Podgorica

Košarka je doma v Domžalah!

Domžalec 13.04.2023
V sredo, 12. aprila 2023, smo bili v Domžalah priča pravemu košarkarskemu spektaklu. V okviru zaključnega turnirja NLB ABA2 lige smo v Športni dvorani Domžale videli kar 4 tekme, ki so dale 4 polfinaliste – 4 ekipe, ki se bodo v petek in nedeljo… »

Truplo 23-letnega Vida prestreljeno in zažgano

Necenzurirano 10.04.2023
"Zlo ne počiva," za Kurir pravi vir blizu preiskave. V naselju Šteke pri Podgorici so v soboto našli zoglenelo truplo mladeniča. Črnogorska policija je včeraj identificirala Podgoričana, ki so ga najprej ustrelili, nato pa še zažgali. Nasilne… »

Med lastniki novih podjetij v Črni gori skoraj 80 odstotkov tujcev

Primorske 08.04.2023
Od skupno 9060 podjetij, ki so jih lani ustanovili v Črni gori, so jih skoraj 80 odstotkov registrirali tujci. Rusi so denimo ustanovili 3830 podjetij, kažejo podatki državne carinske uprave. Največ novoustanovljenih podjetij v lasti tujcev se v Črni… »

Po Bruslju še v Slovenijo

Primorske 06.04.2023
Novoizvoljeni črnogorski predsednik Jakov Milatović je v pogovoru za hrvaško televizijo Nova TV napovedal, da je za svoj prvi uradni obisk v tujini izbral Bruselj, kot simbol, da je država zakorakala po evropski poti. Takoj po Bruslju bi se lahko… »

Največ jaht v Črni gori imajo Rusi in Srbi

Primorske 06.04.2023
Največ jaht v Črni gori so do aprila registrirali državljani Rusije in Srbije, kažejo podatki registra državne uprave za pomorsko varnost in upravljanje pristanišč. Od 363 jaht, ki plujejo pod črnogorsko zastavo, jih je 109 v lasti Rusov in 99 v… »

Cedevita Olimpija po veliki drami in preobratu do zmage

SiolNET 03.04.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 24. krogu lige ABA po pravem trilerju v končnici srečanja v Stožicah s 84:83 odpravili SC Derby iz Podgorice, ki ga vodi slovenski trener Andrej Žakelj. Košarkarji ljubljanskega kluba so prejšnji teden sklenili… »

Novoizvoljeni črnogorski predsednik obljubil, da bo predsednik vseh

Primorske 03.04.2023
Novoizvoljeni črnogorski predsednik Jakov Milatović je po izvolitvi v drugem krogu volitev v nedeljo zvečer sporočil, da bo predsednik vseh državljanov in napovedal članstvo države v EU v času njegovega petletnega mandata. Dosedanji predsednik… »

Po prvih rezultatih novi predsednik Črne gore politični novinec Milatović

SiolNET 02.04.2023
Po prvih neuradnih rezultatih je na včerajšnjem drugem krogu predsedniških volitev v Črni gori zmagal politični novinec Jakov Milatović, ki ga podpira prosrbska vladna koalicija. Prejel je 58,9 odstotka glasov. Politični veteran in sedanji… »

Svetovni podprvaki strli Irce, "bratski derbi" Srbom, Švedi zakurili petardo

SiolNET 27.03.2023
Za kvalifikacijske točke za Euro 2024 so se v ponedeljek na tekmah drugega kroga merili v skupinah B, E, F in G. Svetovni podprvaki Francozi so v gosteh premagali Irce, Nizozemska je na vrata Gibraltarja usmerila kar 51 strelov, na koncu pa zmagala "le"… »

Vlahović dvakrat v polno v Podgorici; minimalna zmaga Francozov

RTV Slovenija 27.03.2023
Srbija je v drugem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji v Podgorici premagala Črno goro z 2:0. Francija je bila na gostovanju v Dublinu boljša od Irske z 1:0. Srbija je na vrhu petčlanske skupine G. Po zmagi proti Litvi z 2:0 je… »

Novice dneva »

V Iranu naj bi se ponesrečil helikopter s predsednikom Raisijem

RTV Slovenija pred 11 minutamiše 2 povezani

V sobotnih izraelskih vojaških akcijah ubitih več deset ljudi

RTV Slovenija pred dvema uramaše 3 povezane

Slovaški premier zunaj smrtne nevarnosti

RTV Slovenija pred 4 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem