Karim Benzema

Fofana sanja Viniciusa

Dnevnik 14.04.2023
V nogometni ligi prvakov sta si po Manchestru Cityju in Interju prednost pred povratnima tekmama četrtfinala priigrala še Real Madrid in Milan. Po prvih tekmah četrtfinala nogometne lige prvakov sta Manchester City in Inter z eno nogo že v polfinalu… »

Chelsea znova sanja Benzemaja, Milan v Neapelj z minimalno prednostjo

RTV Slovenija 12.04.2023
Nogometaši Reala so na dobri poti, da še drugič zapored izločijo Chelsea v četrtfinalu Lige prvakov. Prvo srečanje na stadionu Santiago Bernabeu so dobili z 2:0. Milan je na San Siru premagal Napoli z 1:0, tako da bo v torek v Neaplju še zelo… »

Z eno nogo v polfinalu tudi nogometaši Reala, v Neaplju bo še vroče

Delo 12.04.2023
Madridčani so bili v prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov prepričljivo boljši od igralcev Chelseaja. Uspešni tudi nogometaši Milana. V današnjih četrtfinalnih tekmah lige prvakov so nogometaši madridskega Reala in Milana izkoristili prednost… »

Rumena podmornica "torpedirala" Real sredi Madrida

RTV Slovenija 08.04.2023
Nogometaši Villarreala so dobili tekmo 28. kroga španske La lige. V gosteh so s 3:2 premagali Real Madrid. Junak srečanja je bil 23-letni Nigerijec Samuel Chukwueze. Gostitelji so povedli v 16. minuti, ko je po akciji Marca Asensia žogo za hrbet… »

V Barceloni ob katastrofi odzvanjalo Messijevo ime

SiolNET 06.04.2023
Nogometaši Real Marida so v sredo zvečer na povratni tekmi polfinala pokalnega tekmovanja s kar 4:0 odpihnili Barcelono in se s skupnim izidom 4:1 zavihteli v veliki finale kraljevega pokala. Na Camp Nouu je blestel izkušeni Karim Benzema, ki se je… »

V Realovem plesu na Camp Nou navijači za Lionela Messija

Delo 06.04.2023
V povratnem clasicu kraljevega pokala je Karim Benzema zabil tri gole za zmago s 4:0, skupno 4:1, in uvrstitev v finale, kjer bo Madridčane izzvala Osasuna. Po dveh letošnjih porazih je Real Madrid le našel način, kako streti Barcelono, ki ima v… »

Benzema s hat-trickom končal sanje Barcelone o trojni lovoriki

RTV Slovenija 05.04.2023
Potem ko so nogometaši Barcelone prvi obračun polfinala kraljevega pokala dobili z 1:0, so na drugem obračunu predvladovali Madridčani, ki so se z zanesljivo zmago 4:0 uvrstili v finale. Tam se bodo pomerili z Osasuno. Sanje Kataloncev o domačem… »

Real za veliki finale ponižal Barcelono

SiolNET 04.04.2023
Osasuna je na torkovi povratni tekmi proti Athleticu iz Bilbaa, na kateri je branila prednost 1:0, po podaljšku in golu v 116. minuti izvlekla remi (1:1) in si zagotovila napredovanje v finale španskega kraljevega pokala. V sredo zvečer se je igralo na… »

Hat-trick Benzemaja v sedmih minutah

RTV Slovenija 02.04.2023
V sredo se bosta na povratni tekmi polfinala španskega kraljevega pokala znova udarila Barcelona in Real, oba velikana pa sta generalko opravila z odliko, saj sta v 27. krogu španskega prvenstva visoka zmagala. Barcelona je bila z dvema goloma Roberta… »

Galski petelini v primežu egozvezdnika in laži

Delo 24.03.2023
Francoski selektor je izgubil mirnost ob novinarskih lažeh okoli odhoda Karima Benzemaja s katarskega SP. V nadaljevanju preberite: Če si svetovni prvak v nogometu, se vsak spor v zmagoslavju pomete pod preprogo, če si podprvak frustracije zaradi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem