Primož Roglič

Evenepoel povečal prednost pred Rogličem na več kot pol minute

RTV Slovenija 05.03.2024
Ekipa UAE Emirates s kapetanom Joaom Almeido je dobila moštveni kronometer (26,9 km) tretje etape kolesarske dirke Pariz–Nica. Primož Roglič je z ekipo Bora Hansgrohe na 11. mestu zaostal 54 sekund. Favorizirani Soudal Quick Step z Remcom Evenepoelom… »

Rogliča zaustavilo vreme, sledila pa sta mu le dva kolega

Zurnal24 05.03.2024
Primož Roglič in kolegi na ekipnem kronometru niso iztržili želenega. Primož Roglič in kolegi iz ekipe Bora-hansgrohe so si na moštvenem kronometru privozili nekaj zaostanka glede na tekmece. Nemško moštvo je še na zadnjem merjenju časa pred… »

Rogličev šef razkril pravi razlog, zakaj Primož ni odgovoril na Remcov napad

Zurnal24 05.03.2024
Remco Evenepoel je na dirki Pariz-Nica poskrbel za prvi udarec, a Primož Roglič ni želel odgovoriti. Čeprav se je nekako pričakovalo, da se bo dirka Pariz-Nica razživela šele s tretjo etapo in torkovim ekipnim kronometrom, pa je predvsem po zaslugi… »

Remco Evenepoel že dreza v Primoža Rogliča

Delo 05.03.2024
Na dirki Pariz–Nica, na kateri slovenski as prvič dirka za Boro Hansgrohe, danes ekipna vožnja na čas. V nadaljevanju preberite: Čeprav ju loči desetletje, imata 34-letni Primož Roglič (Bora Hansgrohe) in 24-letni Remco Evenepoel (Soudal Quick… »

Navada je – rumena majica

RTV Slovenija 04.03.2024
"Želimo zmagati. Ampak tukaj je vsaj še deset takšnih, že na prvi etapi je bil občutek, da jih želi zmagati 200," pravi Primož Roglič, ki na Dirki Pariz–Nica prvič nastopa v dresu ekipe Bora Hansgrohe. In priznava, da novih barv še ni povsem… »

Druga etapa de Kleijnu, Roglič varno končal v času zmagovalca

Dnevnik 04.03.2024
Nizozemec Arvid de Kleijn (Tudor Pro) je zmagovalec druge etape prestižne kolesarske dirke svetovne serije Pariz-Nica. Na trasi med Thoiryjem in Montargisom (177,6 km) je 29-letnik tekmece ugnal v sprintu glavnine. Slovenski as Primož Roglič je varno… »

De Kleijn prvič slavil med elito; futuristične čelade Visme na kronometru

RTV Slovenija 04.03.2024
Na dirki Pariz–Nica so se na drugi etapi (179 km) za zmago pričakovano udarili sprinterji, prvo zmago v Svetovni seriji pa je slavil 29-letni Nizozemec Arvid de Kleijn iz švicarske ekipe Tudor Pro Cycling. Primož Roglič je bil v času zmagovalca 61… »

Primož Roglič krstil majico novega kluba

Delo 03.03.2024
Nizozemec Olav Kooij (Visma-Lease a Bike) je zmagovalec prve etape 82. dirke Pariz-Nica. Nizozemec Olav Kooij (Visma-Lease a Bike) je zmagovalec prve etape 82. dirke Pariz-Nica. Na trasi v okolici Les Mureauxa (157,7 km) je odločil sprint precej… »

Evenepoel že v uvodni etapi preizkušal potrpljenje Rogliča

RTV Slovenija 03.03.2024
Dirka Pariz–Nica se je začela z razgibano etapo v okolici Les Mureauxa (157,7 km), ki jo je v ciljnem sprintu večje skupine dobil Olav Kooij (Visma). Primož Roglič je svojo prvo dirko za novo ekipo Bora Hansgrohe končal v času zmagovalca na 17… »

Roglič izgubil nekaj sekund proti Evenepoelu, Jorgensonu in Bernalu

Zurnal24 03.03.2024
Slovenski kolesarski as Primož Roglič je odprl tekmovalno sezono. Za Primožem Rogličem je prvi tekmovalni dan v dresu ekipe Bora-hansgrohe. Zasavec si je za začetek sezone izbral dirko Pariz - Nica, ki jo je sicer dobil že v letu 2022, lani pa je na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem