Karim Benzema

Senzacija: Karim Benzema zapušča Real Madrid!

Dnevnik 04.06.2023
Tisto, kar se je kakšna dva tedna nazaj zdelo kot slaba šala z družbenih omrežij, nevredna pozornosti resnih medijev, je danes sredi dneva, šokantno, kot je le lahko, postala športna novica dneva v svetovni nogometni javnosti: uradno še vedno… »

Po Messiju, Ibrahimoviću, Šešku ... odhaja tudi Benzema

SiolNET 04.06.2023
Real Madrid je pred zadnjo tekmo sezone potrdil, da francoski napadalec Karim Benzema po 14 letih zapušča klub. Že dan prej so objavili slovo Marca Asensia. Sportal Diši po norem rekordu, Messiju obljubljajo več kot milijardo evrov zaslužka! Sportal… »

Legenda Reala po desetletju in pol zapušča klub

Zurnal24 04.06.2023
Benzema zapušča Real Madrid. Francoski nogometni zvezdnik Karim Benzema zapušča španskega velikana Real Madrid, je danes na spletni strani potrdil klub. Že nekaj časa pa se v nogometnem svetu pojavljajo novice o njegovi selitvi v Savdsko Arabijo… »

Oslabljeni Real bližje drugemu mestu, Barcelona prekinila niz porazov

SiolNET 26.05.2023
Španski prvak Barcelona je v predzadnjem krogu la lige prekinila niz porazov, potem ko so izgubili zadnji dve tekmi. V nedeljo so doma igrali z Mallorco in zmagali s 3:0. Že v soboto pa je Real Madrid, ki se z Atleticom bori za končno drugo mesto… »

Real po spodrsljaju Atletica na drugem mestu, Alba po enajstih letih zapušča Barcelono

RTV Slovenija 24.05.2023
Nogometaši madridskega Reala so v 36. krogu španskega prvenstva ugnali Rayo Vallecano z 2:1 in se prebili na drugo mesto, saj je Espanyol po zaostanku z 0:3 ob odmoru iztržil točko proti Atleticu (3:3). Real, ki na zadnjih tekmah ne blesti, je zmago… »

Guardiola pred prvo polfinalno tekmo v Madridu ne razmišlja o maščevanju

RTV Slovenija 08.05.2023
Leto dni po izjemni vrnitvi madridskega Reala na povratni tekmi polfinala Lige prvakov proti Manchester Cityju se bosta ekipi znova srečali. Prvo srečanje bo v torek v Madridu. Za mnoge je to že finale pred finalom v Carigradu 10. junija. V lanskem… »

Barcelona na pragu naslova po novem porazu madridskega Reala

RTV Slovenija 02.05.2023
Barcelona je v 33. krogu španskega prvenstva premagala Osasuno z 1:0 in ima pet krogov pred koncem 14 točk naskoka pred madridskim Realom. Kraljevi klub je izgubil v San Sebastianu. Real Sociedad je z zmago z 2:0 naredil velik korak proti Ligi prvakov… »

Atletico brez Oblaka slavil v Valladolidu

SiolNET 29.04.2023
Zadnjo nedeljsko tekmo 32. kroga španskega nogometnega prvenstva sta odigrala Valladolid in Atletico Madrid, ki tudi tokrat zaradi poškodbe ni mogel računati na slovenskega vratarja Jana Oblaka. Zamenjal ga je Hrvat Ivo Grbić. Oblakovi so zmagali s… »

Karim Benzema opozoril Pepa Guardiolo in izzval Erlinga Haalanda

Delo 29.04.2023
Real Madrid je v španskem nogometnem prvenstvu premagal Almerio s 4:2. Najboljši strelec je zabil trojček in že 352 golov za kraljevski klub. Realovem torkovemu mrku v španskem nogometnem prvenstvu je sledil današnji šov, ki je imel glavnega… »

Bogati Angleži s težavami, na zelenici jih povzroča še neizprosni Francoz

SiolNET 17.04.2023
V torek zvečer se bosta za polfinale najelitnejšega klubskega tekmovanja lige prvakov na Stamford Bridgeu pomerila londonski Chelsea in Real Madrid. Beli balet je na prvi četrtfinalni tekmi zmagal z 2:0 in naredil velik korak k napredovanju v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem