Podgorica

Nič s stabilno vlado v Podgorici

Dnevnik 13.06.2023
Na črnogorskih parlamentarnih volitvah je zmagalo novo liberalno Gibanje Evropa zdaj. A s 24 poslanci od 81 bo težko sestavilo vlado, ker se noče pogajati ne z drugouvrščenimi socialisti, ki jih je donedavna vodil Đukanović (21 poslancev), ne s… »

Na črnogorskih volitvah po delnih izidih vodi liberalno Gibanje Evropa zdaj

SiolNET 10.06.2023
Po neuradnih delnih izidih je na nedeljskih črnogorskih parlamentarnih volitvah zmagala liberalna stranka Gibanje Evropa zdaj (PES) s 26 odstotki glasov, sledi Demokratična stranka socialistov (DPS) z zavezniki, ki je dobila 23 odstotkov glasov. Na… »

V Črni gori napovedali boj proti neobdavčenim namestitvam na Bookingu in Airbnb

Primorske 05.06.2023
Črna gora bo začela uvajati ukrepe za boj proti nezakonitim namestitvam, ki bodo vključevali tudi mednarodni platformi Booking in Airbnb, je napovedal črnogorski finančni minister Aleksandar Damjanović. PODGORICA > Turizem v Črni gori je pred… »

3. srečanje upokojencev v Domžalah

Domžalec 05.06.2023
Društvo upokojencev Domžale v sodelovanju z Občino Domžale pripravlja 3. srečanje upokojencev v Domžalah, ki bo potekalo v četrtek, 8. junija 2023, med 13. in 18. uro v Športnem parku Domžale. Za prijetno vzdušje bo poskrbel Ansambel Žibert… »

Mercator -CG prevzema črnogorske trgovine Franca

SiolNET 31.05.2023
Družba Mercator-CG prevzema črnogorske trgovine verige Franca. Gre za prvi prevzem Fortenove v regiji, s katerim družba ob organski rasti zagotavlja tudi krepitev mreže svojih trgovin na trgih jugovzhodne Evrope, so sporočili iz Fortenove, pod… »

Zvezda že v finalu, Olimpija polfinale s Partizanom začenja v nedeljo

SiolNET 23.05.2023
Zadnji polfinalist lige ABA in hkrati nasprotnik Cedevite Olimpije v boju za finale so košarkarji Partizana, ki so v Beogradu na tretji četrtfinalni tekmi upravičili vlogo favoritov, visoko premagali SC Derby in preprečili senzacijo. Polfinalni dvoboj… »

Olimpija bo izzvala Partizan, ki je pred 14.000 gledalci izločil Studentski centar

RTV Slovenija 22.05.2023
Košarkarji Partizana so na odločilni tretji tekmi četrtfinala Lige ABA pred več kot 14.000 gledalci v Štark Areni premagali Studentski centar iz Podgorice s 112:83. Izbranci Andreja Žaklja so odlično odigrali prvi dve tekmi in bili na pragu… »

Konec neznank, košarkarji Cedevite Olimpije vedo, s kom v polfinalu

Delo 22.05.2023
Beograjski Partizan je tekmec slovenskega predstavnika v ligi Aba Cedevite Olimpije v polfinalu regionalnega tekmovanja. Beograjski Partizan je tekmec slovenskega predstavnika v ligi Aba Cedevite Olimpije v polfinalu regionalnega tekmovanja. V odločilni… »

Partizan si je rešil kožo v zadnjih sekundah, Slovenec znova namučil favorita

SiolNET 18.05.2023
Košarkarji SC Derbyja, ki jih vodi slovenski trener Andrej Žakelj, so v četrtek zapravili priložnost, da bi v četrtfinalu lige ABA še drugič premagali favorizirani Partizan. Na prvi tekmi so bili v Beogradu boljši z 84:83, v Podgorici pa so… »

Partizan preživel dramo v Podgorici

Delo 18.05.2023
Košarkarji Partizana so izsilili odločilno tretjo tekmo četrtfinala lige Aba proti Studentskemu centru. Košarkarji Partizana so izsilili odločilno tekmo četrtfinala lige Aba proti Studentskemu centru. V Podgorici so zmagali z 81:79, potem ko so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem