Primož Roglič

Nova kolesarska sezona z napako, ki kliče po spremembah

RTV Slovenija 16.01.2024
Z uvodno etapo v južni Avstraliji se je začela nova elitna sezona v cestnem kolesarstvu. 35 dirk svetovne serije, kjer bo le Tour prinesel veliki četveroboj, medtem ko navijači upajo, da bo SP končno postregel z dirko z vsemi šestimi superzvezdniki… »

Primož Roglič ga bo naučil zmagovati

Dnevnik 15.01.2024
Prihod Primoža Rogliča k nemški kolesarski ekipi Bora-Hansgrohe je na svoji koži najbolj občutil Aleksandr Vlasov, ki je izgubil vlogo kapetana. Rus v tem ne vidi težave in pozdravlja prihod zvezdnika. Aleskandr Vlasov se je nemški kolesarski ekipi… »

Pri Bori niso navdušeni nad Vismo: Nenehno omenjajo Rogliča

Zurnal24 14.01.2024
Športni direktor Bore je prepričan, da bi moral biti Primož Roglič že zgodovina pri Vismi. V zadnjih mesecih ekipa Jumbo-Visma, zdaj Visma-Lease a bike, s svojim početjem ni ravno navdušila mož, ki vodijo moštvo Bora-hansgrohe. Velik del ima pri… »

Rogliču je bilo vse težje. "S prebojem Jonasa se je za Primoža nekaj spremenilo."

SiolNET 13.01.2024
"S prebojem Jonasa se je za Primoža nekaj spremenilo," se je ključnega trenutka, ki je naposled konec lanskega leta pripeljal do tega, da je slovenski šampion Primož Roglič po osmih letih zapustil Jumbo-Vismo in se preselil k nemški Bori -… »

Bora: Roglič premika meje, podira rekorde

Zurnal24 12.01.2024
Roglič se je spoznaval s kolesom za vožnjo na čas znamke Specialized. Ob koncu minulega leta je Primož Roglič že vadil z novimi moštvenimi kolegi iz ekipe Bora-hansgrohe, a je pri tem zaradi pravil še moral nositi oblačila Jumbo-Visme, saj je… »

Ko bo Roglič "dobil krila", bo z Nemci hitro pri vrhu

RTV Slovenija 12.01.2024
Nemška kolesarska ekipa je po prihodu slovenskega superzvezdnika tik pred novo prelomnico. Ob prehodu v športno galaksijo rdečih bikov bo boj za rumeno majico postal še bolj uresničljiv. Primož Roglič je nared, da spiše svojo in ekipno zgodovino… »

Direktor Jumbo-Visme o Primožu: "Takrat se je v njem nekaj spremenilo"

Zurnal24 12.01.2024
Športni direktor Visme-Lease a Bike se zaveda, da so si z Rogličevim odhodom ustvarili nasprotnika, ki jih bo pogosto stal zmage. Športni direktor kolesarskega moštva Visma-Lease a Bike (bivša Jumbo-Visma) Merijn Zeeman je v pogovoru za In Het Wiel… »

V ekipi so mu nadeli status, ki si ga zasluži

Dnevnik 11.01.2024
Človek ne potrebuje veliko časa in ne rabi biti pravi znanstvenik, da pride do ugotovitve, da je bila menjava moštva za Primoža Rogliča zadetek v polno. Zasavski orel je v novi ekipi BORA-hansgrohe dobil status, ki si ga zasluž in v katerem več kot… »

Primož Roglič je izziv tudi za vodstvo Bore Hansgrohe

Delo 11.01.2024
Ralph Denk, lastnik in direktor nove ekipe slovenskega asa, pričakuje, da bo prihod Red Bulla prinesel le dobre stvari. V nadaljevanju preberite: Ralph Denk je alfa in omega ekipe Bora Hansgrohe. Nekdanji nemški kolesar jo je ustvaril od temeljev… »

"Vsak že ve, kateri so Primoževi najljubši kosmiči in kdaj najraje spi"

RTV Slovenija 11.01.2024
80 zmag je zbral v karieri, žene pa ga lov na eno najbolj posebno, največjo kolesarsko, ki mu je doslej ušla iz rok. Dobiti Tour ni obsesija, pravi Primož Roglič. Njegov novi šef Rolf Aldag je prezadovoljen, da kapetan vedno kaj sprašuje in… »

Novice dneva »

Kakšna prihodnost čaka slovensko podjetništvo

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Kako naj poslovnež prelisiči nespečnost

Finance.si pred tremi uramiše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem