Karim Benzema

Kessie v podaljšku odločil El Clasico in poskrbel za +12 v LaLigi

24ur 19.03.2023
Nogometaši Barcelone so naredili velik korak k novemu - že 27. naslovu španskih državnih prvakov. V 26. krogu LaLige so na domačem El Clasicu z 2:1 premagali Real Madrid in si v neposredni borbi za naslov prvaka priigrali kar 12 točk prednosti. Do… »

Drag je kot žafran, ne komunicira, ne igra, ne želi oditi

Delo 16.03.2023
Belgijski nogometni zvezdnik Eden Hazard je trn v peti madridskega Reala, ker ima najvišjo plačo, a je pri trenerju Carlu Ancelottiju na stranskem tiru. Real Madrid je z drugo zmago (1:0, Karim Benzema) zanesljivo opravil (skupno s 6:2) z Liverpoolom v… »

Real in Napoli brez stresa v četrtfinale

Delo 15.03.2023
Karim Benzema je bil edini strelec proti bledemu Liverpoolu, Victor Osimhen dvakrat v polno proti podobno nebogljenemu Eintrachtu. Branilec naslova Real Madrid in Napoli sta se kot zadnja zanesljivo uvrstila v četrtfinale Uefine lige prvakov. Evropski… »

Galaktiki v šampionskem slogu brez praske med osem najboljših

24ur 15.03.2023
Nogometaši madridskega Reala so rutinirano (6:2) izločili Liverpool, potem ko so povratni obračun dobili z 1:0. Edini zadetek je v 78. minuti dosegel Karim Benzema. Redsi so v prvem polčasu imeli priložnosti, da bi se vrnili v srečanje, v drugem pa… »

Zvezdnik Reala se posmehuje izjavam selektorja

Delo 11.03.2023
Karim Benzema, ki je po lanskem svetovnem prvenstvu v nogometu, na katerem zaradi poškodbe ni nastopil, končal reprezentančno kariero, spet dviguje prah. Dobitnik zlate žoge za dosežke v minuli sezoni Francoz Karim Benzema se je ostro odzval na… »

El Clasico v Madridu dobila Barcelona

SiolNET 01.03.2023
Odigrani sta prvi tekmi polfinala španskega kraljevega pokala. V Madridu sta se v četrtek na El Clasicu spopadla Real in Barcelona, z 1:0 pa so zmagali Katalonci, ki bodo tako aprila na domačem Camp Nouu branili prednost. V drugem polfinalnem paru… »

FIFA razglasila nogometaša leta 2022

Zurnal24 27.02.2023
Messi je postal nogometaš leta 2022 po izboru Fife. Krovna nogometna zveza Fifa je danes v Parizu podelila nagrade najboljšim za leto 2022. Za najboljša nogometaša lanskega leta so razglasili Španko Alexio Putellas in Argentinca Lionela Messija… »

Messi znova najboljši na svetu, nagrada za najlepši gol v roke amputirancu Oleksyju

24ur 27.02.2023
Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je že sedmo leto zapored podelila nagrade najboljšim nogometašem, nogometašicam in nogometnim trenerjem na svetu. Še drugič je nagrado za najboljšega nogometaša na svetu domov odnesel Lionel Messi, ki se je tako z… »

Messi po zlati žogi postal še Fifin nogometaš leta

RTV Slovenija 27.02.2023
Mednarodna nogometna zveza je v Parizu podelila nagrade najboljšim za leto 2022. Za najboljša nogometaša lanskega leta so razglasili Španko Alexio Putellas in Argentinca Lionela Messija. Trenerja leta sta postala Sarina Wiegman in Lionel Scaloni. V… »

Fifa pričakuje spektakel, Lionel Messi novo nagrado

Delo 27.02.2023
Svetovna nogometna zveza bo drevi v Parizu na gala prireditvi podelila nagrade najboljšim v nogometni družini v letu 2022. Svetovna nogometna zveza (Fifa) bo drevi v Parizu (21.00) na gala prireditvi podelila nagrade najboljšim v nogometni družini v… »

Novice dneva »

Dončić zrušil Jordanov rekord

Zurnal24 pred 38 minutamiše 4 povezane

»Uporaba takšnih kemikalij ni osamljen primer«

Mladina pred 4 uramiše 1 povezana

Kdo je Viktorija, ki bo pomagala Zelenskemu?

Zurnal24 pred 50 minutamiše 1 povezana

OECD zvišal svetovno gospodarsko napoved

Delo pred 4 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem