Primož Roglič

Jumbo-Visma spet v središču velike afere

Zurnal24 09.01.2024
Nizozemska ekipa naj bi ponovno poizkušala drugi ekipi speljati kolesarja, čeprav ima ta še veljavno pogodbo. Potem ko je kar hitro po koncu sezone postalo jasno, da naš Primož Roglič zapušča Jumbo-Vismo in se seli k Bori-Hansgrohe, je glavna tema… »

Bomba! Za Rogličem k Bori tudi drugi veliki zvezdnik Jumbo-Visme?

Zurnal24 09.01.2024
Nekateri mediji špekulirajo, da bi prevzem kolesarske ekipe Bore-Hansgrohe s strani Red Bulla lahko pomenil tudi selitev velikega zvezdnika Wouta van Aerta. Potem ko je slovenski kolesarski as Primož Roglič po koncu lanske sezone prestopil iz vrst… »

Razkrit Rogličev koledar za 2024, na njem kar nekaj presenečenj

Zurnal24 09.01.2024
Primož Roglič se bo v pripravah na dirko po Franciji osredotočil zgolj na etapne dirke, izpušča tudi enega izmed še neizpolnjenih ciljev. Zaenkrat še ni bilo nobene uradne potrditve s strani ekipe Bora-Hansgrohe, toda pri sloviti kolesarski spletni… »

To so dirke, na katerih bo Primož Roglič pilil formo za svoj glavni cilj: zmago na Dirki po Franciji

SiolNET 09.01.2024
Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič, ki bo v tej sezoni nastopal za nemško kolesarsko ekipo BORA – hansgrohe, naj bi po poročanju kolesarskega portala GCN pred Dirko po Franciji (29. junij–21. julij 2024) nastopil le na treh etapnih… »

Primož Roglič bo dobil krila

Delo 07.01.2024
Prihod ene od najbolj prepoznavnih blagovnih znamk je dobra novica za slovenskega asa in kolesarstvo, pravi Tomaž Ambrožič. V nadaljevanju preberite: Slovenski kolesarski as Primož Roglič se je po izjemnih osmih sezonah pri ekipi Jumbo Visma minulo… »

"Vedno sem govoril, da bom ekipo zapustil skupaj z Rogličem"

SiolNET 06.01.2024
Prestop Primoža Rogliča iz ekipe Jumbo-Visma pod nemško okrilje ekipe BORA - hansgrohe je bil največja zgodba letošnjega kolesarskega prestopnega roka, a nič manjša ni bila zgodba o menjavi okolja njegovega trenerja Marca Lambertsa, ki se je v… »

Še vedno ga čudi Valižanov poraz proti Rogliču: Je jedel sendvič?

SiolNET 04.01.2024
Nizozemski veteran Wout Poels, moštveni kolega Mateja Mohoriča in Matevža Govekarja pri Bahrain Victoriousu, je svojo sezono za podcast Koers ocenil kot zelo povprečno, še vedno pa ne more pozabiti, kako je lahko Valižan Geraint Thomas (Ineos… »

Pri kolesarskem velikanu pojasnili, zakaj niso želeli pripeljati Rogliča

Zurnal24 04.01.2024
Ob že dveh izkušenih in preverjenih kolesarjih v ekipi preprosto ne bi bilo dovolj prostora za razvoj mladih upov, so pri Movistarju razkrili, zakaj se niso vključili v boj za Rogličev podpis. Ko je postalo jasno, da je tekom dirke po Španiji… »

Oglasili so se pri Rogličevi ekipi

SiolNET 04.01.2024
V sredo je v kolesarstvu odmevala novica, da je podjetje Red Bull, ki izdeluje eno najbolj znanih energetskih pijač, kupilo 51-odstotni delež kolesarske ekipe BORE - hansgrohe. Zdaj so tudi pri nemškem moštvu, katerega član je Primož Roglič, to… »

Rdeči biki prevzemajo Rogličevo novo ekipo

RTV Slovenija 03.01.2024
Tik pred novim letom je Red Bull avstrijske oblasti obvestil, da prevzema 51-odstotni delež v nemškem podjetju, ki je lastnik profesionalne kolesarske ekipe Bora Hansgrohe, katere član od novega leta je uradno tudi Primož Roglič. Pri zveznem uradu za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem