Kina

Vodnik po klubskih dogodkih / REJVikend

Mladina 13.10.2023
Petkovi, sobotni in nedeljski večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 13. oktober (20.00): Kino Šiška Ljubljana: Klinika Denisa Kataneca (predstavitev novega albuma Kao Zao Kor; predskupina: Before… »

Era Taylor Swift je napočila tudi v kinu

SiolNET 12.10.2023
Čeprav trenutno najbrž najbolj priljubljeno popzvezdnico na svetu paparaci oblegajo na vsaki prireditvi, ki jo obišče, to ni članek o tem, kateri film si je ogledala v kinu, temveč o tem, da si bo v kinu mogoče ogledati posnetek njenega koncerta s… »

V Domžalah bomo slišali šepet metulja

Domžalec 12.10.2023
V Mestnem kinu v Domžalah bo v sredo, 18. oktobra 2023, potekala Domžalska premiera slovenske mladinske romantične drame z naslovom Šepet metulja. Po projekciji filma bo potekal tudi filmski pogovor z filmsko ekipo. Film je nastajal na Šolskem centru… »

Vikend dogodivščina v Ptuju

Spodnje Podravje 11.10.2023
V prihajajočem vikendu Ptuj ponuja številne dogodke in aktivnosti, ki so zanimivi za vse starostne skupine. V petek, 13. oktobra, bo Špajza modrosti gostila podporno skupino za družine z imenom “Kako naprej ob kavi ali čaju” ob 9. uri in skupino… »

Vsi temačni odtenki črnine

Delo 11.10.2023
Danski mojster temnih melodij Trentemøller je v ljubljanskem Kinu Šiška predstavil nov album Mamoria. V nadaljevanju preberite: Danski glasbenik Anders Trentemøller je ponovno pritegnil veliko občinstva in razprodal Kino Šiška kot ob prvem obisku… »

Filmska napoved: Kmalu Scorsesejeva kriminalna drama

Dnevnik 10.10.2023
Prihodnji teden v slovenska kina prihaja najnovejši film režiserja Martina Scorseseja. V kriminalni drami Morilci cvetne lune o zloglasnih umorih Indijancev plemena Osage z začetka 20. stoletja v osrednjih vlogah igrajo Leonardo DiCaprio, Robert De… »

Z MMC-jem na koncert Marka Hatlaka z gostoma

RTV Slovenija 09.10.2023
Marko Hatlak BAND bo v soboto, 21. oktobra, skupaj z gostoma Vlatkom Stefanovskim in Tinkaro Kovač nastopil v Ljubljani. Z malo sreče se koncerta lahko udeležite tudi vi. Na koncertu v Kinu Šiška bo Marko Hatlak predstavil novosti iz prihajajočega… »

Najboljše stripovske stvaritve znova ovenčane z nagradami zlatirepec

RTV Slovenija 08.10.2023
Stripi Graščina: Vrtec na obisku, Urmal, mamutov prijatelj, Ogljik in Silicij ter Nekropola: roman v stripu so prejemniki letošnjih nagrad zlatirepec, ki so jih podelili v Kinu Šiška v sklopu Festivala stripa Tinta. Nagrado za najboljši domači… »

Naš igralec pred začetkom snemanj umrl, film sedaj prihaja v kina!

Zurnal24 07.10.2023
Prihodnji teden se začne niz predpremiernih projekcij celovečernega filma Pero. Marca 2020 je odjeknila vest, da nas je v 55. letu zapustil igralec Peter Musevski. Žalostno novico je takrat javnosti sporočil režiser Damjan Kozole, ki je o naši… »

Dogman

SiolNET 07.10.2023
"Psi imajo le eno slabost … Zaupajo ljudem." Film priznanega režiserja Luca Bessona, ki je pred kratkim navdušil občinstvo na beneškem filmskem festivalu, v distribuciji Blitz Filma prihaja v kina po Sloveniji 12. oktobra. Foto: Blitz Film & Video… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem