Makedonija

UMOR 14-LETNICE: Razkrito, kdo je ustrelil deklico in kakšen načrt je imel njen oče (VIDEO)

Regional 05.12.2023
Makedonska policija je zaradi suma umora ugrabljenega 14-letnega dekleta, ki je pretresel državo, v ponedeljek razpisala mednarodno tiralico za vodjo makedonske desničarske stranke Ljupčem Palevskim. Sumijo ga tudi umora 74-letnega moškega, ki je… »

Mednarodna tiralica za vodjo makedonske desničarske stranke. Sumijo ga umora.

SiolNET 05.12.2023
Makedonska policija je zaradi suma umora ugrabljenega 14-letnega dekleta, ki je pretresel državo, v ponedeljek razpisala mednarodno tiralico za vodjo makedonske desničarske stranke Ljupčem Palevskim. Sumijo ga tudi umora 74-letnega moškega, ki je… »

Po enem tednu našli truplo najstnice, pri ugrabitvi sodeloval njen oče

RTV Slovenija 04.12.2023
Severno Makedonijo pretresa primer ugrabitve 14-letne deklice iz Skopja, ki so jo po enotedenskem iskanju našli mrtvo blizu Skopja. Ugrabitev naj bi organiziral njen oče, policija je pridržala še tri osumljence, domnevni morilec pa je pobegnil v… »

Moški, ki ga v Makedoniji iščejo zaradi smrti štirinajstletnice

Dnevnik 04.12.2023
Pri ugrabitvi štirinajstletne Vanje iz Skopja, ki so jo mrzlično iskali več dni, njeno truplo pa včeraj našli na obrobju prestolnice, je sodeloval tudi njen oče. Načrt je bil, da se z odkupnino dokoplje do denarja bivše žene, ki ga je dobila pri… »

Vanjino ugrabitev organiziral oče; umorili so jo, ker so stvari ušle izpod nazora

Necenzurirano 04.12.2023
Kriminalni klobčič, ki razburja javnost Severne Makedonije, se počasi razpleta. 14-letna Vanja Gjorčevska, ki je 27. novembra v Skopju izginila na poti v šolo, je bila najdena mrtva v bližini vasi Orman na obrobju makedonske prestolnice. Kot so… »

Pretresljiv umor štirinajstletnice, povezan z umorom 74-letnega frizerja

SiolNET 04.12.2023
Štirinajstletno deklico iz Skopja, ki so jo iskali od prejšnjega ponedeljka, ko je izginila na poti v šolo, so našli mrtvo na obrobju makedonske prestolnice. Makedonski minister je potrdil, da je ugrabitev deklice organiziral njen oče. Dekličin umor… »

UMOR 14-LETNICE Z GROZLJIVIM OZADJEM V MAKEDONIJI: Oče sodeloval pri ugrabitvi (VIDEO)

Regional 04.12.2023
Širšo javnost pretresa umor 14-letne Vanje Gjorčevske iz Skopja, ki je izginila na poti v šolo. Bila je ugrabljena, nekaj ur zatem pa umorjena. Njeno truplo so našli v bližini vasi Orman, njen umor pa povezali z umorom 74-letnega Panča Žeževskega… »

Biseri iz Angole visoka ovira za Slovenijo na Norveškem

Dnevnik 02.12.2023
Ženska rokometna reprezentanca Slovenije se bo v drugem krogu SP danes ob 15.30 v norveškem Stavangerju pomerila z Angolo. Slovenke so na svojem osmem SP že sedmič zapored tekmovanje začele z zmago. Po porazu proti Makedoniji (22:26) na premiernem… »

Povpraševanje po delu se že umirja

Delo 01.12.2023
Plača je pomembnejša od dobrih odnosov v službi. Največ strahu pred izgubo službe je pri Srbih, najmanj pri Slovencih in Makedoncih. Dobri odnosi na delovnem mestu niso več najpomembnejši dejavnik pri izbiri delodajalca, je pokazala raziskava, ki… »

Po veliki negotovosti nadzorniki le potrdili mandat predsednici uprave

Delo 01.12.2023
Do leta 2028 naj bi Luka Koper prišla do 413 milijonov evrov prihodkov. Po veliki negotovosti so nadzorniki Luke Koper sinoči vendarle potrdili mandat predsednici uprave Nevenki Kržan, ki je to funkcijo opravljala od prvega julija letos, mandat v… »

Novice dneva »

Po nesreči na reki Savi mladi kajakaš umrl

RTV Slovenija pred 9 uramiše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Dnevnik pred 9 uramiše 5 povezanih

Sin se je spravil na 68-letno mamo, ni ji bilo pomoči

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem