Podgorica

Srbom "bratski" obračun, Franciji derbi dneva

Zurnal24 27.03.2023
Srbija boljša od Črne gore, Francija zmagala v Dublinu. Nogometaši Srbije so v drugem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji v Podgorici premagali Črno goro z 2:0, Francija pa je bila na gostovanju Dublinu boljša od Irske z 1:0. Po… »

Seul bo od Črne gore zahteval izročitev pobeglega kripto podjetnika

Dnevnik 24.03.2023
Južna Koreja bo zahtevala izročitev pobeglega kripto podjetnika Doja Kwona, ki so ga prijeli v Črni gori, v domovini pa je obtožen milijardnih goljufij pri poslovanju s kriptovalutami, je danes sporočilo tožilstvo v Seulu. Kwon se sicer tudi v ZDA… »

V Črni gori so ujeli enega najbolj iskanih ubežnikov na svetu

SiolNET 23.03.2023
Črnogorski minister za notranje zadeve Filip Adžić je na družbenem omrežju Twitter razkril, da je črnogorska policija na letališču v Podgorici aretirala enega najbolj iskanih ubežnikov na svetu. Domnevno naj bi šlo za Do Kwona, državljana… »

V Črni gori pridržali pomočnika direktorja policijske uprave

Primorske 23.03.2023
Črnogorska policija je v sredo pridržala pomočnika direktorja policijske uprave za boj proti organiziranemu kriminalu Dejana Kneževića zaradi suma vzpostavitve kriminalne organizacija in drugih kaznivih dejanj. Črnogorski mediji navajajo, da gre za… »

Švedski poslanec rešil utapljajočega se dojenčka

Necenzurirano 20.03.2023
62-letna ženska z dvomesečnim otrokom v naročju je danes skočila v reko Moračo v Podgorici v Črni gori. Na srečo so bili v bližini reke delavci komunalnega podjetja iz Podgorice. Dva sta zabredla v vodo in uspela na breg odnesti dojenčka, drugi… »

Đukanović razpisal predčasne parlamentarne volitve

RTV Slovenija 17.03.2023
Črnogorski predsednik Milo Đukanović je za 11. junij razpisal predčasne parlamentarne volitve. Razpis volitev je bil pričakovan, saj je v četrtek v skladu z ustavo razpustil parlament. Predsednik je parlament razpustil, potem ko mandatarju Miodragu… »

PO OBRAČUNU NA OBALI UVRŠČENI NA EP! V enem tednu dvakrat premagali najmočnejše skupinske tekmece (FOTO)

Regional 13.03.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v četrtem krogu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji 2024 včeraj v Kopru premagala Črno goro s 37:30 (18:16). Slovenija si je po četrti zmagi v skupini 7 že zagotovila nastop na… »

Cedevita Olimpija po porazu Splita že v končnici, Partizanu derbi z Zvezdo

SiolNET 12.03.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 21. krogu rednega dela lige ABA po eni najslabših predstav v sezoni doživeli visok poraz v Zadru, a si kljub temu v ponedeljek že zagotovili končnico. Split je namreč v ponedeljek izgubil v Podgorici proti ekipi… »

Rokometaši še štirinajstič na EP

Dnevnik 12.03.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v četrtem krogu kvalifikacijske skupine sedem v Kopru premagala Črno goro s 37:30 (18:16) in se že uvrstila na evropsko prvenstvo v Nemčiji, ki bo prihodnje leto med 10. in 28. januarjem. »Nadaljevati… »

Blaž Janc in druščina (raz)parali mrežo in navdušili Bonifiko

Delo 12.03.2023
Slovenija je še drugič premagala Črno goro in si zagotovila prvo mesto v kvalifikacijah za EP 2024. Selektor Zorman zadovoljen, a še vidi rezerve. V nadaljevanju preberite: Rokometni praznik v polni Bonifiki se je končal z visoko zmago Slovencev, ki… »

Novice dneva »

Ob teh prizorih iz Dallasove slačilnice se topi srce

Zurnal24 pred 6 uramiše 5 povezanih

Helikopter iranskega predsednika naj bi se ponesrečil

Zurnal24 pred eno uroše 2 povezani

V sobotnih izraelskih vojaških akcijah ubitih več deset ljudi

RTV Slovenija pred dvema uramaše 3 povezane

Smrt 49-letnega motorista: v ovinku zapeljal na nasprotno stran

Necenzurirano pred 20 minutamiše 3 povezane

Slovaški premier ni več v smrtni nevarnosti

Delo pred 4 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem