.06.2023
Francoski nogometni zvezdnik Karim Benzema zapušča španskega velikana Real Madrid, je danes na spletni strani potrdil klub. Že nekaj časa se v nogometnem svetu pojavljajo novice o njegovi selitvi v Savdsko Arabijo, kjer naj bi imel 35-letnik na mizi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem