Kina

Država za kulturo namenila 256 evrov na prebivalca, ta je za kulturo v povprečju porabil 218 evrov

RTV Slovenija 05.02.2024
V letu 2022 je tretjina prebivalcev Slovenije, starih 16 let ali več, obiskala eno kulturno prireditev, največkrat koncert ali gledališko predstavo, 22 odstotkov jih je vsaj enkrat obiskalo kino, kažejo Sursovi podatki. Kakšna je sicer bila kulturna… »

Pustne maske oživijo: začetek 64. Kurentovanja na Ptuju prinaša barvit vikend!

Spodnje Podravje 02.02.2024
Ptujske ulice bodo ta vikend zaživele v duhu pustnih tradicij, saj se z otvoritveno etno povorko začenja 64. Kurentovanje, največji pustni festival v Sloveniji. Obiskovalce od petka do nedelje čakajo številni dogodki, ki v mestu ustvarjajo praznično… »

REJVikend / Vodnik po klubskih dogodkih

Mladina 02.02.2024
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 2. februar (20.00): Zorica Ljubljana: Chilli Space (Dojaja & Christian Kroupa) (20.00): Kino Šiška Ljubljana: Lili Refrain (koncert… »

Zadnjič po razstavi “Iz katerega filma si pa ti?”

Goriški portal 01.02.2024
Zadnje vodstvo med filmskimi plakati V SOBOTO, 3. FEBRUARJA, OB 16. URI! Razstava »Iz katerega filma si pa ti?« le še do 8. februarja 2024! PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Filmske plakate, ki so v… »

Kino Šiška bo najverjetneje vodil Jankovićev favorit

Delo 01.02.2024
Na občinski razpis je namreč prispela le ena vloga. Župan potrdil, da je njegov kandidat direktor SMG Mihelič Syed. Ljubljanski župan Zoran Janković je na torkovi novinarski konferenci povedal, da je na razpis za direktorja zavoda Center urbane… »

Anže Bašelj po teksaški športni turneji: Tekma se ne konča, ko sodnik odpiska

RTV Slovenija 31.01.2024
Luka Dončić, Anže Kopitar, izbrana vrsta Matjaža Keka in končnica Lige NFL, vse v drugi polovici januarja v Teksasu. Izkušnje, ki jih je v 131. podkastu SOS-odmev delil televizijski novinar Anže Bašelj, ki se od poletnih vrhuncev najbolj veseli… »

Tanja Fajon / »Z globoko jezo opazujem porast skrajne desnice«

Mladina 28.01.2024
Zunanja ministrica ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta. Na prireditvi ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta v ljubljanskem Kinu Šiška je slavnostna govorka zunanja ministrica Tanja Fajon dejala, da z globoko jezo opazuje porast… »

Ministrica Fajon opozorila na vzpon skrajne desnice po Evropi in številne vojne po svetu

RTV Slovenija 28.01.2024
Obljuba "Nikoli več" je bila prelomljena, je bilo slišati na spominski slovesnosti ob svetovnem dnevu spomina na žrtve holokavsta v Ljubljani. Slavnostna govornica, zunanja ministrica Tanja Fajon, je opozorila na vzpon skrajne desnice po Evropi. Na… »

Tanja Fajon: Z globoko jezo opazujem porast skrajne desnice

SiolNET 28.01.2024
Na današnji prireditvi ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta v ljubljanskem Kinu Šiška je slavnostna govorka zunanja ministrica Tanja Fajon dejala, da z globoko jezo opazuje porast skrajne desnice po vsej Evropi in da je najboljši način… »

Isabella Rossellini: Končno so spoznali, da se ženska lahko postara

Delo 27.01.2024
Isabella Rossellini o mami Ingrid Bergman in očetu Robertu Rosselliniju, filmu Modri žamet in ovci, ki jo poimenovala po slikarki Georgii O'Keeffe. V nadaljevanju preberite: Pri triinštiridesetih so jo odpustili z Lancôma, pri dvainšestdesetih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem