Severna Makedonija

Nove podrobnosti o sumu korupcije: imena katerih ustanov se še pojavljajo?

24ur 09.03.2023
Znane so nove podrobnosti glede suma korupcije v ljubljanskem kliničnem centru. Vse več je indicev, da družina iz Severne Makedonije, ki je morala v davčno oazo nakazati 6000 evrov, ni bila prva oziroma edina, kot je zatrjeval predstojnik Kliničnega… »

Na ministrstvu zaradi suma korupcije v UKC Ljubljana zahtevajo pojasnila

SiolNET 09.03.2023
Urad za nadzor, kakovost in investicije v zdravstvu pri ministrstvu za zdravje od vodstva in sveta Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana zahteva razjasnitev okoliščin suma korupcije, o katerem je poročal POP TV. Ko bo ministrstvo pridobilo… »

Korupcija na UKC Ljubljana. Tako bo ukrepalo ministrstvo.

Zurnal24 09.03.2023
Urad za nadzor, kakovost in investicije v zdravstvu pri ministrstvu za zdravje od vodstva in sveta Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Ljubljana zahteva razjasnitev okoliščin suma korupcije, o katerem je poročal POP TV. Ko bo ministrstvo pridobilo… »

KIRURG V UKC LJUBLJANA PACIENTKI ZARAČUNAL 6.000 EVROV ZASEBNEGA HONORARJA: Nakazati ga je morala v Hong Kong

Regional 09.03.2023
Televizija POP TV je pridobila dokumente, ki nakazujejo na potencialno korupcijo v UKC Ljubljana. Priznani nevrokirurg Roman Bošnjak naj bi operiral državljanko Severne Makedonije, ki je poleg plačila 27.000 evrov po rednem ceniku za "zasebni honorar"… »

UKC Ljubljana: Kirurg zahteval, da mu 6.000 evrov nakažejo v Hongkong

Zurnal24 08.03.2023
Kirurg in predstojnik kliničnega oddelka za nevrokirurgijo v ljubljanskem UKC Roman Bošnjak je z zasebnega elektronskega naslova družini iz Severne Makedonije poslal predračun za operacijo v višini dobrih 27.000 evrov, so poročali v oddaji 24 ur… »

UKC Ljubljana / Kirurg tuji državljanki za operacijo zaračunal 6000 evrov zasebnega honorarja

Mladina 08.03.2023
Pop TV poroča, da naj bi priznani nevrokirurg Roman Bošnjak operiral tujo državljanko, ki je poleg plačila 27.000 evrov po rednem ceniku morala za "zasebni honorar" zdravniku nakazati še dodatnih 6000 evrov. Televizija POP TV je pridobila dokumente… »

Kirurg v UKC-ju Ljubljana naj bi tujki za operacijo zaračunal 6000 evrov zasebnega honorarja

RTV Slovenija 08.03.2023
Priznani nevrokirurg Roman Bošnjak naj bi operiral državljanko Severne Makedonije, ki je poleg plačila 27.000 evrov po rednem ceniku za "zasebni honorar" zdravniku morala nakazati še dodatnih 6000 evrov, je poročal POP TV. Po informacijah POP TV je… »

Kirurg v UKC Ljubljana tuji državljanki za operacijo zaračunal 6000 evrov

Delo 08.03.2023
Po informacijah POP TV je morala pacientka pred posegom denar nakazati na bančni račun agencije v Hongkongu. Televizija POP TV je pridobila dokumente, ki nakazujejo na potencialno korupcijo v UKC Ljubljana. Priznani nevrokirurg Roman Bošnjak naj bi… »

Sum korupcije v UKC Ljubljana

SiolNET 08.03.2023
Dokumenti, ki jih je pridobil POP TV, razkrivajo, da je kirurg v UKC Ljubljana operiral državljanko Severne Makedonije, ki je poleg plačila po rednem ceniku največje slovenske bolnišnice za "zasebni honorar" zdravnika morala nakazati še dodatnih… »

Hibridna vojna prazni šole, draginja prazni pekarne

Delo 04.03.2023
Zaradi lažnih bombnih preplahov nazaj k šolanju na daljavo, državna regulacija cen kruha povzročila pomanjkanje. V nadaljevanju preberite: Javno življenje v Severni Makedoniji že mesece skoraj vsak dan hromijo bombni preplahi. Šolarji in dijaki so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem