Pandemija

Bar, kjer dobro fotografijo lahko ustvari vsak

Dnevnik pred 21 dnevi
Novi bar Wonderland je že pred odprtjem zaradi svoje opazne dekoracije postal priljubljen na družbenih omrežjih. S svojimi estetskimi jedmi in prostori privablja številne obiskovalce, ki si želijo ustvariti privlačne digitalne vsebine. Wonderland je… »

Evropski denar za okrevanje v Italiji kar izpari

Delo pred 23 dnevi
Izmed 206 preiskav po vsej sedemindvajseterici jih je kar 179 v zahodni sosedi. V nadaljevanju preberite: Italija je tista država Evropske unije, v kateri ponikne največ evropskega denarja iz skladov za okrevanje po pandemiji. To je v četrtek objavila… »

Fantastična povest o izoliranih ljudeh

Delo pred 24 dnevi
Si lahko odklop sploh privoščimo, če je zaslon zadnje, česar se dotaknemo zvečer, preden gremo spat, in prvo, kar pobožamo zjutraj, ko se zbudimo. V nadaljevanju preberite: Dan Podjed je že pred leti, no, pravzaprav sredi pandemije, govoril o tem… »

Organizatorji Metaldays dolžni nastopajočim in kupcem, zdaj predlagajo stečaj

Delo pred 24 dnevi
Že leta dolgujejo tudi vračila za odpovedane festivale in takso občini Tolmin. V nadaljevanju preberite: Največji slovenski metalski festival Metaldays, ki je za letošnje leto odpovedan, je še vedno dolžan ne le kupcem vstopnic za festivale, ki so… »

Kitajci znova dali zeleno luč tujim avanturistom

Delo pred 26 dnevi
Prvič po pandemiji bo na Everest mogoče dostopati iz smeri Tibeta. Čeprav je pred njo dolgo prednjačila nepalska, se morda lahko to zdaj spremeni. Prvič po pandemiji bodo tujci na Everest lahko dostopali s tibetanske strani, poroča CNN. A kot je za… »

Z milijoni iz sklada EU za obnovo po pandemiji živeli kot v raju; vile, kriptovalute, lamborghini, Rolexi ...

Necenzurirano pred 26 dnevi
V okviru mednarodne policijske preiskave, ki jo usmerja Evropsko javno tožilstvo (EPPO), je bilo v Italiji, Avstriji, Romuniji in na Slovaškem aretiranih več kot 20 osumljencev goljufije, povezane s skladom EU za okrevanje po pandemiji novega… »

Preobraženje priljubljenih stripov in reklam v visoko umetnost

Delo pred 28 dnevi
Na Dunaju je do srede julija na ogled retrospektiva Roya Lichtensteina, katerega opus obsega več kot 5500 del. V nadaljevanju preberite: Zaradi pandemije koronavirusa so prestavili nekatere večje ameriške razstave del slovitega umetnika Roya… »

Digitalna preobrazba kot ključ do uspeha

Zurnal24 pred 28 dnevi
Kranjsko podjetje Iskraemeco, vodilno na področju energetskih in vodnih rešitev, je uspešno zaključilo razvojni projekt "Digitalni dvojček za Digital Lean", subvencioniran s strani Ministrstva za gospodarstvo in tehnologijo. Projekt "Digitalni… »

KAKŠNO SEZONO PRIČAKUJEJO LETOS? Istra pokriva približno polovico zmogljivosti kampiranja na Hrvaškem

Regional pred 31 dnevi
Hrvaška lahko v okoli 835 kampih po državi, večinoma na obali, naenkrat sprejme 255.000 gostov. Ker nekateri kampi vse več vlagajo v kakovost, to pomeni višje cene in večje parcele, s tem pa manj razpoložljivih mest, je za STA pojasnil direktor… »

Bitcoin kot rešilna bilka za Argentince

Delo pred 31 dnevi
Omejitve pri dostopnosti dolarjev so okrepile položaj bitcoina kot valute, ki mogoča ohranjanje vrednosti premoženja. V nadaljevanju preberite: Argentinsko gospodarstvo se bori z rekordno inflacijo, ki je v letu 2023 presegla 200 odstotkov, kar je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem