Primož Roglič

Primož Roglič začenja življenje brez rumeno-črnih barv

Delo 03.03.2024
Zasavski as na Pariz–Nica prvič v dresu Bore Hansgrohe. Nared za prvi korak proti rumeni majici na Touru. V nadaljevanju preberite: Naveza Primož Roglič in Jumbo Visma je sopomenka za uspeh, izjemen preboj na svetovni vrh. Zasavski kolesarski as je v… »

"Prvi sestanek sva imela v pivnici, zato se ga ne spominjam dobro"

Zurnal24 01.03.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik se je že pred leti sestal s šefom svoje nove ekipe. V dresu Bore bo prvič na dirki nastopil ta konec tedna. V nedeljo se bo začela večetapna dirka Pariz - Nica, na njej pa bo prvič kot član ekipe Bora-hansgrohe… »

Sanjski konec tedna za čebele s sedmimi zmagami

Dnevnik 27.02.2024
Nizozemsko kolesarsko moštvo Visma-Lease a Bike je tekmecem poslalo jasno sporočilo, da ga lanska sanjska sezona ni uspavala. Nizozemsko moštvo Jumbo-Visma, ki je letos spremenilo ime zaradi menjave glavnega sponzorja v Visma-Lease a Bike, še naprej… »

Tratnik pridobil še 92 mest, konec tedna prvič dirkata Pogačar in Roglič

RTV Slovenija 27.02.2024
Jan Tratnik je z zmago na Omloopu postal sedmi slovenski kolesar z zmago v svetovni seriji, na najnovejši UCI-lestvici pa je napredoval na 128. mesto. V soboto bo na Strade Bianche sezono odprl vodilni Tadej Pogačar, v nedeljo pa začne še Primož… »

Vingegaard že leti, na vrsti Pogačar in Roglič

Delo 26.02.2024
Slovenska kolesarska asa konec tedna začenjata sezono, v katero so zelo uspešno že skočili drugi zvezdniki. V nadaljevanju preberite: Jan Tratnik (Visma Lease a Bike), Matej Mohorič, Matevž Govekar (oba Bahrain Victorious) in Gal Glivar (UAE Gen Z)… »

Začenja Jonas Vingegaard

Dnevnik 22.02.2024
Dvakratni zaporedni zmagovalec kolesarske dirke po Franciji, Jonas Vingegaard (Visma-Lease a Bike), danes v Španiji začenja svojo šesto sezono v dresu nizozemskega moštva. Vsa kolesarska javnost je letos še bolj, kot je bila preteklih letih, v… »

Roglič o Pogačarju: Leta 2020 ga še nisem poznal, zdaj pa ...

Zurnal24 20.02.2024
Slovenski kolesarski as Primož Roglič je spregovoril o svoji selitvi k ekipi Bora-hansgrohe, pa tudi o svojem rojaku. Novi član nemškega moštva Bora-hansgroge Primož Roglič še ni odprl tekmovalne sezone za leto 2024, v zadnjem času pa se je mudil… »

Renault dauphine (1956–1967): Ženskam je bila najpomembnejša – barva

Dnevnik 19.02.2024
Renaultov dauphine je bil avto, ki je ustrezal vse boljšemu standardu in življenjskemu slogu potrošnikov v Franciji. Bil je eleganten in poceni, izdelali pa so jih več kot dva milijona. Velika sovražnica je bila korozija. Slovencem je kolesarstvo… »

Napadel je na spustu in se sam pripeljal v cilj

Dnevnik 13.02.2024
Slovenski kolesarji so na začetku sezone 2024 dosegli že dve zmagi, Tadej Pogačar in Primož Roglič pa niti še nista začela tekmovanj. Sta Matevž Govekar in Matej Mohorič (oba Bahrain-Victorious) z izjemnim začetkom napovedala novo sanjsko… »

Sezona se je komaj začela, pa že nova velika slovenska zmaga!

Zurnal24 09.02.2024
Matevžu Govekarju je pripadla druga etapa dirke po Antaliji. Kolesarska sezona 2024 se je komaj začela, glavna slovenska aduta Primož Roglič in Tadej Pogačar sploh še nista nastopila na nobeni dirki, pa imajo slovenski kolesarski junaki v svoji… »

Novice dneva »

#video Na krilih Dončića Dallas ponovno do visoke zmage

Dnevnik pred 9 uramiše 5 povezanih

»Uporaba takšnih kemikalij ni osamljen primer«

Mladina pred 8 uramiše 1 povezana

OECD zvišal svetovno gospodarsko napoved

Delo pred 8 uramiše 3 povezane

Kdo je Viktorija, ki bo pomagala Zelenskemu?

Zurnal24 pred 4 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem