Karim Benzema

Real pokazal moč, na 0:2 odgovoril s petimi goli

Delo 21.02.2023
Prvaki iz Madrida so uprizorili popoln zasuk v Liverpoolu in stopili na prag četrtfinala lige prvakov. Vinicius Junior in Karim Benzema dvakrat v polno. Derbi lanskih finalistov lige prvakov iz Pariza je več kot upravičil pričakovanja nogometnih… »

Klopp srečen, da se z Realom niso srečali pred nekaj tedni

RTV Slovenija 20.02.2023
V ponovitvi majskega finala Lige prvakov bo Liverpool gostil madridski Real. Oba evropska velikana v prvenstvu ne blestita, zato bo vložek na prvi tekmi osmine finala na Anfieldu še večji. Kraljevi klub bo igral brez Tonija Kroosa in Aurliena… »

Benzema prehitel še Raula, Ancelotti ga hvali: To je popoln nogometaš

Delo 16.02.2023
Napadalec madridskega Reala in nekdanji francoski reprezentant Karim Benzema je z zadetkoma v mreži Elcheja v sredo zvečer prehitel še eno klubsko legendo. Z uspešno izvedenima enajstmetrovkama v zaključku prvega polčasa, Real je zadnjeuvrščeni… »

Madridčani brez težav prek zadnjeuvrščenega Elcheja

24ur 15.02.2023
Nogometaši Real Madrida so na tekmi 21. kroga španske lige brez težav premagali zadnjeuvrščeni Elche s 4:0, s čimer so se vodilni Barceloni približali na osem točk zaostanka. Madridčani so danes že v prvem polčasu dosegli tri zadetke, enega je… »

Real zanesljiv proti zadnjeuvrščenemu Elcheju

Delo 15.02.2023
Nogometaši madridskega reala so na zadnji tekmi 21. kroga španske lige premagali zadnjeuvrščeni Elche s 4:0. Madridčani so danes že v prvem polčasu dosegli tri zadetke, enega je prispeval Marco Asensio v osmi minuti, preostala dva pa Karim Benzema… »

Real zgolj ena lovorika loči od jubilejne stotice

Delo 12.02.2023
Španska nogometna velikana se bližata častitljivemu jubileju: Real Madrid je ta konec tedna osvojil 99. naslov v zgodovini, Barcelona je pri številki 97. Nogometaši madridskega Reala so v sobotnem finalu klubskega svetovnega prvenstva v maroškem… »

Real Madrid petič svetovni klubski prvak

RTV Slovenija 11.02.2023
Nogometaši Real Madrida so naslovu evropskega dodali še naslov svetovnega prvaka, potem ko so v finalu svetovnega klubskega prvenstva v Maroku s 5:3 ugnali savdski Al Hilal. Tretje mesto so osvojili nogometaši Flamenga. Madridčani so finale v Rabatu… »

To so finalisti za nagrado The Best

SiolNET 10.02.2023
Argentinec Lionel Messi in Francoza Karim Benzema ter Kylian Mbappe so finalisti za nagrado The Best, ki jo podeljuje Mednarodna nogometna zveza Fifa. Nesporni favorit je Messi, ki je z Argentino postal svetovni prvak. Zmagovalec bo znan 27. februarja v… »

Barca se je poigravala z nemočnim Realom in osvojila superpokal

24ur 15.01.2023
Nogometna velikana Real Madrid in Barcelona sta se v Savdski Arabiji pomerila v finalu španskega superpokala. Katalonci so do odločilne prednosti prišli že v prvem polčasu, ko so po golih Gavija in Roberta Lewandowskega povedli z 2:0, v nadaljevanju… »

Kdo je bil najboljši? Fifa pozabila na Oblaka.

SiolNET 12.01.2023
Mednarodna nogometna zveza Fifa je razkrila kandidate za nagrade najboljšim posameznikom, trenerjem in ostalim za leto 2022. Prireditev bo na sporedu 27. februarja, glasovanje javnosti bo potekalo do 4. februarja, glasove pa bosta razdelili tudi posebni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem