Sirija

Zabodeni škof odpustil napadalcu

Delo pred 12 urami
Pred dnevi je v predmestju Sydneyja med bogoslužjem, ki so ga prenašali v živo, napadalec zabodel več ljudi, tudi škofa tamkajšnje Vzhodne asirske cerkve. Pred dnevi je v predmestju Sydneyja, Wakeleyju, med bogoslužjem, ki so ga prenašali v živo… »

UNRWA: Na severu Gaze otroci umirajo zaradi nedohranjenosti, Izrael pa preprečuje pomoč

RTV Slovenija pred 15 urami
Generalni komisar Agencije ZN-a za pomoč palestinskim beguncem (UNRWA) Philippe Lazzarini je Varnostnemu svetu pojasnil, da medtem ko se v Gazi širi umetno ustvarjena lakota, Izrael preprečuje dobavo humanitarne pomoči. Lazzarini je 15-članski… »

V PRVIH TREH MESECIH ZABELEŽILI SKORAJ 10.000 ILEGALNIH PREHODOV MEJE: Takšno je stanje na koprskem območju (TABELA)

Regional pred 1 dnevom
Policija je v prvih treh mesecih letos obravnavala 9828 nezakonitih prehodov državne meje, medtem ko je bilo teh lani v istem času 8316. Opazno je naraslo število državljanov Sirije, ki so predstavljali več kot tretjino vseh primerov, za njimi so… »

Policija v prvem četrtletju obravnavala skoraj 10.000 nezakonitih prehodov meje

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Policija je v prvih treh letošnjih mesecih obravnavala 9828 nezakonitih prehodov državne meje, lani jih je bilo v enakem času 8316. Državljani Sirije so predstavljali več kot tretjino vseh primerov, sledijo jim državljani Afganistana in Maroka. Po… »

Število nezakonitih prehodov državne meje se je povečalo, več kot tretjina iz Sirije

Zurnal24 pred 1 dnevom
Policija je v prvih treh mesecih letos obravnavala 9828 nezakonitih prehodov državne meje, medtem ko je bilo teh lani v istem času 8316. Opazno je naraslo število državljanov Sirije, ki so predstavljali več kot tretjino vseh primerov, za njimi so… »

Tariq Ali: Zahod Izraelcem ne želi soditi, oznaka genocid pa je pri tem težava, zato se ji upirajo

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Ima Iran pravico do samoobrambe, jo imajo Palestinci? Je to, kar gledamo v Gazi, genocid in ali se lahko regionalni konflikt napihne v kako večjo, svetovno vojno? O tem je v oddaji Marcel govoril britanski novinar, zgodovinar in aktivist Tariq Ali… »

Ciper je zaradi velikega števila začasno ustavil sprejemanje sirskih prošenj za azil

RTV Slovenija pred 3 dnevi
Na Cipru so se zaradi velikega števila prebežnikov odločili, da bodo začasno ustavili obravnavo sirskih prošenj za azil. Ciprski predsednik Nikos Hristodulides je napovedal, da ne bodo več obravnavali prošenj za azil ljudi, ki prihajajo iz Sirije… »

Odpiranje omar

Delo pred 3 dnevi
Izraelski vojaški odgovor z neposrednim napadom na Iran bi lahko sprožil veliko regionalno in globalno krizo. Veliko večja potencialna grožnja za Izrael je, če bo iranski režim, ki je z odločitvijo za napad na Izrael dejansko prestopil Rubikon… »

Iran bolj navidezno napadel Izrael

Dnevnik pred 4 dnevi
Iranski napad z okoli 170 brezpilotniki in 140 drugimi izstrelki v noči s sobote na nedeljo je v Izraelu povzročil zelo malo škode. Iz Teherana pa so sporočili, da so se uspešno maščevali za izraelsko uničenje konzulata v Damasku, a če bi Izrael… »

Iran napadal, Izrael klatil v še nikoli videnem scenariju konflikta

Zurnal24 pred 4 dnevi
Izrael je po lastnih zagotovilih in s pomočjo ZDA sestrelil "99 odstotkov" dronov in raket, ki jih je Iran pozno sinoči v sploh prvem takšnem napadu ob pomoči svojih zaveznikov poslal nad svojega sovražnika. Potem ko je Iran pozno sinoči poslal v… »

Novice dneva »

Uvodnik / Han je sprememba?

Mladina pred 57 minutami

Zmagovalni posel

Mladina pred 57 minutami

Priročnik za korupcijo

Mladina pred 57 minutami

Dobri ruski vohuni

Mladina pred 57 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem