Pandemija

Upanje za evropsko gospodarstvo

Delo pred 5 urami
Evropski delniški trgi bi zlahka ponovili lanske nepričakovano dobre rezultate. V nadaljevanju preberite: Po 15 letih gospodarskih pretresov, od evropske dolžniške krize do pandemije covida-19 in ruskega vdora v Ukrajino, se zdi, da bo evropsko… »

Mala in srednja podjetja, vabljena k prijavi na natečaj SME EnterPRIZE

Finance.si pred 2 dnevoma
Zavarovalnica Generali je na spletni strani www.generali.si/sme-enterprize objavila zanimiv razpis, ki ga ne smejo spregledati mala in srednja podjetja. Če so svoje poslovanje usmerila k trajnostnim poslovnim praksam, se lahko potegujejo za privlačne… »

Mala in srednja podjetja, vabljena k prijavi na natečaj SME EnterPRIZE

Finance.si pred 2 dnevoma
Zavarovalnica Generali je na spletni strani www.generali.si/sme-enterprize objavila zanimiv razpis, ki ga ne smejo spregledati mala in srednja podjetja. Če so svoje poslovanje usmerila k trajnostnim poslovnim praksam, se lahko potegujejo za privlačne… »

Prazna denarnica

Delo pred 5 dnevi
Ker je navada železna srajca, se preventivno izogibam trgovinam, lokalom in storitvam, v katerih bi lahko terjali gotovino. Težko bi krivila pomembne družbene in ekonomske pojave, kakršna sta pandemija ali inflacija, ker ima težava daljšo zgodovino… »

Te igre bo konec ali kako bi pet minut pred dvanajsto svet vendarle lahko izboljšali

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Ob gostilniškem točilnem pultu se zbere druščina ob novici, da se Zemlji približuje meteor. To je premisa črne komedije Matjaža Zupančiča Te igre bo konec, ki jo uprizarjajo v ljubljanski Drami. Krstna uprizoritev bo tudi zadnja premiera v… »

Ponovno obujena čezmejna pobuda za vpis kozolca na Unescov seznam svetovne kulturne dediščine

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Po tem, ko je pobudo Kozolec na Unesco zavrla pandemija covida-19, so jo zdaj ponovno zagnali, je dejal predsednik gibanja Kultura-Natura Slovenija Slavko Mežek. Uradno bodo prve aktivnosti razglasili na srečanju v Rutu nad Baško grapo. Epidemija… »

Slovenski kozolec: vpis na Unescov seznam svetovne kulturne dediščine

Dnevnik pred 7 dnevi
Gibanje Kultura-Natura Slovenija je ponovno obudilo čezmejno pobudo za vpis kozolca na Unescov seznam svetovne kulturne dediščine. Pobuda je nastala že pred leti, a je prizadevanja ustavila pandemija covida-19. Projekt Slovenski kozolec si sloganom… »

Bar, kjer dobro fotografijo lahko ustvari vsak

Dnevnik pred 9 dnevi
Novi bar Wonderland je že pred odprtjem zaradi svoje opazne dekoracije postal priljubljen na družbenih omrežjih. S svojimi estetskimi jedmi in prostori privablja številne obiskovalce, ki si želijo ustvariti privlačne digitalne vsebine. Wonderland je… »

Evropski denar za okrevanje v Italiji kar izpari

Delo pred 10 dnevi
Izmed 206 preiskav po vsej sedemindvajseterici jih je kar 179 v zahodni sosedi. V nadaljevanju preberite: Italija je tista država Evropske unije, v kateri ponikne največ evropskega denarja iz skladov za okrevanje po pandemiji. To je v četrtek objavila… »

Fantastična povest o izoliranih ljudeh

Delo pred 12 dnevi
Si lahko odklop sploh privoščimo, če je zaslon zadnje, česar se dotaknemo zvečer, preden gremo spat, in prvo, kar pobožamo zjutraj, ko se zbudimo. V nadaljevanju preberite: Dan Podjed je že pred leti, no, pravzaprav sredi pandemije, govoril o tem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem