Makedonija

Ali je moralno sporno, da gre 50 letnik na potovanje z 18 letnico?

Necenzurirano 15.12.2023
Tomaž Gorec, priznan popotnik, podjetnik in YouTuber buri duhove s svojimi potovanji zaradi spremljevalk, ki so precej mlajše od njega. Potovanja, ki jih deli svojem YouTubu kanalu so zdaj tudi platno za javno razpravo o naravi odnosov, ki jih Tomaž… »

Študijski obisk makedonske delegacije ADKOM v Javnem komunalnem podjetju Prodnik

Domžalec 14.12.2023
V začetku decembra so na pobudo Zbornice komunalnega gospodarstva Javno komunalno podjetje Prodnik obiskali predstavniki makedonskega združenja izvajalcev komunalnih storitev, in sicer kot primer dobre prakse digitalizacije procesov na področju… »

Je oče umorjene Vanje njeno ugrabitev organiziral zaradi dolga?

Necenzurirano 13.12.2023
Še vedno ni jasno, kakšno vlogo je igral oče ugrabljene in umorjene 14-letnice Vanje Gjorčevske iz Skopja. Kolovodja tolpe, ki je 27. novembra ugrabila Vanjo, je v rokah turške policije. Ljupčo Palevski – Palčo, ki naj bi komaj tri ure po… »

Mama umorjene Vanje: Življenje se mi je spremenilo v pekel

Dnevnik 07.12.2023
»Pojma nimam, zakaj se je vse to zgodilo. Zakaj se je moje prej običajno življenje spremenilo v pekel,« je po brutalnem umoru štirinajstletne Vanje spregovorila njena mama Zorica. Balkanski mediji še vedno na veliko poročajo o brutalnem umoru… »

Iščejo se mladi glasbeni profesionalci

Mladina 07.12.2023
Regionalna glasbena scena že drugo leto zapored išče deset najbolj pronicljivih mladih glasbenih profesionalcev. Prijave in nominacije so odprte do ponedeljka. S pobudo New Faces 2024 regionalna glasbena scena že drugo leto zapored išče deset… »

#foto #video Brutalni umor Vanje: pripor za osumljene, pozivi k smrtni kazni in neodgovorjena vprašanja

Dnevnik 06.12.2023
Osumljenemu umora in ugrabitve štirinajstletne Vanje iz Severne Makedonije, pa tudi 74-letnega frizerja Panča, naj bi po dejanju pri begu v tujino pomagal celo nekdo iz policije. Včeraj so ga prijeli v Turčiji, kjer čaka na izročitev v domovino. V… »

Aretirali vodjo desničarske stranke, osumljenega umora 14-letnice

Zurnal24 06.12.2023
Osumljenec umora in organizacije ugrabitve 14-letnice iz Skopja Ljupče Palevski je bil aretiran v Turčiji. Minister za notranje zadeve Severne Makedonije Oliver Spasovski je potrdil še, da so poleg vodje makedonske desničarske stranke Palevskega… »

GLAVNEGA OSUMLJENCA ZA UMOR 14-LETNICE ARETIRALI V TURČIJI: Njegov pobeg je bil dobro organiziran

Regional 06.12.2023
Osumljenec umora in organizacije ugrabitve 14-letnice iz Skopja Ljupče Palevski je bil aretiran v Turčiji, je na izredni novinarski konferenci danes potrdil minister za notranje zadeve Severne Makedonije Oliver Spasovski. Potrdil je še, da so poleg… »

Palča, glavnega osumljenca za umor 14-letne Vanje, aretirali v Turčiji, imel je pomoč policije

Necenzurirano 06.12.2023
V primežu organov pregona se je znašel še peti, glavni osumljenec v primeru ugrabitve in umora 14-letne Vanje Gjorčevske. Aretirali so ga v Turčiji. Umor 14-letne Makedonke Vanje, brutalen zločin, ki je pretresel Balkan, bo kot kaže razplet… »

Aretirali vodjo makedonske desničarske stranke, osumljenega umora 14-letnice

Delo 06.12.2023
Poleg vodje makedonske desničarske stranke Ljupčeta Palevskega so aretirali še štiri ljudi. Osumljenec umora in organizacije ugrabitve 14-letnice iz Skopja Ljupče Palevski je bil aretiran v Turčiji, je na izredni novinarski konferenci danes potrdil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem