Podgorica

Menjave na 15 veleposlaništvih in konzulatih, med drugim v ZDA, Rusiji, Ukrajini, na Natu ...

RTV Slovenija 02.08.2023
Letos bo nove položaje zasedlo 15 slovenskih diplomatov, med drugim v Washingtonu, Moskvi, Kijevu, Vatikanu in na stalnem predstavništvu pri Natu, sporoča ministrstvo za zunanje in evropske zadeve. Menjave se letos dogajajo na veleposlaništvih… »

Slovenija letos z menjavami na čelu 15 diplomatsko-konzularnih predstavništev

Dnevnik 02.08.2023
Letos prihaja do sprememb na vrhu številnih veleposlaništev in konzulatov Slovenije v tujini, nove položaje bo zasedlo 15 diplomatov, so danes za STA sporočili z ministrstva za zunanje in evropske zadeve. Med drugim novi veleposlaniki odhajajo v… »

Cobbs znova v dresu Cedevite, a prvič tudi Olimpije

RTV Slovenija 28.07.2023
Američan Justin Cobbs je novi stari član košarkarskega kluba Cedevite Olimpije. V sezoni 2018/19 je bil organizator igre Črne gore že član Cedevite, ko je še igrala v Zagrebu, zdaj pa bo prvič igral za klub iz Ljubljane. V Evropo se Cobbs vrača… »

NLB spet financira velike nepremičninske projekte po Balkanu

Finance.si 25.07.2023
NLB in njena črnogorska hčerinska banka financirata nakup poslovno-stanovanjskega kompleksa Capital plaza v Podgorici srbski družbi Big CEE… »

Zaradi tihotapljenja cigaret v priporu nekdanji direktor črnogorske policije

RTV Slovenija 25.07.2023
V Črni gori so pridržali nekdanjega direktorja policije Veselina Veljovića. Tožilstvo zaupniku donedavnega predsednika Mila Đukanovića očita, da je zločinskim skupinam pomagal pri tihotapljenju cigaret, po zaslišanju pa so mu odredili 72-urni… »

NLB financira posel v Črni gori

Delo 25.07.2023
NLB in NLB Banka Podgorica sta z družbo BIG CEE podpisali pogodbo za nakup poslovno-stanovanjskega kompleksa Capital plaza v Podgorici. NLB in NLB Banka Podgorica sta z izraelsko družbo BIG CEE v Podgorici podpisali pogodbo o dolgoročnem kreditu v… »

Jadralna padalka obtičala na drevesu na Lisci

Nova 24TV 09.07.2023
Foto: PGD Sevnica Včeraj ob 13.35 je na Lisci na območju naselja Podgorica, občina Sevnica, na drevesu na višini okoli petnajst metrov obtičala jadralna padalka. Gasilci PGD Sevnica so padalko s pomočjo vrvne tehnike rešili. Reševalci NMP Sevnica… »

Dan vaterpolistov

Gorenjski glas 21.06.2023
Kamnik – Minuli konec tedna je Vaterpolsko društvo Kamnik uspešno izpeljalo še eno druženje vaterpolistov. Naj jubilejnem, tridesetem zaključku sezone se je na kamniškem mestnem kopališču Pod skalco predstavilo nekaj manj kot dvesto… »

Južnokorejski kriptogoljuf Do Kwon obsojen na štiri mesece zapora

RTV Slovenija 20.06.2023
Sodišče v Podgorici je južnokorejskega kriptopodjetnika Doja Kwona in njegovega poslovnega partnerja zaradi ponarejanja potnih listin obsodilo na štiri mesece zapora. Oba sta bila aretirana marca zaradi goljufij pri poslovanju s kriptovalutami… »

Južnokorejski kripto podjetnik v Črni gori obsojen na štiri mesece zapora

Primorske 20.06.2023
Sodišče v Podgorici je v ponedeljek južnokorejskega kripto podjetnika Doja Kwona in njegovega poslovnega partnerja obsodilo na štiri mesece zapora zaradi ponarejanja potnih listin. Oba sta bila aretirana že marca zaradi goljufij pri poslovanju s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem