Kina

Z MMC-jem na koncert Marka Hatlaka z gostoma

RTV Slovenija 09.10.2023
Marko Hatlak BAND bo v soboto, 21. oktobra, skupaj z gostoma Vlatkom Stefanovskim in Tinkaro Kovač nastopil v Ljubljani. Z malo sreče se koncerta lahko udeležite tudi vi. Na koncertu v Kinu Šiška bo Marko Hatlak predstavil novosti iz prihajajočega… »

Najboljše stripovske stvaritve znova ovenčane z nagradami zlatirepec

RTV Slovenija 08.10.2023
Stripi Graščina: Vrtec na obisku, Urmal, mamutov prijatelj, Ogljik in Silicij ter Nekropola: roman v stripu so prejemniki letošnjih nagrad zlatirepec, ki so jih podelili v Kinu Šiška v sklopu Festivala stripa Tinta. Nagrado za najboljši domači… »

Naš igralec pred začetkom snemanj umrl, film sedaj prihaja v kina!

Zurnal24 07.10.2023
Prihodnji teden se začne niz predpremiernih projekcij celovečernega filma Pero. Marca 2020 je odjeknila vest, da nas je v 55. letu zapustil igralec Peter Musevski. Žalostno novico je takrat javnosti sporočil režiser Damjan Kozole, ki je o naši… »

Dogman

SiolNET 07.10.2023
"Psi imajo le eno slabost … Zaupajo ljudem." Film priznanega režiserja Luca Bessona, ki je pred kratkim navdušil občinstvo na beneškem filmskem festivalu, v distribuciji Blitz Filma prihaja v kina po Sloveniji 12. oktobra. Foto: Blitz Film & Video… »

KAJ PRINAŠA VIKEND?

Spodnje Podravje 04.10.2023
Vikend v Ptuju je, kot vedno, obarvan z mnogimi dogodki, ki bodo navdušili obiskovalce vseh starosti. Zabava, kultura in kulinarični užitki – Ptuj ponuja vse to in še več! V petek, 6. oktobra, začnemo dan s podpornimi skupinami v Špajzi modrosti… »

Nagradna igra: z MMC-jem na koncert danskega producenta Trentemøllerja

RTV Slovenija 04.10.2023
Z malo znanja in sreče si lahko priigrate vstopnice za koncert Andersa Trentemøllerja v Kinu Šiška, kjer bo nastopil s štiričlansko skupino v sklopu predstavitve svoje zadnje izdaje Memoria. V Sloveniji je Trentemøller nazadnje z razprodanim… »

Pretirano glasbeno puritanstvo nikomur ne koristi

Delo 04.10.2023
Glasbeni prvenec Princ, ki je izšel pri založbi Ente Tapes, predstavlja zrelega avtorja, ki ve, kaj hoče. V nadaljevanju preberite: Mladi pevec, kantavtor, producent, beatmaker in multiinštrumentalist Tschimy je opozoril nase pred tremi leti z EP-jem… »

#intervju Antonije Pušić alias Rambo Amadeus: Dino Dvornik je imel temperament razposajenega petletnika

Dnevnik 04.10.2023
Antonije Pušić alias Rambo Amadeus, 60-letni črnogorski funk kantavtor oziroma protoraper, prihaja v teh dneh nastopit v Ljubljano, kjer se je prvič predstavil leta 1992, jutri pa bo nastopil v Kinu Šiška. Od leta 1988 je izdal 17 albumov in 15… »

Rambo Amadeus: Možno je, da sem jaz uvedel črnogorski jezik v pop glasbo

Dnevnik 03.10.2023
Antonije Pušić alias Rambo Amadeus, 60-letni črnogorski funk kantavtor oziroma protoraper, prihaja v teh dneh nastopit v Ljubljano, kjer se je prvič predstavil leta 1992, v četrtek pa bo nastopil v Kinu Šiška. Za Dnevnik se je z njim pogovarjal… »

V Kino Šiška se nocoj vrača Tschimy

Mladina 02.10.2023
Predstavil bo album Princ, ki je samozavestni statement, s katerim utrjuje položaj enega bolj izstopajočih kantavtorjev svoje generacije. V Kinu Šiška v Ljubljani bo nocoj ob 20.00 nastopil Tschimy, mladi domači pevec, kantavtor, producent… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem