Podgorica

Pariška, mafijski rov in strpni ljubimec

Delo 14.09.2023
Teater, v katerem je težko ločiti kriminal od politike, vedno znova preseneča z bizarnostmi. V nadaljevanju preberite: Drama okoli protiinflacijskih ukrepov srbskega predsednika Aleksandra Vučića, ki vključuje zajtrk s pariško salamo pred kamerami… »

Črnogorske oblasti odkrile tunel, prek katerega so s sodišča kradli dokazno gradivo

Dnevnik 14.09.2023
Potem ko so v skladišču višjega sodišča v Podgorici v začetku tedna odkrili tunel, ki vodi do stanovanja v zgradbi nasproti sodišča, so oblasti sporočile, da iščejo najmanj šest osumljencev. Iz skladišča naj bi po navedbah črnogorskega… »

Šest osumljencev v primeru črnogorskega predora

SiolNET 14.09.2023
Potem ko so v skladišču višjega sodišča v Podgorici v začetku tedna odkrili predor, ki vodi do stanovanja v zgradbi nasproti sodišča, so oblasti sporočile, da iščejo najmanj šest osumljencev. Iz skladišča naj bi po navedbah črnogorskega… »

Kot v akcijskem filmu! To so odkrili pod sodiščem v Podgorici.

SiolNET 13.09.2023
Na višjem sodišču v Podgorici so nedavno odkrili predor, ki vodi od skladišča sodišča do stanovanja v poslopju nasproti sodišča. Sprva so menili, da so ga nepridipravi izkopali, da bi ukradli v skladišču shranjeno dokazno gradivo ali zaplenjena… »

Bivši napadalec Mure potopil Poljake, drama v Podgorici

Zurnal24 10.09.2023
Po Evropi so se igrale tekme 6. kola kvalifikacij za Euro 2024. V skupini B, kjer je prvo mesto praktično že oddano Franciji, je Grčija pričakovano gladko ugnala Gibraltar (5:0). V prvem polčasu sta za domačine zadela Dimitrios Pelkas in… »

Ljubljanska knjižnica ima nov bibliobus

Dnevnik 30.08.2023
Mestna knjižnica Ljubljana (MKL) ima nov bibliobus, s katerim knjižnično gradivo izposojajo na 47 postajališčih. Dosedanje vozilo, ki je bilo v uporabi šestnajst let, so podarili Mestni knjižnici Reka. Novi bibliobus bo začel voziti že v… »

V Podgorici še naprej brez stabilne vlade

Dnevnik 28.08.2023
Novi črnogorski mandatar Milojko Spajić bo težko sestavil vlado. Celo v lastni stranki, zmagovalki junijskih volitev, nima popolne podpore, potem ko je zavrnil sodelovanje s prosrbsko koalicijo. A priori je proti Đukanovićevim socialistom. Tako mu… »

Nagrado za mlade literate na letošnji Vilenici prejme Črnogorka Tijana Rakočević

RTV Slovenija 23.08.2023
Pisateljsko nagrado SEP za mlade avtorje, ki jo na mednarodnem festivalu Vilenica podeljuje Srednjeevropska pobuda skupaj z Društvom slovenskih pisateljev, letos prejme Tijana Rakočević iz Črne gore. Kot je žirija zapisala v obrazložitvi, je… »

Srbski obrambni minister svari sosedi

SiolNET 21.08.2023
Srbski obrambni minister in predsednik vladajoče stranke Miloš Vučević je v soboto izjavil, da sta Črna gora in Severna Makedonija storili napako s tem, ko sta priznali neodvisnost Kosova, kar ju bo po njegovem mnenju udarilo po glavi. V Podgorici so… »

Krimovke zmagale na prvi uradni tekmi v sezoni

SiolNET 09.08.2023
Rokometašice Krima Mercatorja so na današnji prvi uradni tekmi v sezoni 2023/24 v ogrevalni dvorani v Stožicah premagale črnogorsko Budućnost iz Podgorice s 34:32. Varovanke črnogorskega strokovnjaka na klopi ljubljanske ekipe Dragana Adžića se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem