Primož Roglič

Rogličev šef čaka na zeleno luč

SiolNET 11.01.2024
V kolesarskem svetu je pred dnevi odjeknila novica, da kani Red Bull odkupiti 51-odstotni delež kolesarske ekipe BORA - hansgrohe, katere član je slovenski šampion Primož Roglič. Šef moštva Ralph Denk je zbrani sedmi sili na ekipnih pripravah na… »

#Intervju Primož Roglič: Za uresničitev ciljev je včasih treba tvegati in zapustiti najboljšo ekipo

Dnevnik 10.01.2024
Primož Roglič je na prosti dan sredi svojega drugega trening kampa na Majorki prvič stopil pred novinarje kot član ekipe Bora hansgrohe. Prestop 34-letnika iz Jumbo-Visme v nemško ekipo nap in pip je bil najodmevnejši v svetu kolesarstva v zadnjih… »

Rogliča ni strah spregovoriti: "Na vseh področjih imam pripombe"

Zurnal24 10.01.2024
Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič je na predstavitveni novinarski konferenci nemške ekipe Bora-Hansgrohe, kateri se je pridružil po koncu lanske sezone, razgalil svoje kratkoročne ter tudi dolgoročne načrte. Na Majorki se je danes… »

Roglič želi dvigniti vse

SiolNET 10.01.2024
Sproščen, optimističen, poln energije, pomirjen in z velikimi ambicijami je Primož Roglič v novi ekipi BORA - hansgrohe, s katero bo vse podredil nastopu na letošnji dirki Tour de France. In ekipa bo naredila prav tako vse, da bo na štart v Firence… »

"Roglič ne more in ne sme razmišljati o ničemer drugem"

Zurnal24 10.01.2024
Kolesarka ekipa Bora Hansgrohe bo v prihajajoči sezoni vse podredila zmagi Primoža Rogliča na dirki po Franciji. Kolesarska ekipa Bora Hansgrohe, katere član je po novem tudi slovenski as Primož Roglič, je na pripravljalnem taboru na Majorki… »

"Olimpijski kronometer bolj ne kot da. Rad bi pa šel na SP."

RTV Slovenija 10.01.2024
Sproščen in samozavesten ter odločen. Še nikoli tako zgovoren na uradni novinarski konferenci. Nova ekipa s pomočniki vred in osebjem diha in dela, da jih bo Primož Roglič kot njihov kapetan popeljal v boj za rumeno majico. A Rogla ni pozabil na OI… »

Pri Bori ni dvoma, vsi za Primoža, Primož za vse

Delo 10.01.2024
Roglič in njegova nova ekipa bosta letos vse podredila zmagi na Touru, prihoda Red Bulla slovenski as še ne more komentirati. V nadaljevanju preberite: En cilj, en vodja. Tako je športni direktor Rolf Aldag predstavil rdečo nit sezone 2024 pri ekipi… »

Roglič: "Zmaga na Touru predstavlja češnjo na torti"

RTV Slovenija 10.01.2024
Primož Roglič bo prvič v barvah nove ekipe dirkal na začetku marca na Pariz–Nica ali Tirreno–Adriatico. Ob tem je potrjen le še junijski nastop Po Dofineji, saj je prav vse podrejeno glavnemu cilju – Rogličevi zmagi na 111. Dirki po Franciji… »

Kdaj in kje se bodo srečali kolesarji, ki naj bi krojili letošnjo Dirko po Franciji?

SiolNET 10.01.2024
Po do zdaj znanih podatkih se bodo Tadej Pogačar, Primož Roglič, Jonas Vingegaard in Remco Evenepoel v letošnji sezoni prvič srečali šele poleti, in sicer na največji etapni dirki, francoskem Touru, ki se bo 29. junija začel v Firencah v Italiji… »

Zdaj je tudi uradno: na Dirki po Franciji se obeta najmanj četveroboj

SiolNET 09.01.2024
Belgijski kolesarski zvezdnik Remco Evenepoel bo letos prvič v karieri nastopil tudi na kolesarski Dirki po Franciji. Novico, o kateri se je v kolesarskem svetu že na glas govorilo, je danes uradno potrdil na medijskem dnevu ekipe Soudal Quick-Step v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem