Kina

Obeta se nam kopica novih slovenskih filmov

SiolNET 24.09.2023
Znano je, katere premiere slovenskih filmov bomo dočakali na oktobrskem Festivalu slovenskega filma, a to je le vrh ledene gore, saj je slovenska filmska produkcija trenutno zdrava in v polnem zagonu. Jeseni v kinu Kinodvorane obljubljajo, da bomo v… »

Fanfare Ciocărlia / Ponovno v Sloveniji

Mladina 24.09.2023
Ena najpomembnejših pihalnih godb na svetu. V Kinu Šiška bo 25. septembra ob 20.00 nastopila romunska zasedba Fanfare Ciocărlia, ena najpomembnejših pihalnih godb na svetu, ki so jo med drugim opazili tudi ugledni mediji, kot sta NPR in The Guardian… »

Je res človek tisti, s katerim se pogovarjamo?

SiolNET 22.09.2023
V kina je prišel najboljši znanstvenofantastični film tega leta. Foto: Blitz Film & Video Distribution "Niso ljudje, Maya. Samo program so." (Joshua, The Creator) 27. septembra je na velika platna kinematografov po Sloveniji, v distribuciji Blitz… »

Ugankar se je vrnil v najbolj osebni igri do sedaj

SiolNET 22.09.2023
John Kramer (Tobin Bell), bolje poznan kot UGANKAR (Jogsaw) se je vrnil v najbolj pretresljivem delu franšize ŽAGA, ki je za najbolj pogumne gledalce, v distribuciji Blitz Filma, v kinu na voljo od 28. septembra dalje. Foto: Blitz Film Dogajanje je… »

Vodnik po klubskih dogodkih / REJVikend

Mladina 22.09.2023
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 22. september (20.00): Ljubljanski grad: Jazz Club (Emkej) ODyqBuLQP5s (20.00): Zorica Ljubljana: Sukanica (Eliaz + Thomazz) (21.00): Kino… »

Na veliko domžalsko platno prihaja Septembrska klasa

Domžalec 21.09.2023
V sredo, 27. septembra 2023, ob 20. uri bo v domžalskem mestnem kinu potekala premiera dokumentarnega filma Septembrska klasa, po projekciji filma pa sledi še filmski pogovor z režiserjem Igorjem Šterkom. Dokumentarni film Igorja Šterka je portret… »

Nagradna igra: z MMC-jem na koncert Ramba Amadeusa

RTV Slovenija 21.09.2023
Rambo Amadeus, čigar pravo ima je Antonije Pušić, se po več letih premora vrača v Kino Šiška z nastopom "Tribute samemu sebi". Z nekaj sreče se lahko njegovega koncerta udeležite brezplačno. Rambo Amadeus je črnogorski glasbenik, poet in… »

Vstopnice za poklon Vladu Kreslinu pošle v zgolj osmih urah

RTV Slovenija 20.09.2023
Velikan slovenske glasbe Vlado Kreslin letos praznuje 70 let, njegovemu jubileju pa se bodo decembra poklonili tudi s koncertom Izštekanih 10. Organizatorji so sporočili, da so vstopnice za decembrski dogodek pošle v pičlih osmih urah. Ustvarjalci… »

Ultimativna punk zasedba

Delo 20.09.2023
V Kinu Šiška bo danes nastopila nekoliko drugačna portugalska rock skupina 5a Punkada. V nadaljevanju preberite: Unikatna glasbena zasedba 5 a Punkada deluje že trideset let, njeni člani pa kljub cerebralni paralizi in duševnim motnjam sledijo… »

Gradnja mariborskega Centra Rotovž trenutno na tretjini izvedbe

RTV Slovenija 18.09.2023
Gradnja Centra Rotovž v Mariboru, ki je eden največjih infrastrukturnih projektov na področju kulture v državi, je trenutno na približno tretjini izvedbe. Po trenutnih napovedih naj bi bil zgrajen do konca leta 2024. Center Rotovž postavljajo, da bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem